Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naebneerG

0 bejegyzést írt és 532 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Hónapok óta, Magyarországon és Angliában ezernyi fenyegető és trágár üzenetet kapok egy B. Mátyás nevű személytől. Ma a blog.hu szíves közreműködésével, jotunder néven tudott belépni egy citromailes címmel és több kommentelőt is zaklatott. Amíg nem történik változás, a blogolást felfüggesztem.…..
        Magyarországnak tíz év múlva X darab nemzetközileg kiemelkedő és Y darab rendkívül képzett, élvonalbeli mesterséges intelligenciával, gépi tanulással, adattudománnyal foglalkozó kutatóra, fejlesztőre, Z darab a mesterséges intelligenciát napi szinten alkalmazni képes mérnökre,…..
naebneerG 2021.04.26 20:25:47
@libernyák: Figyu, ez a g*ciláda csak akkor nem hazudik, amikor a pofáját tömi, mert ha akkor beszélne, kirepülne a szájából a zaba.
"A rendszer nyílt kritikája eddig is megjelent a magyar egyetemeken, nem tudnék önnek most olyan oktatót mondani, akinek ilyen kritika miatt baja esett volna."
A b*d*s k*rva anyád, Palkovics, éppen melyik hasadt személyiséged mondja ezt? Kirúgások, fegyelmik, eltávolítások, beleértve MTA doktorokat...rohaggyá' meg.
Ja, amúgy jelzem te f*sz, hogy már nincs MTA Sztaki: "A német Fraunhofer Kutatóintézet vezetőjével fél órán belül arról fogok tárgyalni, hogy fejlesszük tovább az MTA Sztakival közös együttműködésüket" - b*szod, te vágattad ki az ELKH-ba az MTA-ról, te állat.
naebneerG 2021.04.27 22:15:01
@ámbátor: Még lefújhatják a vb-t, vagy rosszul tudom? Függetlenül attól, felépül-e a stadion.
naebneerG 2021.04.28 07:39:19
@јotunder: ha ez most egy elmebeteg kommentelő miatt íródott, akinek lövése sincs arról, hogyan működik a tudomány, és aki NER-esként nem képes felfogni OV szerepét 27000 covid halott esetén, akkor kedves JT, nem veszed észre, hogy ilyen magyarokkal tilos kommunikálni. Vö. Chamberlain vs. Churchill esete Hitlerrel.
     "A kormány ezerötszáz milliárd forintot fektet be az egyetemekbe. (Magyar Nemzet, január 29.)"    Jóságos Stumpf István a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, Horváth belügyminiszter elvtárs veje az európai értelemben vett Bayer Showban magyarázta el, hogy ezerötszázmilliárd forintot fognak a…..
naebneerG 2021.04.27 16:12:00
@ámbátor: nemááá...Lézer János bácsi aszonta, 200 milliárd megy a megaMATEagráregyetemre:
mfor.hu/cikkek/makro/lazar-janos-orban-viktor-orok.html
akkó' az most ugrott?...Vagy a MATE is beköltözik a Diákvárosba, a Fudan melléje?...
naebneerG 2021.04.27 21:44:51
@KennyOMG: Tudom, hogy ezt mondta, de az 1500 milliárdból ment volna - azt pedig OV lefújta. Mi akkor a rémhír?...
naebneerG 2021.04.28 07:30:59
@fortin2: azzal, hogy dékánt mondtál, már "el is árultad" magad, mivel a modellváltás lényege, hogy karok sem maradnak. Ott, ahol a kettő még együtt fut (Intézet + kar, pl. ELTE még nem alapítványi), még természetesen kisebb a megalkuvó mocskok száma, hiszen papíron a kari tanácson keresztül demokratikus úton zajlik a választás. Próbáld ezt meg a Corvinuson, a MATE-n...
       Íme a megállapodás.         "The Parties envisage establishing the most appropriate legal organizational structure for thedevelopment of the institutional form of Fudan Hungary University, taking into considerationlong-term sustainability and mutual benefits. Fudan University is in…..
   "A német Fraunhofer Kutatóintézet vezetőjével fél órán belül arról fogok tárgyalni, hogy fejlesszük tovább az MTA Sztakival közös együttműködésüket."  (Palkovics et. az Indexnek)  MTA Sztaki...  Nem ő volt az, aki elvette az MTA-tól a Sztaki-t, neeeeeem, az kifejezetten a csúnya zsákos…..
naebneerG 2021.04.27 09:39:05
@Vakmacska: Igazad van, vagy ez (www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2212827120300160?via%3Dihub ), vagy ez (www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/0951192X.2019.1571238?journalCode=tcim20 ), vagy ők (www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/0951192X.2019.1571238?journalCode=tcim20 ) - mind SZTAKI-val publikálók.
Az azé' milyen má', hogy a SZTAKI még mindig MTA-nak hívja magát, ld. első link...
naebneerG 2021.04.27 09:57:23
@ámbátor: mellesleg azt kívánom Palkónak, ezt lássa, amikor kinéz az ablakon:
www.youtube.com/watch?v=jLFrrwZs8gc
csak hogy tudja, van még 3-4 másodperce.
naebneerG 2021.04.27 13:41:06
@techpr13st_enginseer: Kósának érettségije van, Lázárnak diplomája, de Palkovics az MTA rendes tagja (mta.hu/koztestuleti_tagok?PersonId=19611 ) és le van neki kötelezve a fél bajor autóipar. Őt nincs hová parkolópályára rakni: valamelyik hasadt személyisége mindig talál teret a többieknek és mindig lesz hová továbblépnie.
       "Media organizations’ goal of profit-making has been further integrated into the disciplinary power of capitalism, the hegemony of heteronormativity and patriarchy. "        A Fudan Egyetem januári "New Media and Gender Studies" online konferenciájának ismertetőjéből idéztem.        Ha…..
naebneerG 2021.04.23 08:34:10
     Szüksége van-e Magyarországnak a Fudan Egyetemre?      Mondjuk úgy, szüksége lehet Magyarországnak valamire, amit esetleg megkaphat a Fudan Egyetemmel történő együttműködéstől.      Szüksége van-e a Kínai Népköztársaságnak erre a bizonyos együttműködésre?    A kínai kommunista vezetés…..
naebneerG 2021.04.20 10:04:15
@Kettes: Sansztalan. Palkónak ott lesz örök menedéknek Németország, a BMW, a K-B, a Mercedes, a Bosch, az Audi, sorolhatnám, hány cég választja majd be ilyen-olyan tagnak cserébe a honi milliárdokért, ha menekülnie kell. Tizenhárom millisecundum alatt kap német állampolgárságot, ha még nincs neki, oszt'jónapot.
OV-ékat csak ott lehet megfogni, ahol fáj. Atlétikai VB-nek való beakasztásnál most nem tudok jobbat.
naebneerG 2021.04.20 14:01:17
@kemény keleti kommentelő: Palkó echte gyurcsányi elme, volt agitporpos KISZ-titkárként lecserélte első öregecskedő feleségét a volt PhD hallgatójára, aki közel két évtizeddel fiatalabb nála, nem is tudott nála védeni, aztán átpakolta PhD fokozat nélkül tudományos munkatársnak az Állatorvosira, na és? Történt valami? Még Szájer álszent József ügye is csak arra volt jó a "vidéki" "magyarok" szemében, hogy biztosss Ujjjjheji csalogatta szeginyt' oda, oszt' drága kis Józsinkat megvezették', e'!. Szeginy egen.
Valódi magánélet...majd ha Erdő Péter visszakézből pofozza a falnak fogkiverésig a katolikus politikusokat, Szijjártótól kezdve Eperjesen át Rogánig, hogy ha még egyszer hazudsz/félrekefélsz/sikkasztasz b*zmeg, a Magyar Katolikus Püspöki Kar körlevelében átkozlak ki az egyházból te f*sz, na majd akkor számít a magánélet.
Erre persze csak Philip K. Dick (vagy Kilgore Trout) valamelyik elszállt utópisztikus regényében kerülhetne sor.
naebneerG 2021.04.21 19:01:21
@Wolff: Pont most linkeltem be a párhuzamos fórumba. Ha Karácsony leül tárgyalni, Palkovics megeszi kiskanállal. Egyetlen megoldást látok, amely Wolffén túlmutat: leülni vele, "megegyezni", aztán mehet a levél az IAAF-nak :-) Na, attól felb*szná az ideg a kis mocsadék karate hörcsögöt, mert ez az ő taktikája...
     ABC News.   Official: Chinese vaccines' effectiveness low.   Washington Post.  Effectiveness of Chinese vaccines not 'high' and needs improvement, says top health official.   Al Jazeera.    Chinese vaccines' effectiveness low, official admits.   Mandiner.     Vágó István még mindig a kínai…..
naebneerG 2021.04.14 21:20:17
@kemény keleti kommentelő: A hitgyülisek és társaik (hadd ne soroljam) szerint sehogy, hiszen olyanok, mint dinoszauruszok, nem voltak, vagy nem akkor, hanem valamikor Kr. e. 6-7000 körül :-)
Viccet félretéve: X ezer gyökeresen eltérő dinó fajt, földön-vízen-levegőben, nem valószínű, hogy egyetlen vírus képes kinyírni ennyire gyorsan (földtörténeti léptékben). Becsapódás + éghajlatváltozás + felélénkülő vulkáni tevékenység sokkal valószínűbb.
naebneerG 2021.04.15 07:29:21
@kemény keleti kommentelő: nincs olyan, hogy mindent támadó vírus. Ha lenne, hamarabb alakulna ki ellene rezisztencia. Ez olyan, mint az unokázós csalók esete: ha mindenkinek lenne unokája, és az egész országban bepróbálkoznának a csalók, hamarabb derül ki a turpisság. A csalók ezért egyszerre csak kis csoportokat támadnak, így a lakosság kis része érintett, de őket jól lehúzzák.
naebneerG 2021.04.15 11:17:00
@látjátok feleim szümtükkel: engem ez arra emlékeztet, amikor 1993-ban azt terjesztették Antall halála után, csakis Boross Péter alkalmas a folytatásra.
    Szijjártó külügyminiszter bekérette a német ügyvivőt, mert Petry Zsoltot elküldték a Hertha BSC-től. A hivatalos indoklás szerint a kormány  megütközését fejezte ki, hogy Németországban retorzió érhet bárkit is nézetei törvényes keretek között történő közlése miatt. I am not kidding, tényleg ez…..
naebneerG 2021.04.09 09:21:15
@Podvinecz Marsall: 24.hu-s volt, és természetesen nem válaszolt, ehhez vagyok szokva. A témával már megkerestem fél tucat online újságot és csoportot, beleértve az üvegplafonosokat is (he-he, nálunk ez inkább üvegbeton), de lepattantam, mert az ilyen sztorikból itthon az egyetemeken tizenkettő egy tucat, ki nem szarja le, hogy épp melyik campuson erőszakol meg X hallgatót Y oktató, valamilyen vélt vagy valósnak tűnő beleegyezés után. Írtam már az MTA ezzel foglalkozó emberének is, a hölgy válaszát inkább nem másolom ide, ha röhögni akarsz, inkább nézz Bödőcsöt vagy KAP-ot, ők jobbak humorban, mint az akadémikus asszony.
Inkább megközelítést váltok. Ahogy az utolsó hallgatóm véd, oldalvágással betámadom az ODT-t.
naebneerG 2021.04.09 09:36:42
@techpr13st_enginseer: Tök jó, hogy felhoztad, ki is ment a fejemből, nem vagyok én poliészter ;-) :
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/hazahuzta-a-szive-a-szegedi-egyetem-kirugott-docenset-134095
naebneerG 2021.04.10 10:45:04
@szakértőbb: amíg Rovó a rektor, ilyen esetekben max. a professor gratis-ok fognak megszólalni, mert nekik nincs sok vesztenivalójuk. Mindenki másnak kussb*zmeg, mert nem kapsz ÚNKP-t, PhD hallgatót, nem fogadjuk be az OTKA-d, nem terjesztünk fel docenssé, mehetsz BSc gyakorlatot tartani, meddig soroljam.
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
naebneerG 2021.04.07 11:37:06
Nekem Petry volt a kapusmintaképem. Képkockánként égett belém a megelőző fejelős mentése az angol-magyarról (www.youtube.com/watch?v=Ao9fvZ2_1aY ). Ez a mostani fa**ága, benyalás Orbánnak, olyan szintű törés nálam, mint amit Kevin Spacey okozott (rajongtam érte a House of Cardsban).
Rossz emberekért rajongok, baszki...
naebneerG 2021.04.07 22:46:27
@jotunder: A fickó tetteinek milliomod részéért (meg mertem említeni a hallgatóknak, hogy nincs pénz per pillanat minden laborgyakorlatra, ezért át kell szerveznünk az órarendet) behívatott a * rektorhelyettes, és azzal vádolt, politizálok az órán, és fegyelmit akart kezdeményezni. Jeleztem, hogy helyes, hajrá, most azonnal, és én magam írtam még aznap este az összes évfolyamomnak, BSc-MSc-PhD, magyar és angol tantárgyak, hogy mivel vádolnak, és kérek mindenkit, azonnal tegyék meg ellenem anonim módon a bejelentéseket. Fél év volt rá. Annyi bejelentés érkezett, amennyi esélye most van a rektorhelyettesnek, hogy jövőre akadémikus legyen.
Ennek tükrében ezt a Gulyás fickót remélem Makóig rúgják ki minimum.
  " Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak."   Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth…..
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
naebneerG 2021.03.26 08:18:48
@Kettes: természetesen nem látok rá az élet minden területére, de a honi felsőoktatásra elég jól. Leszámítva az új (2022-) Tokaji Egyetemet, a kb. 30 intézményben minimum intézetvezetői szinttől, de inkább már alatta is, 2011 óta olyan szintű személycserék mentek le (szakmai ember OFF, lojális csicska h-index=2 ON), hogy kisebbségbe kerültek azok, akik egy kormányfordulatnál, szakmaisaguknál fogva, képesek lennének visszarángatni a szakadék széléről az egyetemeket. Ergo, ha nyer az ellenzék, nem hogy nem mernek majd tisztogatni, kénytelenek lesznek mockosz kisz alkukat kötni a lojális csicskákkal, és akkortól kezdve ott állunk majd, ahol a part szakad.
naebneerG 2021.03.26 09:40:11
@Kettes: Nagyon nem látod át...alig van már kancellár (az utolsók egyike Pavlik "40%konfidenciaintervallum" Lívia, a BCE-ről a SOTE-re katapultálva), mivel az alapítványi egyetemeken nincs kancellár. Kit rúgsz ki? Az összes megalkuvó intézetvezetőt? És kiket emelsz a helyükre? Akiket eddig agyonaláztak, és elmenekültek, vagy ottmaradtak gyomorgörcsben? Na és a rektorok, na bumm, az alapítványi egyetemeken kuss a nevük, ahogy az egész szenátusnak is.
naebneerG 2021.03.26 16:17:29
@Kettes: Látszik, hogy régen jártál nem NER-es egyetemen (nem NKE, nem TE). Akik nem lettek csicskák, nem menekültek el, nem hódoltak be, azok jelentős része végre békét szeretne, talán egy kis fizetésemelést, hiszen sehol sincs a beígért 15+15% (MATE nuku, ÁTE nuku, BCE átlagos 5% :DD). Az államosításhoz kétharmad kell, és az, hogy az alkotmánybíróság (helyett Strasbourg, 2025-ben) kimondja, jogszerűtlen az egész (www.szabadeuropa.hu/a/31124825.html ). Ergo: az összes felsoroltból max. lesz egy kis fizetésemelés, semmi több, sem államosítás, se semmi.
      „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig…..
  Lovász László és Avi Wigderson kapta az Abel-díjat.      ..
naebneerG 2021.03.19 16:59:09
@combo: A túrót. Kapard meg a felszínt, és előbukkan náluk egy ÚNKP, vagy egy másik, nagy részben pofára adott csicskajatt (tisztelet a kevés kivételnek).
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
naebneerG 2021.03.12 09:01:42
@velőtanya: vájjjjá' má', de hát Mr. Szamóca, őskatolikus ehhte Ungarisse színészünk, egyetemi tanárunk (egyetemi tanár, b*zzeg, nem holmi kisp*csű adjunktus...), bizton' állítom, mégsem hazudott, csak kib*szott nagyot lódított, aztat' pedig nem tícsa a 10 parancsolat.

Komolyan, mindig van lejjebb. Aztán rájövök, miért: mivel most nincs gyóntatás, úgy hazudhat a kis szemét, hogy az egyetemes feloldozás miatt nem kell azt számolgatnia meg tervezgetnie, hová passzintsa be ezt a bűnét a gyónás során, hol tűnik talán kevésbé fel a papnak. Mondjuk a torkosság elé, vagy mögé? Nagy dilemmák ezek, barátom.
naebneerG 2021.03.12 10:04:30
@ámbátor: Tudod, kellenek az előrángatható kommunikációs panelek, amellyel a felkészületlen ellenfél, ellenzék, kritikus személy megzavarható (mert mint tisztességes vitapartner, először végiggondolja, hogy miben is hazudik a fideszkdnps mocsok, de addigra az már továbblépett).
Tudom, hogy már írtam, de így nyert többek közt a Brexit-párti csoport, BJ-vel az élükön (hihetetlen jó film készült róla: www.youtube.com/watch?v=kq2F0Ab_l-I )
naebneerG 2021.03.12 10:06:40
    A Fővárosi Törvényszék indítványozta a Színművészeti Egyetem Alapítványával kapcsolatos törvény illetve a Felsőoktatási Törvény 94. § (6) bekezdés alaptörvényellenességének megállapítását.  Az indítvány már lassan két hete van az Alkotmánybíróságon, és az AB-nek kilencven napon belül kell…..
naebneerG 2021.03.04 21:40:54
@Podvinecz Marsall: itt a sztori második része (greenfo.hu/hir/a-fenntarthato-gagyi/ ).
Gyuricza...
naebneerG 2021.03.05 07:58:17
@Podvinecz Marsall: Gyuricza Pintér keresztfia (korábban azt írták, unokaöccse). Az MTA védése f*s volt, megtehette, háta mögött Pintérrel, az első sorban az államtitkárokkal, és másokat is arra buzdít, adjanak le sz*rt nyugodtan. A "mókát", ha nem volt egyértelmű az utalás Mo. 2. legnagyobb tavára, nem magyarázhatom tovább.
naebneerG 2021.03.05 11:07:16
@Doppel: és most kell elhinnünk, hogy az alapítványi rendszer milyen f*sza lesz.
  "   A mutatók folyamatosan romlanak azóta, csak a SOTE van még az első ötszáz egyetemben a Times rangsora szerint. Prága, Varsó, Ljubljana is elhúz a magyar egyetemek mellett. Én nem a politikai haszon felől nézem tehát a kérdést, hanem hogy az átalakítás kimozdíthatja a felsőoktatást a…..
naebneerG 2021.03.02 19:55:57
@Wolff: Azért érdekes, hogy a doktori.hu szerint nem védett, az MTA-nál nem köztestületi tag (bár az nem kötelező még az MTA doktoroknak sem, ld. Kásler)...ennyit érnek a hazai adatbázisok.
Vagy csak megelőlegezték neki a PhD-t :D
naebneerG 2021.03.02 20:50:47
@jotunder: ?...
Dézsi második feleségéről írtunk...neki nem mutatja a doktori.hu, hogy befejezte volna a PhD-ját, csak az MTMT utal rá (ami elvileg nem hiteles, bár a doktori.hu sem az - mi hiteles Mo.-n egyáltalán).
naebneerG 2021.03.02 20:56:57
@HaKohen: Már bocsesz, de az nem "nem bírás", hogy az SZFE-nél nem kérdez rá egy jogász interjúalanynál a kiindulási törvénytelenségre (rektor kinevezésének elmaradása), kihagyja a magas labdát a primitív kancellárokról, az összes magas labdát Palkovics hazugságairól (bocsánat-baszki, van vagy száz), és nem sorolom. Pálinkástól még azt vártam volna, hogy kimondja, Orbán hazudott, Palkovics hazudott, Czunyiné (a kémikus, he-he) kinevezése szégyen volt, stb.
     "És ha utunk arra vezet, tisztelettel emeljük meg a kalapunkat a normális társadalmi berendezkedést még valamelyest őrző, a liberalizmusnak és az LMBTQ-ideológiának ellenálló Oroszország nagykövetségének épülete előtt, az amerikai követség és az amerikai zászló láttán pedig ökölbe szorul a…..
naebneerG 2021.02.10 15:26:21
@volker: a földbe döngölést olyan kérdésekkel lehetett volna kivitelezni, amelyekből azonnal kiviláglik, SI-nek fingja sincs a valós problémákról, de túl gyakorlatias ahhoz, hogy rájöjjön, érkezik a vazelin. Mondjuk a "Hogyan lesz az alapítványi formában elkerülhető, hogy a doktoranduszi dologi keretekre legyen terhelve a campus gáz- és villanyszámlája?" már elég ütős lehetett volna, miközben SI azt sem tudja, mi az, hogy dologi keret. Vagy hogy "Sem az ÁTE, sem a MATE esetében nem történt meg a dolgozóknak beígért 15%-os béremelés, noha mindkettő már alapítványi. Az 1500 Mrd fordítható visszamenőleges bérrendezésre?"...nem, ez túl direkt, jöjjön egy szubvazelin típusú: "Az alapítványi egyetemek pályázatain, pl. OTKA, mekkora lesz a kötelezően betervezendő bérkiváltás?"
Ez azért nem BBC Hard talk...
naebneerG 2021.02.10 17:08:52
@ámbátor:
1/lehet, hogy bennfentes, de egyetemi oktatók százait érinti minimum, de inkább ezreit. Mondjuk pl. hány ezer aktív PhD hallgató van most per pillanat? Hány ezer témavezetővel?...
2/ azért van, hogy az olyan profibb oldalakon, mint a g7, csillaggal jelzik, ha kifejtésre van szükség. Ha mindent leegyszerűsítesz, elvész a tartalom.
naebneerG 2021.02.27 19:15:22
@incze: erre mondhatnánk, szép pestiesen, most persze csak poénból, "Hallod? Hülye-e vagy?" :-) A kognitív disszonancia többszörös olimpiai bajnokát kérdeznéd meg erről az ügyről? :DDDDD
Max. annyi, hogy a reboot-ig nem pár másodperc, hanem akár fél perc is eltelne, aztán már tolná, mint Freund Mélykatolikus Tamás a rádióinterjúban (mta.hu/sajtoszemle/freund-tamas-a-magyar-katolikus-radioban-111234 ), hogyaszongya "Debrecen 100%-ban megszavazta a modellváltást, és az autonómia része, hogy ezt a választásukat tiszteletben tartjuk" :DDDDD
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
naebneerG 2021.02.27 09:35:55
@Hálátlan Gazember: talán arról lehet szó, hogy az ünnepelt író, akinek munkássága kiemelten fontos a magyar irodalomban, elvett egy feltehetően izraelita családból származó lányt, mellesleg képtelen volt arra, hogy NER definíció szerinti igazi családot alapítson minimum 3, saját vagy örökbefogadott gyerekkel. Ami mind nem baj, csak hihetetlen kognitív disszonanciára utal.
naebneerG 2021.02.27 09:36:38
@kemény keleti kommentelő: ...mármint a NER nyalóiban.
naebneerG 2021.02.27 09:37:25
@Hálátlan Gazember: ...mármint a NER nyalóiban.
       A kommunista belügyminiszter veje, a Hazafias Népfront utolsó alelnöke, az alkotmánybírói posztot jogászi, a kutatóprofesszori posztot pedig mérhető intellektuális tevékenység nélkül megszerző Jóságos Stumpf István éppen a magyar felsőoktatás felszámolására készül. Apróságról van szó, szóra…..
naebneerG 2021.02.24 23:17:28
Már BOCSESZ mindenkinek, de csak én hallgattam meg Freundot (mta.hu/sajtoszemle/freund-tamas-a-magyar-katolikus-radioban-111234 ) ? A 100%-os debreceni döntésre utal, "kifejthették a véleményüket, meg lett szavazva", 11:25-től:
www.katolikusradio.hu/archivum.php?firstaudioid=17&mev=2021&mho=02&mnap=10&mora=17&mperc=04
Ha hányni akartok, javaslom 13:40-től 14:05-ig.
B*meg, ezt tanítani kellene.
naebneerG 2021.02.26 01:13:01
@jan: Elvált és újraházasodott emberként pofázik a katolikus rádióban, ő, aki oldalakon keresztül képes pofázni a vallásosságáról mondjuk a Lépcső újságban...
HITELTELEN. Emberileg egykutya Palkoviccsal.
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
naebneerG 2021.02.24 21:43:46
@Doppel: Egy éve, amikor zsebPalkóval kirúgtak (23?) embert a G-karról, papíron közös megegyezéssel, gyakorlatban nagyon primitív zsarolással ("vagy elmész magadtól, vagy gondoskodunk arról, ebben az országban sose kapj többet a szakmádban munkát"), fogalmazzunk úgy, óvatlanok voltak :-))))), így lett jogalap arra, hogy a kirúgottak egy része munkaügyi pert indítson. Ennek egy éve, és nincs infóm arról, hogy áll a dolog, ezért kérdeztem.
naebneerG 2021.02.25 18:33:57
@Doppel: miért, amúgy a másik pirospozsgás mókus doktori iskola vezető, HJ jobb?...
MATE...vazze.
naebneerG 2021.02.25 18:34:42
@Doppel: bocsi, HL.
        Az állampárti propagandaoldal "Nemzetközi nagyágyúkat igazolt le az MCC" címmel adott ki eszmei iránymutatást.      A nemzetközi nagyágyúk között van az a német Werner Patzelt, akit valamiért Patzelnek írnak, akit a drezdai egyetem nem foglalkoztatott tovább szélsőjobboldali kapcsolatai…..
naebneerG 2021.02.15 18:28:25
@közösperonos átszállás: Én pedig arra, hogy az általad felsorolt egyes tények (pl. átlagbér nőtt) mögött gusztustalan kivételezés is állt, mert a szememben az, hogy mondjuk az ELTE TáTK és az ELTE TTK nem fogadott be külsős pályázót (ÚNKP - Bolyai +), nehogy kiderüljön, a hazai-idegen meccs fixkettes az összemérhető tudomány és vállalások szintjén, vagy hogy a SZIE MÉK az utolsó pillanatig hintáztatta őket, hogy máshol ne is próbálkozhassanak, vagy hogy a kancellár leosztja, melyik intézetnek hány hely jut, csókos intézetvezető / nem csókos intézetvezető alapján, nos, nem kifejezetten a "kiválóság" mércéje.
naebneerG 2021.02.15 20:19:38
@közösperonos átszállás: ha belegondolsz, egy alapvetően jó ötletet k*rtak el: valóban szólhatott volna arról, hogy mondjuk az MTA-nál kutató tud.munk. tudása és kapacitása becsatornázódjon egy egyetemre, ott órákat tartson és diplomázót / PhD hallgatót vezessen, ezzel növelve a színvonalat és csökkentve a bentiek terhelését. Egy *t. Helyette megkapta Pistike meg Jolánka, mert jól *tak, persze tisztelet a kivételnek, mert voltak, pl. a BME-n, ahol gond nélkül befogadtak külsősöket (ráadásul ezzel 800 E Ft-hez is jutottak).
     Orbánék felszámolják a magyar felsőoktatás maradék autonómiáját. Az egykori kommunista belügyminiszter veje, a jóságos István, aki  úgy lett az amerikanisztika kutatóprofesszora, hogy soha életében nem foglalkozott amerikanisztikával, végrehajtja az ítéleteket.  Az MTA intézeteit…..
naebneerG 2021.02.16 21:26:52
@deckard_r: aki nekem azt mondja, hogy az eredeti szinkron ("I will massacre you! And I will fuck you up!", vagy a "went home empty handed") jobb, mint a "Vérfürdőt rendezek! És vérgőzfürdőt is!!!!" ill. "Oszkár bácsi meg nem gyütt", az szerintem nincs magánál.
naebneerG 2021.02.16 22:04:22
@deckard_r: "...az ránk olyan nyugtatóan hat"... "Látod, mit tettél a negatív hullámaiddal, Moriarty?"..."Barbara...Babra!!!...Kuss".
Jogos, ott van. És persze ki ne hagyjuk "Az utolsó cserkész"-t sem ;-)
naebneerG 2021.02.17 08:13:42
@Mister Gumpy: igen, ez találó.
      " Ehhez elmesélte azt is, hogy 2017 után egy évig a Farkas-hegyen készenlétben tartott egy kisrepülőgépet, hogy ha arról van szó, bármikor Bécsbe tudjon menekülni. Elmondta, hogy például Schmidt Mária felől is kapott olyan üzeneteket, hogy „felmossa vele az Indexet”.  (A 444.hu Bodolai…..
naebneerG 2021.02.12 20:59:18
@fortin: Hmmm, BTI úgy ment el itthonról, hogy a feleségét meg itt hagyta egyedül (hu-hu.facebook.com/scheiberiskola/posts/824937257577371/ ). Aki ismerte Rózsa nénit (nekem néni, életkoromnál fogva), az nehezen tudja elképzelni, mivel érdemelte ő ezt ki.
Szóval léccccci, nem védd BTI-t.
naebneerG 2021.02.13 14:45:24
@fortin: a gondom, hogy állandóan leválasztjátok a magánembert a közéletitől, a politikustól, a tudóstól, stb. , mintha külön entitás lenne. Lehet-e, szabad-e értelmezni és megítélni egy ekkora lépést (kiköltözés az USA-ba) csak tisztán közéletileg, miközben a feleség meg egyedül marad egy lágymányosi lepusztuló társasházban? "Jött egy új szerelem", akkor mégsem üldözték el?
Hagyjuk már, ez olyan rogános...
Mindegy, Rózsa néni meghalt, most már lényegtelen az egész. A szememben ezerszer hitelesebb, mint BTI.
naebneerG 2021.02.14 10:18:37
@HaKohen: talán azzal árnyalnám a képet (mint Rózsa nénit személyesen ismerő valaki), hogy a pálfordulások mértéke mintha jelentősen megnőtt volna az utóbbi évtizedekben. Láttam évekig őszintén NER kritikus egyetemi oktatókat egyetlen hét alatt Palkovics-nyaló fideszes csinovnyikokká átfordulni egy számukra kiosztott ÚNKP baksis, vagy egy Palkoviccsal közös (amúgy kamu) duális oktatási projekt megállapodás révén. Ebből fakadóan el tudom képzelni, hogy BTI 60x éves koráig "hős" volt, aztán lett "sátán", akit megcsapott az új szerelem, egészen az USA-ig repítve. Másképp kifejezve, bináris ember, nem pedig a két szélsőség között valahol.
Persze, az sem kizárt, hogy én voltam félrevezetve évekig, és valójában kriptoNER-es mókusok vettek körül.