Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.V.ICE

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A játékosok felépültek, az edzők megbetegedtek az Alba Volánnál. Énekes Lajos az orvosok tanácsára nem is lesz ott a kispadon az Innsbruck elleni mai fehérvári mérkőzésen. A csapat viszont megint négysornyi játékossal állhat fel."Jó néhány visszatérőnk lesz,…..
Minden tudásunkra szükségünk lesz, ha pontokat akarunk szerezni Grazban, mondta Énekes Lajos. Az Alba Volán edzőjétől megtudtuk, Ryan Bonni az utolsó pillanatban futott be Bécsbe, onnan ment a stájer fővárosba, és remélhetőleg már jégre is léphet.Palkovics Krisztián…..
Az Alba Volán-Graz mérkőzést a karácsony miatt nem vezettük le a szokásos módon, ezt most az Innsbruck elleni meccs bevezetésével együtt pótoljuk. A sérültek és betegek nem épültek fel, így Énekes Lajos edző egy a keddivel személyi összetételében azonos, de mentálisan…..
A magyar bajnok többet lőtt kapura Ljubljanában, vezetett is az első harmad után, de ez nem volt elég a győzelemhez. Palkovics gólját Mitchell egyenlítette ki, aztán jött Yarema, majd Music, és a kétgólos hátrányból Szuper kapus lehozatalával sem sikerült visszajönni, 3-1-re…..
"Az előjelek is azt mutatták, nem lesz könnyű dolgunk. Kevesen voltunk a feladathoz" – kezdte Énekes Lajos Alba Volán-edző az Olimpija Ljubljana elleni vereség értékelését. "Jól kezdtünk, úgy tűnt, fejben készen állunk a nagy csatára. Aztán sajnos olyan…..
"A múltkori mérkőzés miatt sem tüntetjük ki a Salzburgot semmilyen előjoggal, úgy készülünk, mint az összes többi csapat ellen." Énekes Lajos, az Alba Volán edzője arra számít, hogy csapata az elmúlt néhány mérkőzés biztató játékát mutatja vasárnap.Ahogy a…..
"Nagy csata volt. Erősebben kezdtünk, mint ahogy azt az ellenfél gondolta volna a mérkőzés előtt – értékelte Énekes Lajos edző az Alba Volán kedd esti EBEL-meccsét. – Ismét azzal a helyzettel szembesültünk, ami általában a malmunkra hajtja a vizet:…..
Jégkorong 2008. november 25. 2008.08.01 11:25:00
Mol Liga19.00 NZ-Stars–Miskolc19.00 Alba Volán–FTC18.30-tól kölyökbajnokságEBEL19.15 Vienna Capitals–Alba Volán19.15 Red Bull Salzburg–Graz (Kóger Dániel, RBS)19.15 Klagenfurt–Olimpija Ljubljana19.15 Villach–Innsbruck19.15 Linz–JeseniceSzlovákia,…..
Jégkorong Linz–Alba Volán 4-3 2008.11.21 21:31:00
Jégkorongozóink ismét sportemberhez méltóan a pályán mutatták meg, mire képesek. Megfogyatkozva, 47,5 pontosan a 60 pontos csapat ellen, 1-3-ról felállva, remek játékot bemutatva kiharcolták a döntetlent a rendes játékidőben. A hosszabbítás harmadik percében aztán véget ért a…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..
Családi okok miatt nem tud részt venni a hétvégi olimpiai selejtezőn a magyar válogatott egyik legjobb hátvédje, Szélig Viktor. A Briancon védője Brianconban maradt.– Feleségem hamarosan szülni fog, az utolsó hónapban van – tért a lényegre az 5-ös számú mez…..
A.V.ICE 2008.11.03 20:02:00
Értelemszerűen még soha nem fordult elő, hogy magyar csapatban szereplő jégkorongozó játsszon a kanadai válogatottban – most kis híján megtörtént a csoda. Ryan Bonni, az Alba Volán védője – mint a klub hivatalos honlapja írja – meghívást kapott a Svájc ellen…..
Megszakadt az Innsbruck rossz sorozata, és ennek nagyon nem örülünk. A mezőny végén szerencsétlenkedő hazaiak 3-1-re legyőzték az Alba Volánt a második kör utolsó fordulójában. A fehérváriaknak 18 meccs után 21 pontjuk van, a 6. helyen állnak. Egyet csúsztak lefelé, mivel az…..
Ezt állítja az Innsbruck kanadai edzője, Ron Kennedy. A mai ellenfél 9-es vereségszériát produkált, de 3 ok miatt sem szabad lebecsülni őket. Minden sorozat véget ér; kiemelkedő tudású játékosaik vannak; odahaza mindenkivel szoros mérkőzést játszanak. A Cápák vissza akarnak…..
A magyar válogatott hátvéd fordulók óta nem lépett jégre a szlovák extraligás Skalicában. Nem sérülés miatt hiányzott, úgyhogy nem meglepő a bejelentés: mennie kellett. Sille Tamás csapatot keres, tudta meg a jégkorongblog. "A Skalica vezetői nem indokolták döntésüket,…..
Megmutatjuk, hogy Magyarország nemzeti csapata milyen mezben lép pályára a jövő heti olimpiai selejtezőn. Fontos megjegyzés: ez nem azonos azzal a szereléssel, amelyben a svájci világbajnokságon szerepelnek majd Pat Cortina választottjai. A világbajnokságra ugyanis a Nike készíti a…..
Jégkorong 2008. október 28. 2008.08.01 10:28:00
Mol Liga18.00 NZ-Stars–HC Csíkszereda18.00 Miskolc–Steaua11.30-tól kölyökbajnokságEBEL19.15 Alba Volán–Linz19.15 Red Bull Salzburg–Olimpija Ljubljana (Kóger Dániel, RBS)19.15 Graz–Innsbruck19.15 Klagenfurt–Vienna Capitals19.15…..
Hullámzó teljesítménnyel, a végén magabiztosan verte az Alba Volán az Olimpija Ljubljanát. Az első harmadban jól, a második nagy részében gyengén, a záró harmadikban erőfölényben játszó Sator-csapat újabb szép sikert aratott tévés mérkőzésen.Gyorsan vezetést szerzett az…..
Mint minden EBEL-mérkőzés, a kedd esti is kiemelkedően fontos. Az utolsó helyezett látogat Székesfehérvárra, de ebből az égvilágon semmi nem következik. A Ljubljana edzőt váltott, felépült sérüléséből néhány fontos játékosa, és végre nyerni szeretne.– Még egyszer…..
"Nem keveset dolgoztak, nagyon ügyesek voltak játékosaink, egytől egyig. Hetényi Zoltán egészen kiválóan védett, kár, hogy a büntetőknél nem jött össze a bravúr." Énekes Lajos Alba Volán-edző értékeli a jesenicei 2-3-at a továbbiakban. De előbb kezdjük a…..
Péntek reggel kilenckor indul(t) útnak az Alba Volán. Az úti cél ezúttal Jesenice, ahol az EBEL-listavezető vár a játékosokra. A fehérváriak csapata folyamatosan alakul. "Az első sorunk változatlan összeállításban szerepel - ismertette a terveket Énekes Lajos edző. -…..