Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fábián_Zoltán

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ERP - BLOG Van jobb megoldás? 2020.10.17 15:15:23
Az új Skoda alkalmazás hangot használ az autó állapotának ellenőrzésére A Skoda szoftvercsapata által tervezett és fejlesztett Skoda Sound Analyzer okostelefonos alkalmazás rögzíti a motor hangjait - és más eszközök, például a légkondicionáló egységek hangjait -, és összehasonlítja azokat a tárolt…..
ERP - BLOG ÉPÍTŐIPAR 4.0 2020.09.25 11:37:41
A termelésmenedzsment témaköre nem csak a hagyományosan vett gyártás és feldolgozóipar megfelelő működésének biztosításáról szól, hanem alkalmazása több más iparágra is kiterjed. Cikksorozatunkban valamennyi iparág és a szolgáltatási szektor példáin keresztül bemutatjuk az aktualitásokat és a…..
ERP - BLOG DIGITALIZÁLJ OKOSAN! 2020.09.25 11:11:48
A digitális eszközök alkalmazása az elmúlt 1 évben felgyorsult, emiatt az eddig megszokott üzleti környezetünk is gyökeresen átalakul. A járvány hatására a távoli munkavégzés tömegessé válásának lehetünk részesei. Az online videóhívásokra épülő rendezvények és üzleti találkozók a virtuális térben…..
Az 5G hálózattól a generációváltások során megszokott sebességnövekedést várjuk. Nem ez azonban az a funkció, amiből a termelő és szolgáltató vállalkozások a legtöbbet profitálhatnak. Az Industrial Internet of Things, az Ipar4.0 és az önvezető járművek jelentős kihívást adnak a mobil…..