Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koroknay 2 bejegyzést írt

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tényleg tökre sajnálok mindenkit. Nem lesz népszerű ez a posztom, de el kell mondjam, hogy engem lassan hidegen hagy már a színművészetis happening. Annyiszor játszották el nekünk a hattyú halálát, hogy immunissá lettem. Van az a klasszikussá vált Blikk-cím, hogy "Nóci majdnem elejtette a…..
Koroknay 2 bejegyzést írt 2020.09.24 03:33:37
@A kiló nem százat jelent.: "a párttagságom és a szerepvállalásom, bármilyen csekély is, az ellenzékhez köt"

Ez a hónap vicce, bró! :))) Kb annyira ellenzéki a te párttagságod, mint a Hazafias Népfront volt az MSZMP mellett.

Megmondom őszintén, én nagyon nem kedvelem Bayer Zsoltot. Mondhatom, hogy szinte semmiben nem értek vele egyet, a stílusát sokszor kifejezetten visszataszítónak tartom. Emberileg mégis összehasonlíthatatlanul többre tartom mint téged, meg a hozzád hasonlókat. Tudod miért? Mert ő legalább nem sorolja magát az ellenzékhez, miközben bő nyállal felszopja a Fideszt. Bármi is a véleménye, nyíltan kimondja és nyíltan bármikor melléteszi, hogy ő hol is áll pontosan és egy percig nem tagadja, hogy kinek a szekerét tolja. Nem játsza meg magát, miután kifröcsögte magát, nem bújik be gyorsan az "az én ellenzéki vagyok" álca mögé, felvállalja az egész szart, amihez a nevét adja.

Ellentébten veled, meg az "ellenzéki párt"-oddal.

Te itt 100%-ban tolod a Fidesz propagandáját, már-már kétségbeesetten próbálod mocskolni, hol az SZFE diákjait, hol az Indexeseket, hol bárkit akit a NER épp ellenségnek jelölt ki, miközben végig hangoztatod, hogy te aztán kurvára ellenzéki vagy, amit kizárólag Fideszesekből álló rajongótáborod bőszen éljeznez is. Azt próbálod bizonygatni, hogy miközben úgy jársz mint egy kacsa, úgy hápogsz mint egy kacsa, úgy is nézel ki mint egy kacsa, te aztán nem kacsa vagy, mert neked papírod van róla, hogy nem az vagy.

Elárulok neked egy titkot: ellenzékinek lenni, nem azt jelenti, hogy aláírtál egy belépési nyilatkozatot egy olyan pártba, aminek a neve eltér az épp kormányzon lévő pártétól, miközben minden kérdésben vadul támogatod a kormányt, ugyanakkor habzó szájjal szidod az ellenzéket. Ahová "a párttagságod és a szerepvállalásod köt". Maximum a pénztárcád köt oda bró, az is csak addig amíg nem kapsz egy jobb ajánlatot.
Koroknay 2 bejegyzést írt 2020.09.24 03:56:28
@A kiló nem százat jelent.: "Bodolai megpróbált lavírozni és jól is csinálta évtizedeken keresztül."

ÉVTIZEDEKEN keresztül? Az egész Index csak két évtizede létezik, Bodolai pedig 2017-től lett csak a Magyar Fejlődésért Alapítvány elnöke, előtte csak mezei ügyvédként volt kapcsolatban az Index-szel, a NER pedig csak 2018 őszén jelent meg lapnál, a KDNP-s Oltyán József képében, szóval az a nagy lavírozás tartott vagy 1,5 évig. A fene nagy lavírozásról annyit, hogy nem azért kellett Simicskának átadnia az Indexet a NER-nek, hogy nézegessék a kirakatban, pontosan tudható volt, hogy 22 előtt szájkosarat kell tenni rájuk, ebben Bodolainak pedig egy kurva szava nem volt, maximum ideig-óráig alkudozhatott, ha egyáltalán. Amikor megjelent Vaszily Miklós, onnantól a játszma eldőlt, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdődik az Index le/átállítása, ezt mindenki tudta aki nem sík hülye és/vagy agymosott Fideszes.

"A sajtóperek koronázatlan királya érzésem szerint jobban elbodogul a magyar valóság útvesztőiben, mint az az újságíró gárda, aki egyébként azt sem tudta, hogy mit jelent a felmondás és hogyan zajlik."

Mármint az a számtalan díjjal kitüntett újságíró gárda, akik közült többen évtizedes oknyomózi tapasztalattal rendelkeznek és akik az ország legolvasottabb lapját írták? Ja, bioztos. :)

"Mert tudjuk, hogy így volt."

Úgy bírom az ilyen kijelentésket. Minden konteó legfőbb bizonyítéka ez: mert tudjuk!
:)

"Elbaszták. Ne szépítsük. Azt hitték zsarolható egy cég vezetése. Behülyítették őket, hogy vagy győznek vagy alapítanak egy új lapot."

Hitték az apád faszát hitték. Pontosan tudták ők is, hogy mi történik, pontosan tudták ők is, hogy ha Orbán kiadta az utasítást, akkor bárki mondhat, tehet bármit, végig fogják vinni az Index kicsinálását, csak annyi volt a kérdés, hogy az ő asszisztálássukkal történik-e ez vagy nélkülük. Mivel ők VELED ELLENTÉTBEN gerinces emberek, ezért inkább felmondtak és kiugrottak a semmibe.
Pedig élhettek volna ők is olyan gerinctelenként mint te, vehették volna fel a tekintélyes fizetést mint a már NERIndex-hez szegődött barátaid, ha pedig valaki esetleg az Index új irányát firtatta volna rajtuk, ők is jöhettek volna az általad is hangoztatott bullshittel, miszerint nincs itt semmi NER, ők is az "ellenzékhez tartoznak", stb...

Megértem, hogy te miért nem bírod ezt megérteni, hisz nyilván magadból indulsz ki. Számodra, aki bevallottan bértollnok vagy, magától értetődik, hogy pénzért azt írsz amit kérnek tőled, ismeretlenek számodra azok a fogalmak, hogy becsület, tisztesség, újságírói integritás. Persze te nem is vagy újságíró, nem is voltál, nem is leszel soha.
Koroknay 2 bejegyzést írt 2020.09.24 04:28:43
@A kiló nem százat jelent.: folyt....

"Mint láthatjuk csak a haverok alapíthatnak. A többiek csak ágyútöltelékek voltak egy értelmetlen médiaháborúban. "

Hazudsz bazdmeg. Egyrészt MINDENKI aki az Indexesek közül bárhol, bármikor megszólalt, világosan elmondta, hogy MINDENKI magától mondott fel, senki nem presszionált erre senkit.

Tudom, ez számodra elképzelhetetlen, hogy egy ember az elveiért felmond, tudom te sose tennél ilyet, de hidd el, vannak még gerinces emberek.

A Telex stáblistája ma került ki 70-en vannak rajta! Többen már korábban elszerződtek máshová, szóval alig pár ember maradt aki se ide se oda nem került (egyelőre legalábbis).
Szóval milyen haverok alapíthattak?

Értelmetlen médiaháború az azt jelenti, hogy valaki nem akar olyan csicska bértollnok lenni mint te?

"Akárhogyis nézem, ezer sebből vérzik a történet és nagyon-nagyon csúnya dolgot csináltak, a kollegákkal, Bodolaival, hazudtak, csúsztattak, manipiluláltak, ezek a tények és ez a lényeg."

EZ PONTOSAN AZ AMIT TE CSINÁLSZ! Hazudsz, csúsztatsz, manipulálsz, majd kijelented a semmivel alá nem támasztott - ugyanakkor totális baromság - állításaidról, hogy ezek a tények. Hát bizonyítsd bro, bazmdeg! Attól nem lesz valami tény, hogy nagy pofával kijelented róla, hogy "ez tény" meg "ezt tudjuk". :) Konteó blogon próbálkozz ezzel, ott sikere lesz, de máshol csak égni fogsz.

Látod, ezért nem leszel te soha az életben újságíró. Még a NERIndexbe se kellesz, pedig ott aztán most alacsony a szint, de te még azt se ütöd meg. Intenzív nyalás persze még segíthet, abban jó vagy, meg kell hagyni.

"És az egész a végén nem vezet igazából sehova. Lesz egy vergődő n+1. lapocska."

Aminek már most több támogatója van mint az Indexnek valaha volt. :)
Vajon miért is tűnt el amúgy a támogatás gomb a NERIndex-ről? Hogy lehet, hogy eddig kellett a pénz, de már hirtelen nem kell?

"Azt még reális forgatókönyvnek láttam volna, ha érkezik valahonnan befektető, akit ez érdekel. Persze nem érkezett. Nincs ilyen befektető, mert hisztire komoly ember nem ad pénzt. Nagyon korlátos a PR-produkció elérése."

Hát ezt is beszoptad. :) Úgy látszik, már most, még a lap indulása előtt akadt olyan igencsak komoly ember, aki nem sajnált 70 millió forintot adományozni a Telexre, még csak nem is befektetésként csak támogatásként. "Mert hisztire komoly ember nem ad pénzt" Nos, a hiszti az, amit te csinálsz itt kispofám, ahogy görcsösen próbálsz olyan embereket mocskolni, akiknek te a bokájukig nem érsz fel.

"Sokaknak nem forradalom ez, hanem őrültség vagy nem érdekli. Színészkedésnek tartja és konkrétan lesajnálja, hogy ki írja meg mindazt, amiért feljön reggel az oldalra."

Hol vannak azok a sokak? Kik azok? Te meg a haverok? Szintén aranyos, hogy a saját egyéni véleményedet kiterjeszted egy pontosabban meg nem határozott rétegre és kijelented, hogy ők sokan vannak. Gondolom ez is tény, meg ezt is tudjuk. :)

"A nagy visszaesést a botrányok okozták, nem a szerkesztőségi állománycsere. Ez is beszédes."

Ez is egy újabb, semmivel alá nem támasztott vélemény, amit tényként közölsz. Ez is beszédes.

"Miért gondolja ugyanaz a balhés állomány, hogy, ha egyszer tönkretettek egy lapot, akkor majd komolyan érdeklődni fognak a termékük iránt. Ezek a jogos kérdések.

A támogatások számából elég világosan látszik, hogy elég komolyan érdeklődnek a termékük iránt. Meg abból is, hogy a "távozó Indexesek" Facebook oldalnak már az első napokban 200 ezer követője lett, azóta már több mint 300 ezer van és a lap még el se indult. Neked hány olvasód van bró, hány ember érdeklődik az elcseszett propaganda posztjaid után?

"Az újságírás nem zsebforradalmárkodás. "

Először is, neked kurvára semmi közöd az újságíráshoz, te nem vagy újságíró, hiába képzeled magad annak. Te csak egy nevét se vállaló propagandista bloggerecske vagy, de azért aranyos, hogy te akarsz kioktatni Pulitzer emlékdíjas, Minőségi Újságírás Díjas, Gőbölyös Soma-díjas, Földes Anna-interjúdíjas, stb, stb. IGAZI ÚJSÁGÍRÓKAT, arról, hogy mi is az újságírás. Te mit tettél le az asztalra ezen a téren, hogy ekkora arcod van? Ezt a szar blogot, amiben minden rohadt állításodat félkézzel megcáfoltam? Ahol tényként tünteted fel a véleményedet? Ezt nevezed te újságírásnak?

Az Index egykori újságírói mellett itthon, a régióban, de világszerte is tömegesen álltak ki IGAZI újságírók, komplett lapok, civilek, politikusok, ismert és elismert szakemberek. A te véleményedet csak a NER lakájmédiája szajkózza, senki más.
A Telexnek már 33 ezer támogatója van, 70 munkatársa és 300 ezer követője. Az új NERIndex már ki se meri írni hány támogatója maradt, a látogatói 30-40%-át kapsából elvesztette, pedig a Telex még el se indult.

Ezek a tények, ez az amit tudunk. A többi csak faszság.

Ennyit rólad, bró!