Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sportman89

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Depositphotos   Van aki elátkozza és száműzi az életéből,  van, aki szinte csak ezt eszi. Azt viszont be kell látni: a zsírra igazából minden élő szervezetnek szüksége van. Nemcsak azért, mert egyfajta hőszigetelést nyújt a téli hónapokban, hanem főképp azért, mert ez szolgáltatja a legtöbb…..
Péntek 13. Van, aki, kimondottan szerencsés napnak tartja, mások inkább ki se mozdulnak otthonról, nehogy átsétáljon előttük egy fekete macska. A fogyókúrának is megvannak a maga babonái. Következzen ezek közül néhány a teljesség igénye nélkül.   Kockás has  = több felülés: Alapvetően, ha lapos…..
Lassan lépten-nyomon mindenütt a cukorba botlani. Lehet szembesültél vele, de ha más nem, valószínűleg hallottál róla, hogy manapság már abban is van belőle, amiben semmi keresni valója nem lenne. Márpedig a túl sok cukor fogyasztása minden, csak nem egészséges. Ennek ellenére sokan képtelenek…..
A mesterséges édesítőktől egyesek idegenkednek és sokak számára nehezen összeegyeztethető az egészségtudatos táplálkozással. Való igaz akik teljesen természetesen szeretnek étkezni, azok számára a mesterséges cukorpótlók nem ideális megoldások. Következzenek a legismertebb növényi alapú…..
Az érzés, amikor a frissen főzött kávé semmivel sem összetéveszthető illata betölti a teret: ezt minden - hozzám hasonló - kávérajongó nagyon jól ismeri. A kávézásnak ugyanis megvan a maga hangulata.  Akár egyedül is, de társasággal még inkább. Valószínűleg ez a gondolat hívta életre a kávéházak…..
Kávé blog Viva La Cappucino 2020.11.08 15:31:28
  November 8. Ma van a Cappucino nemzetközi világnapja...
Kávé blog Emlékek kávéja 2020.10.30 07:56:00
Nagypapámnak mindig megvolt a maga rituáléja a kávéivásra. Emlékszem reggelente a frissen főzött kávé illatára, a felfelé öblösödő üveg pohárra, ami persze mindig szép rendben ki volt készítve a terített abroszra és persze amit kisgyermekként nem foghattam kézbe. Helyette kaptam tejes kávét,…..
Kávé blog Kávét a fajtájáról 2020.11.20 09:08:16
Az emberek többségének megvan a kedvenc kávéja, ami nélkül egész egyszerűen nem indulhat a nap. De vajon belegondoltál miért pont az a kávé a kedvenced? A kávézás élménye? Mert felébreszt? Vagy csak mert egyszerűen finom? A titok elsősorban magában a kávéban keresendő. Arabica, Robusta: ha kávéról…..
Azt sajnos, hogy konkrétan honnan fogyjunk, nem lehet szabályozni. Megfelelő, lehetőleg szénhidrát szegény étrend és mozgás ötvözete kell a teljes sikerhez. Most mutatok öt olyan apró tippet, amelyekre talán nem is gondolnál, viszont hatékonyan segíthetnek abban, hogy hamarabb olvadnak a kilók.   ..
Sportman89 2020.11.26 17:05:53
Étkezzünk egészségesen, együnk minőségi húst, keressük fel a www.facebook.com/Beta-Fresh-Kft-106963327841053 oldalt, rendszeresen mozogjunk,meditáljunk ! :) Remek Egészséget kívánok Mindenkinek!
Talán Te is ismered azt az érzést, amikor néhány nap után izgatottan állsz a mérlegre, hogy vajon mennyit fogytál a diéta kezdete óta. Ha kevesebbet mutat, akkor nagy az öröm, de ha nem, vagy esetleg több az érték, akkor idegeskedsz: "Már megint nem fogytam!"  Jogosan teszed fel a kérdést: miért…..
Ha diétáról van szó, sokaknak az egyhangúság és az unalom juthat az eszébe. Az életmódváltás azonban nem csupán szigorításokból és unalmas étel-ismétlésekből áll. Léteznek olyan természetes zsírégető alapanyagok, amelyek nemcsak izgalmassá teszik az étrendet, hanem anyagcsere-pörgető hatásuk miatt…..
   A ketogén diéta egy viszonylag könnyű, mégis nagyon jól működő étrend, igazi életmódváltás azoknak, akik elszánják magukat: szeretnék elérni a vágyott alakot, a kívánt testsúlyt. Ráadásul az adagokkal sem kell különösebben fukarkodnod. A lényeg, hogy addig egyél, ameddig  már érzed nem vagy…..
Kávé blog Koffein, te csodás 2020.11.12 09:13:00
“Te fogyasztasz koffeint?” Ha feltennénk a kérdést, szinte biztos vagyok abban, hogy az emberek döntő többségénél igen lesz a válasz. A kávéfogyasztók körében mindenképp. A statisztikák szerint ráadásul a lakosság mintegy 80%-a valamilyen formában visz be a szervezetébe koffeint. De természetesen…..
Ketogén diéta Evés és a gyász 2020.10.31 06:30:00
A Mindenszentek illetve az azt követő halottak napján szerintem nincs olyan, aki ne emlékezne meg elhunyt szeretteiről, és ha teheti, ne látogatna el a temetőbe. Ha az év többi napján csak gondolatban gyászol is, ez az időszak az emlékezésé és ilyenkor akaratlanul is a felszínre törhetnek a negatív…..
Talán már te is szembesültél azzal, hogy ha fel szalad akar csak néhány kiló is, az az esetek többségében a has-csípő tájékon látszik meg először. De vajon ez genetika, rossz táplálkozás vagy mozgáshiány? Vagy ezek sajátos kombinációja? ..
Fotó: Depositphotos   Alapvetően azt mondják: "Mindegy, hogy az ember hány kiló, a lényeg, hogy jól érezze magát." De vajon tényleg jó érzés, ha többet mutat a mérleg? A statisztikák szerint korán sem. Tudtad, hogy a diéta szóra több mint 1,5 millió találatot dob ki a Google? (Sőt,…..
Sonka, párizsi, kolbász. Széles a kínálat. Logikusnak tűnhet, hogy a ketogén diéta alatt a zöldségek illetve húsok mellett a különböző felvágottak, virslik, szalámik és sonkák is az étrend részét képezik. Alapvetően ezek megfelelnek a keto elvárásainak, hiszen szinte minimális szénhidrátot…..
Sportman89 2020.11.19 16:05:33
Diéta alatt nem mindegy, mit eszünk. De nemcsak ez a lényeges, hiszen az ételek párosítva nemcsak ízben harmonizálnak, hanem sokkal hatékonyabbak is. Egy jó ételpár nemcsak táp-, és ásványi anyagokban gazdag, hanem képes csökkenteni egyes betegségek kialakulásának az esélyét. Összegyűjtöttem néhány…..
Na igen, a temérdek mennyiségű füge kreatív és időben történő felhasználása egy aszalt szilvával töltött pulykarolád készítésére ösztökélt minket a múlt hétvégén. Ez egy olyan konyhai hadművelet, amit négykezesen jó kivitelezni, így a pasik bíbelődhetnek az amúgy nem bonyolult hús elkészítésével, a…..
Sportman89 2020.09.28 16:26:41
Sportman89 2020.09.28 16:27:07
Mikóczi Hús A háztáji a nyerő! 2019.05.24 11:28:01
Ahogy telnek az egyre gyakrabban halljuk, hogy: "Kiskorom óta nem ettem ilyet. Pont olyan, ahogy a nagymamát készítette.". Akárcsak egy fotó vagy egy dallam, az ízek is képesek olyan emlékeket felidézni bennünk, amelyekről azt gondoltuk már rég elfelejtettük. Valóban megváltoztak az ételek ízei?…..
Sportman89 2020.09.25 14:30:08
Lehet, hogy egyértelműnek tűnik, mégis sokan vannak, akik nem tudják, hogyan kell jól beállítani a kerékpár paramétereit és hogyan kell helyesen ülni rajta. Ennek eredménye pedig a merev nyak, elgémberedett derék és púpos hát lehet...
Sportman89 2020.09.25 13:51:13
  Nyáron, ha a melegben igazán üdítőleg hatnak a gyümölcsök, akár frissen, önmagában fogyasztva, akár levesként, turmixban, mártásként, fagyiban, de még sütiben is.Gyümölcsimádóként minden nap fogyasztok belőle valamilyen módon, olvashattátok már több receptemet, amiben a gyümölcsé volt a főszerep,…..
Több mint 100 tudós írt alá egy nyilatkozatot június 22-én, miszerint a többször használatos étel- és italtárolók biztonságosan használhatók a Covid-19 járvány ideje alatt is. Forrás: Guardian, Matt York/AP Miközben látszólag az egyszer használatos műanyag hulladékok csökkentésére irányuló…..
Sportman89 2020.09.25 13:41:40
Ha a videojátékokról, konzolokról beszélünk, a legritkább esetben kerül szóba, hogy a stresszlevezetésen, kikapcsolódáson kívül valami másfajta élményt is adhatnak nekünk. Az pedig, hogy ez az élmény spirituális legyen, szinte nevetségesen hangzik. Pedig egy konzol nagyon sok mindent jelenthet az…..