Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epres trombozis

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Lehet hát: a The Big Bang Theory, azaz Agymenők című sorozat három főszereplője, Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) és Kaley Cuoco (Penny) addig zsarolta a sorozatot gyártó Warnert és a CBS-t, hogy megkapták a fejenként és epizódonként járó egymillió dolláros…..
Évente több mint háromszázmillió tonna zöldséget-gyümölcsöt dobunk szemétbe. Az esetek több mint felében csak azért, mert a termék szépséghibás. Az Európai Unió a 2014-et az élelmiszer-pazarlás elleni harc évének kiáltotta ki, Franciaország harmadik legnagyobb…..
Subba Bungee jumping prank 2013.07.18 17:59:59
A tériszonyos fickót a legénybúcsúján verik át a haverjai, bungee jumping helyett egy gyerekmedencébe ugrasztják bele. Jó ez, fasza ez. ..
Dóra szerint kicsit lassan halad a legutóbbi csaló telefonkönyves brigád kiiktatása, mert még mindig küldözgetnek számlának látszó tárgyakat: Már naivan azt gondoltam, hogy a pont egy évvel ezelőtt botrányt kavart Telefonkönyv Magyarország megtévesztő levelein túl vagyunk,…..
epres trombozis 2013.03.21 09:35:03
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: ártanak, mert 1. a semmiért leszednek rólad harmincezret és 2. ez egy negyedéves díj. a számla befizetésével elfogadod azt a feltételt, hogy az összeget még abban az évben háromszor befizeted. sőt ha nem mondod le írásban bizonyos határidőn belül, a következő évre is automatikusan meghosszabbítják a "szerződést".
Subba Gyereknapi képrejtvény 2012.05.27 13:06:00
              әqéɾәɟ ɐ ʇʇöʇü ʇәƃözs..
epres trombozis 2012.05.27 16:33:20
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
A blogon nem egyszer keltünk ki a szemetelés ellen Budapesten. Legutóbb a felújított Kiskörúton eldobált csomagolópapírok miatt akadt ki Csaba, és ti is megerősítettetek minket már sokszor, hogy a kézlecsapás intézményét talán vissza kellene hozni. Csaba és én úgy…..
Subba Botox baby megmenekül 2011.05.14 11:08:13
Bár Botox baby ennek biztosan nem örül, de a jó édesanyját előállították a Gyermekvédelmisek. Most majd ott kell előadnia a zseniális teóriáját, hogy miért is normális a nyolcéves gyermekét botoxoztatni a gyermek-szépségversenyek előtt, és miért nem inkább magával…..
1. lépés: Indítsd el a videót, hangerő fel! 2. lépés: Szorítsd ökölbe az egyik kezed és nyújtsd ki a karod a monitor felé, a kép közepéhez. (Mint Superman) 3. Érezd áááááááááát! ..
epres trombozis 2011.05.13 21:34:59
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
Subba Facebook: Johnny Gold 2011.05.03 15:54:00
:-(..
epres trombozis 2011.05.06 19:31:06
A Black címet viselő sorozat egy fiatal és lelkes magyar csapat munkája: a fotókat és a koncepciót Juhász Bence készítette, a sminket - azaz voltaképpen a testfestést - Csóri Eszter, a frizurákat Tóth Viktória. A modell, Jászfai Kitti ruháit Hecendorfer Tímea biztosította. A…..
 "A hétvégi tüntetések bebizonyították, hogy az MSZP és az LMP összenőtt, mint két kicsi legó."  Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára.  (köszi Burzum!)..
Subba WOW: UFO 2011.04.11 14:31:00
Az FBI már nem cáfolja a roswelli ufótTitkos dokumentumokat tett fel honlapjára az amerikai Szövetségi Nyomozóhivatal. Mostantól bárki belenézhet az 1947-es új-mexikói ufóészlelés feljegyzéseibe. A nyilvánosságra hozott jelentésből kiderül, hogy az FBI tényleg észlelt…..
Amerika kedvenc chipse, a Doritos méltán híres arról, hogy a hagyományos média megjelenések helyett a fogyasztók aktivitásaira építve, felhasználók által generált tartalmat építsen be a kampányaiba. Minden a két évvel ezelőtti Super Bowl alkalmával kezdődött, amikor a márka…..
Pörög a kép mindenhol, de mi gondoltunk azokra is, akik csak a Subbát nézik. Összemontázsolták pár, az országra jellemző ember fotóját, és így megkapták az alábbi arcokat. Klikkre megnő! (Itt pedig te is kipróbálhatod)..
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..
A május elsején nyíló sanghaji világkiállítás a világ legfényűzőbb eseménye lesz, már ha a fényűzés definíciója az, hogy nagyon drágán hozunk létre nagyon látványos dolgokat, amelyeknek azonban kevés értelmük van. Nem a kishitűség szól belőlünk, de józan ésszel…..