Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miss Scotty (törölt)

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok! Blog.hu híradó 2012.11.27 14:09:23
Az elmúlt hetek sem teltek tétlenül a blog.hu házatáján, visszajelzéseitek alapján sok apróbb hibát javítottunk, és ezeket folyamatosan élesítettük is. Ma egy olyan nagyobb csomaggal frissül a rendszer, ami bugfixek mellett új funkciókat is tartalmaz, lássuk miről van…..
Nem tudom, hogy más gyerekeknél is van-e ilyen, de az enyém annak idején nem volt hálózsákba csomagolható. Ugyanis utálta, ha bármi elfedte a lábfejét. Így aztán gondot jelentett, miképp tartsam éjszaka - nyilván főleg télen - a gyereket megfelelő hőmérsékleten. Végül a…..
Kislányként mindenki az anyukájára szeretne hasonlítani, ezért lopkodjuk el a cipőit, a harisnyáit, a táskáit, később a sminkszereit meg a ruháit is. Nem véletlen, hogy több ruhagyártó is már külön anya-lánya kollekciókat készít - vagy kifejezetten ilyen ruhák gyártására…..
Subba Subba sport: Ló fitnesz 2013.05.30 15:23:27
Joanna Rohrback felszabadította énje legbenső lovát, és azóta más ember. Boldogabb, szabadabb, lovabb. Erről könyvet és edzéstervet ír. Hát ennyi. ..
miss Scotty (törölt) 2013.06.03 10:07:21
@vitéz Beverneky: Na jó, nem vitázom. :)
Egyetlen félrenyelés, mely végzetes lehet. Ön tudná mit kell tenni? Okok Az esetek egy részében étkezés közbeni félrenyelés, míg a másikban valamilyen tárgy okozza a légút részleges vagy teljes elzáródását.   Tünetek A bajba jutott: - köhög, - nehezen…..
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
Egy kedves olvasóm, Judit írta pár perce a Facebookon, hogy van egy kádnyi parafa dugója. De mihez is kezdjen velük, szüksége lenne néhány kreatív, de mégsem sablonos ötletre ehhez. Azonnal beindult a fantáziám, és annyi szuper ötletet találtam, hogy egyszerűbbnek láttam, mindjárt egész…..
miss Scotty (törölt) 2013.01.27 19:27:43
@Barbara Barby Mikó: Azért több száz darabot mégsem szeretnék szikével kettévágni. Valami satu szerű fefogatásra gondoltam, amiben vékony fogú fűrésszel lehetne egymás után hosszában kettévágni a parafadugókat. :)
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
miss Scotty (törölt) 2013.01.21 14:42:04
Kisméretű gyerekszobát jól berendezni igazi kihívás. Főleg akkor, ha azt a szobát nem is egy, hanem rögtön két kölök fogja lakni. A dán Kalle Thesbjergnek mégis sikerült. Méghozzá remekül, olyan szobát megálmodva, amit biztosan élvez mindkét testvér. Az alapméret adott…..
Kétségkívül a spanyol tervezőnő, Agatha Ruiz de la Prada tervezi napjaink legszínesebb, legvidámabb és legbohókásabb ruháit, illetve kiegészítőit. Agathat nem igazán befolyásolják az aktuális divathullámok, termékei a legszürkébb hétköznapokba is egy kis életet és…..
miss Scotty (törölt) 2013.01.09 11:36:22
Gyerekszoba Répahegyező 2012.09.04 15:23:00
Generációkon átívelő probléma, vagy legalábbis kihívás a kiskorúak szervezetébe juttatni a vitaminforrásként is ismert zöldségeket. Szerencsénkre az internet ontja magából azokat a vicces készségeket, amelyek bár elsőre haszontalannak tűnnek segítségünkre lehetnek a fent…..
miss Scotty (törölt) 2012.12.13 05:09:27
@felhasznalo: Van két lányom, a széltől sem óvom őket. Talán ezért van, hogy a gyerekorvos kb. évente egyszer kétszer lát minket (a szülinapi státuszvizsgálaton tuti). :D
Szóval, elég sokszor vagyok gyerekek között (az enyémektől függetlenül is) és bizony nekem az a tapasztalatom, hogy vannak olyan lurkók, aki nem mindig tanulnak elsőre.
Gondolom, ez nevelés kérdése is, de mindenki úgy nevel hülye gyereket, ahogy akar.
Lassan itt az advent, és azon töröm a fejem, hogy az idén, milyen adventi naptárt készítsek a kisfiamnak.Első körben az interneten néztem körül inspirációért, így futottam bele a Playmobil adventi naptárjába. Az ötlet nagyszerű, hiszen minden gyerek imád legózni kortól,…..
Senkit se riasszon el a cím, ehhez az ötlethez nem kell különösebb horgolásismeret. Nagyon egyszerű elkészíteni, és az uncsi, kinyúlt pólóitokat használhatjátok fel, mint alapanyag. Azaz gyakorlatilag anyagi nulla ráfordítással (maximum egy horgolótűt kell beszerezni) lesz egy…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Már hetek óta terveztem ezt a merényletet a nude topshopos balerina ellen, de csak ma volt időm a támadás teljes kivitelezésére. Maximálisan boldog vagyok az eredménnyel, még a szegecsek belső fele sem nyomkodja halálra a lábujjaimat! Igazából semmiféle különleges előkészület…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
miss Scotty (törölt) 2012.06.01 19:17:54
@cadix: A fb-on van egy oldala a blogomnak www.facebook.com/varazsollo
Itt rendszeresen jöttek a blog.hu-s bejegyzéseim, de pár hete nem és fogalmam sincs, hogy miért. Az informatikus családtagom azt tanácsolta, hogy kérdezzelek titeket.
 Biggyesztenék most egy tizenhatos karikát a bejegyzésben szereplő képekre, az előző posztomban hiányolt energiát itt most brutális dózisban megkaptam. Karolina Kurkováról már évek óta ez az első értelmes fotósorozat, Steven Klein művészien beteg elméje végre kicsit…..
miss Scotty (törölt) 2012.03.21 09:24:28
comment:com Trailert kapott Fábry 2012.01.23 11:03:26
Február 2-től látható Fábry Sándor új műsora a köztévén, és ha eddig lett volna kétségünk afelől, mire számíthatunk, akkor most itt egy trailer, hogy tisztában legyünk a dolgokkal.  ..
miss Scotty (törölt) 2012.01.23 14:29:39
@jjc: Ez nekem is feltűnt. :D
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
Mindent a szemnek! Kreatív mosdó 2011.08.28 17:00:00
miss Scotty (törölt) 2011.08.29 05:45:12