Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egysejtű

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendnek van ugye jó meg rossz oldala. A parttalan magyar blogolási szokásokat pellengérre állító, az európai bloggerminimumért küzdő Magyar Bloggerszövetség léte magát a rendet hozza el a vadkeleti webnaplószektorba. Azt mondani, hogy "bárki blogolhasson", elsőre jól…..
Egysejtű 2009.07.28 17:46:42
w Szabadság! 2009.06.15 01:00:00
Innentől számítva két hétig. Tehát június 29-én újult erővel, a szokott irányban, a szebb jövőért. Addig viszont lehetőleg ide se bagózok, és ezt ajánlom mindenkinek. Több dolgok vannak földön s egen, mint online. Egyelőre...
Egysejtű 2009.06.15 10:49:17
"Tóta W. Árpád · w.blog.hu 2009.06.09. 23:34:29
@-d(-_-)b-: úgy terveztem, hogy egy cikket írok, de aztán rájöttem, hogy az iszonyú hosszú lenne.

még van egy hátra, a futottak még."

Ejjejej!
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
Indiai Szappanopera, avagy egy kopaszság története. A kép innen Sziasztok!   Verespalne blogjat olvasva eszembe jutott, hogy nekem is van egy Britanniaban megtortent szakitos sztorim. Hosszu lesz, de megeri vegigolvasni. Az en sztorim Skociaban zajlik. Exemmel jottem ki a jobb elet…..
Kérem szépen, nem elég, hogy rózsaszínben pompázik egyre több műszaki eszköz, van már rózsaszín mobcsitelcsi és notebookcsi, valamint a pink kabriókat is lassan meg kell szoknunk, most itt van valami, ami minden sörivóban jeges borzongást és Armageddon-előérzetet vált ki,…..
Amikor egy-egy céges weboldal készítésekor felmerül a keresőoptimalizálás, mindig el kell magyarázni, hogy a Google mi alapján dönti el, hanyadikok is leszünk a találati listában. Persze ilyenkor nem jöhetek egy több órás kiselőadással, hanem valami sokkal egyszerűbb, érthető…..
Nem kellett sokáig várni Obama következő lépésére, miután kiröhögte a kenderadót. Mexikóba látogatva elismerte, hogy az amerikai piac nélkül nem lennének az országban drogkartellek, ezért 59 millió dollárral támogatják a határmenti drogháborút, külön Mexikó-drogfelelőst…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
A Coldfusion Magyarország Kft. nem cáfolta értesülésünket, miszerint a cég egyik tulajdonosát keresi, de nem találja a rendőrség a keddi warezrazzia után. Ezt a vállalkozást már többször kapcsolatba hozták az emelt díjas sms-ekért jogvédett tartalmat kínáló warezoldalakkal,…..
Egysejtű 2009.04.17 21:44:23
@Rwindx: az offshore cégformák működését szerencsére a WTO szabályozza, úgyhogy szerencsére olyan országok, mint Magyarország, kormánytól függetlenül nem szólhatnak bele ezek működésébe.
Az offshore forma tökéletes például az Internetes kereskedelemhez, ahol leggyakrabban a termelő, a kereskedő és a vásárló is különböző országokban él.
Szintén kiváló nemzetközi tanácsadóknak, akik több országban az egész bolygón nyújthatnak így szolgáltatásokat.
Az offshore cégek is adóznak, csak fix összeget, így nem kell könyvelővel meg egyéb ökörségekkel szórakozniuk. Hátránya, hogy nem fizet semmilyen járulékot, így például nyugdíjat sem kaphat valaki az offshore cégnek végzett munkája után.
Van akinek ez így pont jó, és az a nagyszerű a kapitalizmusban, hogy mindenki szabadon dönthet, hogyan kívánja felépíteni az életét.
Ezt megszüntetni értelmetlen és lehetetlen.

Olyan nincs, hogy egy offshore cégnek ne legyen igazgatója, aki felelősségre vonható.
Természetesen van igazgató, akinek az aláírt lemondólevele a cég tulajának kezében van dátumozatlanul, csak éppen a bankszámlához nem férhet hozzá.
A probléma nem az offshore cégekkel van, hanem a korrupt állami vezetőkkel, akik nem hajlandóak transzparenssé tenni az állami kiadásokat.
Dániában például akárki betekinthet bármilyen állami üzlet lebonyolításába, ott nincs is senkinek baja az offshore cégekkel.
Híjnye, hogy csókoljon minket szájon David Axelrod és Karl Rove szerelemgyermeke! Hát nem akkor indítja el a Fidesz az EP-választásra készített kampányoldalát, amikor az egész ország éppen a másik táborra figyel? Hát de. Pedig olyan csudálatos furcsaságot hoztak létre, ami nem…..
w Barátok közt 2009.04.12 14:00:00
Mivel évek óta senki nem kérdezte tőlem, hova járok templomba, megmondom kérdés nélkül: ide a szomszédba. De hát ez nem is templom, csak egy blog, mi? Az igaz, de a templomnak nem is az a lényege, hogy felül hegyes és belül hideg, alul meg ki van rakva a miserend. Hanem hogy oda megy…..
Egysejtű 2009.04.13 10:08:37
Miért pont a mormonok??

"When Saddam became jealous and tried to kill Satan's new lover, Chris, Satan had Saddam sent to heaven to live with Mormons as a punishment. "

www.southparkstuff.com/season_6/episode_612/epi612script/

és

"Things are not good in Heaven, Kenny. Satan is planning a massiva attack and he knows we are too few in number to stop him! God has changed the rules here. For ages, only Mormons were allowed into Heaven. [they pass the Mormons, who greet them] But knowing that Hell was becoming much larger, God decided to let more people cross over so that he could build an army as well, an army that YOU must command."

www.southparkstuff.com/season_9/episode_904/epi904script/


Halld meg hát TE is Isten szavát, csatlakozz a mormonokhoz!!! Illetve mostmár mindegy, ha Isten beenged másokat is a légióba.

Januárban adtad be Magdi? Akkor várjál még!Most azt hagyjuk, hogy Magdi a Blikkben mondja el... Nem lényeges. Kellett valami kis sztorika a negyedik oldalra, aztán ez lett belőle. A magyar állapolgárság megszerzése nem egy sétagalopp. Ilyen Magdi eseteknél mindig kiakadnak a népek,…..
Egysejtű 2009.04.11 12:22:47
@váj mí: nem vagyok az elvtársad, bocs. Arra keress mást. De ha személyeskedni akarsz, azt is lehet.
A te előadásod is 2. napja megy, és legalább olyan nívótlan az én szememben, mint a tiédben az enyém.
Egysejtű 2009.04.11 12:40:01
@váj mí: Ó! Ne haragudj, nem töltöm az egész életem kommentek olvasásával és írogatásával, nem hallottam ezt még senkitől.
Elsőre az elvtárs ugrott be az olvtársról, és még a jelentését ismerve is gusztustalannak találom, én biztos nem használnám.

w A panelprolik lázadása 2009.04.11 06:00:00
Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi terrorizmus osztályharcos jellegű. A panellakások háborúja a családi házakkal. A magyar terrorista alsó vagy elszegényedett osztályhoz tartozik, az egész sejtben nincs senki, akinek volna legalább egy garázsa a bombagyártáshoz. Nincs…..
Egysejtű 2009.04.11 12:31:21
addict Időutazás a Sugárba' 2009.04.09 15:00:00
Nézem ezt az óriásplakátot, és nem értem az istennek se. Van egy áruház, amiről mindenkinek a lepukkant 80-as évek jutnak az eszébe, és van egy új vezetés, ami mindent elkövet, hogy megváltoztassa az emberek fejében élő képet. Aztán egyszer csak derült égből…..
Egysejtű 2009.04.10 01:48:03
@pasman: inkább MSPaint.
Az Apple lényegében elismerte, hogy az eddig nyilvánossá vált hibáknál is több a baj a fehér MacBookok burkolatával. Korábban tudtunk ugye a sárgásodásról, meg arról, hogy a topcase időnként megreped. Most viszont az Apple bejelentette, hogy márciustól térítésmentesen…..
Egysejtű 2009.04.10 00:18:19
Egysejtű 2009.04.10 00:33:00
@haaaaaat: a Vista valóban nem túl lelkesítő, ezért is gondolkoztam el más megoldáson, de a Windows7 állítólag felmegy majd minden Vistás gépre. Arról meg elég jókat olvastam az Indexen, bár személyesen még nem próbáltam.
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
w A bosszú népe 2009.04.07 06:05:00
Orbán Viktor állítólag nagyon ijesztően tudja azt mondani, hogy „elszámoltatás”. Ezt szocialista politikusoktól tudom; mástól még nemigen hallottam erről a veszélyről. Bizonyára azért, mert ez a veszély kifejezetten őket fenyegeti. Az elszámoltatás zsákmányállata…..
Egysejtű 2009.04.07 08:23:00
Ezt egy gyerekeknek szóló játékoldalon találtam, nem idézem, de belinkelem, olvasni csak 18 év felett:

www.jatek.hu/cgi-mod/forum_uzenet.ibc?tid=1834
(6131, 6132)

És ezzel van tele a net, az elborult agyú, vérre vágyó csőcselék habzó szájú őrjöngésével.
Nem csak az a baj, hogy totálisan lejáratja az országot, mert ennél jobban már alig lehet. Sokkal nagyobb probléma, hogy normává teszi az önpusztítást.
Emlékszem, Pintér Sándor belügyminiszterkedése után a baloldalon is volt bosszúszomj, sokan szerették volna, ha a szervezett bűnözéssel szorosan összefonódott Fidesz-garnitúra számon lenne kérve, de akkor nem lett belőle semmi.
Bezzeg a Fideszalapító Bayer és társai által tüzelt csőcselék. Majd ők megmutatják, hogyan kell lámpavasazni Európa és Magyarország nagyobb dicsőségére.
Hát igen, ha ez kell a katarzishoz, biztos akasztás is lesz. Kommerek, zsidók, cigányok, aztán a nem eléggé lelkesek, majd a hit árulói, és a felsésértők.

Csak annyi a kérdésem, ha a Fidesz nem zárja le a határokat, akkor végül kik felett fog uralkodni?

Ismét itt vagyunk a Lost házatáján, a fél bagázs a szigeten kívül tengeti napjait, a doki iszik és gyógyszereri magát, Hörli az elmegyógy- és intézetben beszélget (képzeletben?) MiszterEkóval és Csárlival, de csak addig míg az egyenesre olajozott hajú Szájid el nem viszi…..
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
addict Te mire izgulsz? 2009.03.31 08:00:00
Spanking? Egy nagy fenék? Homok- esetleg harisnyafétis? Egy nagy darab répa? Vagy te már attól is beindulsz, ha egy macska nyalogatja a mellbimbódat? Teljesen mindegy, mi hoz izgalomba, mert a Coco de Mer szexshophálózatban te is biztosan megtalálod a szexuális fantáziáihoz leginkább…..
Egysejtű 2009.03.31 11:09:59
@majomka: mindig tanul az ember lánya valami hasznosat. Eddig hidegen használtad?

Haladjunk tovább a disztrojvonalon: a Portal Defenders a legkreténebb verekedős játék, amit valaha láttam, Mátrix-paródiaként is felfogható. Remek grafika, elborult ötletek (külön pirospont azért, hogy az egyik ellenfelet úgy hívják, „magyar”), viszont sajnos picit…..
Egysejtű 2009.03.11 11:41:08
@CruelAngel: "Ugyanakkor nem látom, hogy miért Mátrix paródia?"

Azért mert így kattintást generál és jól néz ki a cím: "Neo kedvenc flashjátéka".
('...hűha, mivel játszik Neo?')

Míg egy "Mátrix-klón flashjáték", vagy "Játszhatatlanul nehéz akciójáték" cím valószínűleg kevesebb embert csábítana ide.
w Lagzi Lajcsival 2009.03.10 06:30:00
Antall József szelleme, mint Boross Pétertől megtudtuk, perben-haragban áll Bokros Lajossal. Bokros EP-, illetve miniszterelnöki jelölése, egyáltalán a felléptetése MDF-színekben ezért állítólag hiba, sőt gyalázat. De miért is? Mindenekelőtt: szellemek nem szavazhatnak. Antallé…..
A jóisten sem tudja megmondani, hány embert csukattak börtönbe ezek a nyomorult férgek, de az amerikai rendőrség által is használt drogtesztek legalább 70%-ban hamis pozitív eredményt jeleznek fűre és kokainra, amint azt a Marijuana Policy Project kutatása (PDF) megállapította. A 70…..
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..