Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hüjeliba

0 bejegyzést írt és 885 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Znojmo–Hydro Fehérvár AV19 5-2 Kevin Constantine:      – Négygólos hátrányból nem könnyű nyerni. A Znojmo ügyes fiatalokból álló, támadó felfogású csapat, amely hazai pályán kifejezetten erős. Mi is erősebbek vagyunk otthon, idegenben azért néha döcög a szekér. Örültem volna, ha az első…..
Elmarad a Brassó magyarországi túrája..
hüjeliba 2021.10.27 12:02:08
@KCs: Szerintem itt a vis major alá tartozó eljárásrendet kell alkalmazni hiszen jelenleg járványügyi vészhelyzet van:
2) Magyország Országgyűlése által elrendelt különleges jogrend (rendkívüli állapot,
szükségállapot, megelőző védelmi helyzet, terrorveszélyhelyzet, váratlan támadás, veszélyhelyzet), az
egészségügyi válsághelyzet, a járványügyi készültségi időszak, illetve minden, az MJSZ
versenyrendszerét alapvetően befolyásoló vis maior helyzet esetén az MJSZ főtitkára az Alapszabály
21.§ 2. pont g) alpontjában foglalt feladatának végrehajtása érdekében a jelen Szabályzattól eltérő, a
sportág szereplőinek élet, egészségi- és vagyonbiztonságát szavatoló intézkedéseket rendelhet el.
(3) A különleges jogrend keretében hozott főtitkári intézkedések végrehajtása minden
sportszervezet, sportvezető, sportszakember, játékos és a mérkőzések hivatalos személyei számára
egyaránt kötelező, megszegésük fegyelmi eljárást von maga után.
(4) A (2) bekezdés szerinti helyzet folytán félbeszakadó versenysorozatok tekintetében a
végeredmény megállapításának szükségességéről az MJSZ Elnöksége dönthet.
Sofron István hazatér a Sportklubhoz „Fantasztikus érzés, már most libabőrös leszek, ha arra gondolok, hogy szülővárosomban léphetek majd pályára, annak a sportklubnak a mezében, ahol édesapám is szerepelt . – Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hangulat lesz bajnokesélyes csapatunk…..
hüjeliba 2021.07.13 21:43:09
@Antibes: Talán nem tűnt fel, de jövőre választási év lesz és kellenek az erdélyi szavazatok idehaza
Corona Brassó–Opten Vasas HC 4-2 Dave MacQueen: – Nehéz párharc volt, a Vasas keményen és energikusan játszott, dicséret illeti, rengeteget fejlődött a szezonrajt óta. Ami nagyon tetszett, hogy ez volt az első meccsünk idén, amikor az elejétől a végéig valamennyi kihívást jól vettünk. Most…..
Magyarország U20–Fehéroroszország U18 2-3..
hüjeliba 2021.02.12 17:46:11
@rikkitikki: Nem minden ilyen fekete-fehér. Az U20 letszáma duplája lett 2011 óta de az is igaz hogy csapatok számanak növekedése miatt a csapatba kerülésért nem lett nagyobb a verseny. 2011-14 23.-26. között vegeztunk a vb.ken azóta osztályt léptünk es nem 2a bol 1b. be, hanem az 1b. ből 1a ba lépés es ott maradás a cél 16.-18. helyeket jelent az U18. ugyaninnen indult és már több éve 17-16-17-16- között inģázott a 2019-es 20. hely már kudarcnak számitott. Így nem állitanám hogy nincs előrelépés.
hüjeliba 2021.02.12 18:24:16
@DominiKing: a fehérorosz válogatott 2016 ota az elit tagja. 8. helynél hátrább nem végzett. A ket csapat kozott két osztály különbség van. Jelen helyeztünkben a 15 helyet jelentő bennaradás is álom. A div 1A ban sem u18 sem u20 szinten nem nyertunk meccset sem. A fehéroroszok meg mecseket tudnak nyerni a legjobb 10.- ben is, és nem szórták meg őket az elődöntősök sem. Ettől fuggetlenül az első ket meccsen katasztrófálisan játszottunk.
Élre állhat a Hydro Fehérvár AV19 az ICEHL-ben..
hüjeliba 2020.12.27 11:56:27
@DominiKing:
www.hokejportal.net/?q=spravy/bratislava-capitals
itt keress rá próbáld meg lefordítani a szlovákot angolra akkor jobban jársz.
A pozsonyi csapat elvben azért jött létre, hogy a szlovák extra ligában is legyen csapat, de közben kiderült hogy a Slovan nem tud KHL-ben maradni, így nem volt értelme két csapatot indítani, EBEL-ICEHL jelentkezés belőle. úgy gondolták a csapatnak üzletileg és nézők szempontjából is jobb megoldás ez. A Banska Bystrica fő támogatója szállt be az üzletbe 650.000 euros költségvetéssel. A játokosmozgásról nem tudok semmit, mert az elite prostects fizetős lett. De ha megnézed a BB sokszoros bajnokként épp az utolsó előtti helyen áll és ennek lehet köze hozzá (vagy nem) A szurkolók többsége szerint a ICEHL erősebb mint saját bajnokságuk, de az élcsapataikat (top-4) jobbnak tartják.
FTC-Telekom–UTE 3-1 Fodor Szabolcs: – A küzdés előtte is megvolt, de a végére azt a kis pluszt is megtaláltuk, amit addig nem. Ha így küzdünk, ekkora Fradi-szívvel, annak ez az eredménye. Nem vesszük el Duschek érdemeit, ám jobban is megnehezíthettük volna a dolgát, például, ha keményebbek…..
hüjeliba 2020.03.10 20:14:20
@Határbíró: Szerintem ennek nézők nélkül nincs értelme...
Az EBEL bezárását vártam, mikor kijött hogy lezárták az Olasz-osztrák határt kérés volt hogy mi lesz a Bolzanoval
MAC Újbuda–HKM Zvolen 3-4 Majoross Gergely: – Egy újabb meccs, amely után azt mondhatom, hogy ennél sokkal jobban nem tudunk hokizni. Olyan csapat ellen domináltunk, amely kétszer annyit költ játékosokra, mint mi, és el is vitte a három pontot. Három helyzetből kaptunk három találatot, ebből…..
hüjeliba 2019.11.25 17:34:53
@lbsz: Miért kéne váltani ? Sosem volt cél az 1-6. és nincs is már rá esélyük. (kb 75 pont kéne hozzá és kizárt hogy hátralévő 29 meccsen 50 pont felett szerezzenek ez a Slovan szintje)
A lényeg, hogy február közepére legyenek élesek és a 10 középszakasz meccsből nyerjenek 7-et azzal megvan PO, mert szinte biztos hogy a 7-8. helyen végző csapat(ok) addigra el fognak fogyni fizikailag, fejben, játékosban is, mert nekik az 1.-6. hely volt a fontos.
hüjeliba 2019.11.27 14:08:58
Na, jól félre lettem értve.. azt gondolom ,hogy adott hagyományok, létesítmény, szurkolói, szakmai, anyagi háttér mellett minden csapat úgy alakítja ki az adott sportév terveit, hogy a végén elérje kitűzött célját. Ez BB Kassa Slovan esetén a bajnoki cím, egy Poprád, Nyitra, Trencsén, Zólyom esetén az elődöntő.
Ez az amihez edzőt,játékost kell igazolni,ehhez kell a gazdálkodást is igazítani.
A DVTK idén a biztos PO helyet célozta meg és úgy számolt, ha nem ragadnak be a rajtnál, akkor erre reális esélyük lesz mert szerintük az igazolások erre jók lesznek.
A MAC is PO elérést tűzte ki, de nem mondták soha, hogy az 1.-6. helyekre oda "kell" érniük, ha összejön ok, ha nem akkor sem történt baj, mert van még középszakasz. Így itt a műsorrend is más, elvben kevesebbet kell kockáztatni, több idő jut a fiatalok beépítésére, két kapus frissen tartására, nem terhelem túl az első két sort, mert az nem olyan játékosokból áll mint a topcsatatoknál, hogy 60 meccset képesek 20 perces jégidőkkel végig hajtani. Ez egyáltalán nem jelent lazsálást, csak annyit, hogy elosztom a szűkösebb erőforrásokat. Nem látok bele MAC vezetők fejébe, de ilyenkor kb. 40 feletti eredményességet vártak el, ami alatt vannak jelenleg, de ez még nem ok hogy kicsapják Majorosst, pláne hogy a játék képe nem rossz, csak nem adtak érte pontot. mindez persze csak elmélet mert a sérülések úgy hozták DVTK-nál Löwei meg Farkas egymaga többet volt jégen mint Bugár Csollák Reiter Pápa Dóczi négyes összesen. De Fejes, Majoross, Kreisz Szigeti meg egyre többet játszik, ilyet a DVTK-ban csak Szigeti tud felmutatni. (Részegh meg az év felfedezettje, de Ő már nem lesz magyar válogatott)
Ma eldől, hogy bent maradunk-e a divízió 1/A-ban..
hüjeliba 2019.05.05 10:52:13
@freddyD: Szerintem is szövetség vezérkarának kell megtalálni a tökeit. Tisztelettel megköszönve stáb áldzatkészségét és totális ujratervezést indítani. Nem csak a válogatottnál de klubszinten is. Amig 900 milliót biztosítunk az extraligára és százmilliós léptékben bővítjük a volán lehetőségeit. Akkor nem lehet klubérdekre hivatkozva nem biztostani elég jéidőt a fiataloknak, bocsánat de nem az a cél hogy 30 körüli amúgy külföldön is piacképes játékosok játszanak védett kornyezetben.
Magyarország–Dánia 6-2 Pat Cortina: – Az első harmadban kétszer hibáztunk a korongkezelésünkben, ami két kapott gólba került. Dánia azonban egyébként is jobb volt, hiába támadtunk mi is jól. Viszont a lányok hittek magukban, továbbra is jól dolgoztak és remekül korcsolyáztak, megbecsülték a…..
hüjeliba 2019.04.11 16:14:20
@Mauuc: Szerintem a NOR-SVK meccs a mi szempontunkból indifferens. Ha mi verjük az olaszokat lesz 10 pontunk. Ami fontos, hogy holnap az Osztrákok kapjanak ki a Dánoktól, mert igy a Szlovákia és Ausztria max 9 pontot szerezhet csak. A Norvég- Dán páros max 12 pontot hozhat össze, de csak egymás rovására, egy pont megosztós meccsen is. Az egyik 10 a másik 12 ponttal zárhat maximum, azaz csak egyik lehet előttünk.
MAC Újbuda–HKM Zvolen 2-0 Majoross Gergely: – Amikor nekivágtunk az idénynek, azt gondoltam, fontos tényező lehet, hogy két jó kapusunk legyen, ez most beigazolódott: pedig nehéz dolga volt Rajna Mikinek, mert a rájátszásra Bálizs Bencével fordultunk, mégis sikerült élesen tartania magát,…..
Bartalis István: Minden lehetőségre nyitott vagyok..
hüjeliba 2019.03.05 17:48:53
@Nittümeki: DVTK lesz inkább. Sokkal kevésbé fizikális hoki.