Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sequence1

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél perc alatt padlóra küldte az Olimpija Ljubljanát a Sapa Fehérvár AV19. Fodor Szabolcs kezdte a gólgyártást a 9. percben, 7 perc múlva emberelőnyből Vas Márton duplázta meg az előnyt. 17:57-nél Benk András agresszív korongszezésének és lendületes elkorcsolyázásának…..
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
A hozzánk képest kritikusabb Sapa Fehérvár AV19-drukkerek többször felhívták már a figyelmünket arra – persze nemcsak a mienket, hanem a dolgokat hozzánk hasonlóan látó szurkolótársaikét is –, hogy le kellene vennünk rózsaszín szemüvegünket. Ezt mégsem tehettük,…..
Ideges mérkőzésen húzta be a győzelmet az EBEL-utolsó Jesenice ellen a Sapa Fehérvár AV19. Kovács Csaba és Palkovics góljaival elhúztunk, de a szlovénok még az első harmadban szépítettek. A másodikban aztán ütöttünk még kettőt Mihály és Vas János révén, majd egy…..
Csütörtökön 11 órakor a Sportfólió Kht. illetékesei bezárták az UTE hokisainak otthonát. A tulajdonosi, vagyonkezelői és üzemeltetői jogok átláthatatlan hálója mellett sokan egy csúnya játszma újabb fejezetét látják az akció mögött, amelynek keretében a…..
Sequence1 2009.05.02 16:15:01
@silac: Képzeld úgy volt, hogy maga id. Ocskay le is heggeszti a csarnok bejáratát, de sajnos ki kellett utaznia a Vb-re a csapathoz, tudod ahhoz akiknek te nem tudsz szurkolni mert nincs bennt Újpesti... szánalmas vagy.

A többi Újpestinek pedig kitartást és együttérzésem fejezném ki Fehérvárról. Remélem minél előbb pozitivan változik a helyzet és jövőre újra kiváló meccseket játszhatunk! Hajrá magyar jégkorong!!!!
A végeredmény és az utolsó harmad alapján azt is mondhatnánk, sima győzelmet aratott a címvédő a trónkövetelővel szemben. 40 percig azonban korántsem volt kézenfekvő, hogy a házigazda képes lesz érvényesíteni az úgynevezett papírformát. Egy tempós és izgalmas első, egy…..
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
Sequence1 2009.03.06 23:06:47
@Gabberboy: lehet hogy ezzel a produkcióval szart se ér el, ahogy te mondod... Ti mit értetek el az utóbbi években?
Este megkezdődnek a magyar bajnokság elődöntői. Fejér megyei a Fejér megyeivel, negyedik kerületi a negyedik kerületivel harcol a döntőért. Mától erőltetett menetben, két nap mérkőzés, egy nap pihenő ritmusban folynak tovább a felsőház küzdelmei.A Megyeri úton este hatkor…..
Sequence1 2009.03.05 22:49:54
@OliBLOOD: A legviccesebb az volt, hogy a 3. harmad végén amikor Misal jégen maradt és megállították a játékot elkezdtek három hülyézni, pedig ki sem állítottak tőlük senkit (addig sem voltak hátrányban)

LEGALÁBB TE IS JÓL ÉREZTED MAGAD MA ESTE...
Félek ennél nagyobb örömöd nem lesz az idén.de ne legyen igazam.

HAJRÁ VOLÁN!
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
Sequence1 2009.01.24 02:58:59
"Ígéretünkhöz híven sokat gyakoroltuk az emberelőnyös és –hátrányos játékot. Természetesen a korábbiakban is jelentős mértékben foglalkoztunk ezekkel a speciális helyzetekkel, de most kiemelt hangsúlyt fektettünk rá." Énekes Lajos edző vezette be ekképpen a…..
Horváth András felépült, itt van velünk, játszik a Villach ellen – kezdte Énekes Lajos, az Alba Volán edzője a 2009. év első EBEL-mérkőzése előtti helyzetismertetést. Kiderült, mégsem hátvéd maradt ki a keretből, és van egy beteg is a csapatban."Nem tudunk teljes…..
Nem tudott bosszút állni a Fight Night utáni méltánytalanságok miatt a magyar bajnok, sőt gólt sem sikerült ütni Salzburgban. A hivatalos statisztika szerint az első két harmadban nem nagyon lehettünk gyengébbek, kapura lövésekben egál környéki teljesítményt nyújtottunk a…..
597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is…..
Sequence1 2008.11.24 21:12:39
Jégkorong Soha ne legyen vége 2008.09.28 20:20:00
Az Alba Volán negyedszer is 3-2-re verte aktuális ellenfelét, a szenvedő alany ezúttal a Villach együttese volt. 3000 néző volt tanúja Székesfehérváron az újabb sikernek. Az első gólt Kovács Csaba ütötte, ezt még kiegyenlítette az ellen a nyitó harmad utolsó percében, a…..
3-2-re nyert első EBEL-mérkőzésén a magyar bajnok, ezzel már biztos, hogy sokkal jobban indult a második osztrák szezon, mint az első, hiszen akkor sokáig kellett várni az első sikerre. Fekete Dániel bevált az első sorban a Linz ellen, gólt szerzett, Tokaji és Palkovics is…..
Sequence1 2008.09.20 01:43:02