Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Téék-Death

25 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamarosan felteszünk egy rövid demót a horvátországi bevetésünkről. ;)Addig is "Csak a készség!"..
Üdv Cigányok!Isztria visszafoglalásának végeztével, rengeteg élménnyel és hazafias frissességgel a Téék Death Felszabadítási Hadsereg visszatért "szép hazánkba".Agyonlőttünk néhány túszt, felavattunk néhány szűzt, megettük az összes Bobbyt...Nagyvonalakban…..
Szombat hajnalban elindul horvát portyájára együttesünk,a Téék Death nemrég alapított félkatonai szervezetének első alakulataéééés... ODABASZ!..
Egész nap a telefonon cseverészek, Este meg a szaromban heverészek. A dolgokat ügyesen tartom kézben, Mégsem fürdetnek érte a pénzben.  Ma este nem kell túrós faszt enned, Ha tágasra feszíted a szűk kis segged!Csupasz tenyérrel törlöm a seggem, Mert budipapirt venni ma nem volt…..
Itt van néhány szemelvény, picsádba robogjon a szerelvény:Hoztam neked egy nagy hordó gecitLassan idd kérlek, mert forró egy picit.Király a puncid, szeretem nyalniEzért fogok este a pofádra szarni.A Téék-Death-nek attól jön meg a kedveHa aljas módon baszhatunk…..
Öten vagyunk, kik mondjuk az igazat,Velünk van minden: kitartás és akarat.A semmiből indultunk a céljaink felé,Soha nem álltunk az ellenségünk mellé.Sokan akartak hozzánk csatlakozni,De csak páran tudtak megmaradni.Te is velünk voltál, míg tartott a sikerünk,Jó volt Neked a…..
Az odabaszás mértéke átlépte a fantázia határait...Megszületett az első demo!Hamarosan mindenki hallgathatja farbatúrórudi legújabb kalandjait.Gergő testvérünk alkotásait méltán nevezhetjük a Téék Death novájának.Hamarosan jövünk és lövünk!!!..
Veszélyes együtt a T.Ték meg a TenyészHa meglátod őket, hídba tuti lemész,Mert nem ismerik a mértéketÉs jól telefossák a wc-det!A Taigetoszon a Tékkel,Játszottunk méretes brékkel.A kurvák pedig nagyot néztekBálványnak kiáltották Téket!..
Tágasra feszítem a segglyukadat, És könyökig benyomom az alkaromat:Kutatok benne, hogy találok-e valamit, De nem érzek mást, csak sok szar-galacsint!Teljesen szétbasz minket az izgalom: Tömöm a ribancot, és nagyon kell finganom.Nagyokat eresztek és spriccel az ondó, Nem vagyok…..
A csajok azt mondják, hogy szép a farkam.Nem érdekli őket, hogy milyet szartam.Mert ha szétteszi a lábát bármelyik szuka,Beleeresztek, hogy szétreped a luka.A nyalás-faláshoz nincsen semmi kedvem,Szívesebben mártogatom faszomat egy seggben.Ha buzinak néznél annyi neked Köcsög!Máris mehetsz travinak,…..
Hozzád örömmel benézünkMert te vagy a legnagyobb TenyészünkA torreádorok összeszarják magukHa nagy falloszoddal szétbasszuk a farukA niggerek tőled receptet kérnekS több tucat túrót áldoznak érted...
A Téék-Death újra megjött a házba!Bedobsz mindent a kibaszott ászra.Egész este baszom a rezet.Paklizol, de én lesem a kezed.Mikor elnyertem az összes pénzedMeglepetésben lesz majd részed:Megtudod, hogy a ribanc kurvádHónapok óta velem vág át.Rakom a csajt, mint a munkás a mázsát,Használom a testét…..
Kimegyek veled a balkonraÉs szart fröcskölök az arcodra,Ha nem kell neked a túrós faszom,Az összes spanodat jól mellen szarom.Vettem neked egy Bacardit,Hogy szétbaszd a Gúnárt, vagy akárkit!Megkaphatsz mindenkit, akit csak akarsz,De az se érdekel, ha csak faszt vakarsz.A tölcsért…..
Kiült a túró a szád szélére,Mert a szopást hagytuk a legvégére.Imádsz szopni, a faszomat nyeled,Hálából én meg szétkúrom a beled.Nem értelek baby, de Te ezt szereted.A kórházban a gyomormosás a kedvenced.Lógnak a beleid szerte-széjjel...Ez van, mikor Tékkel hálsz az…..
A durva horda itt van újra,Mindenki a kurvát szúrja.A rapben az igazi söpredék,Ezt mondja neked most a Nagy Ték:Olyanok vagyunk, mint a kibaszott lyuk,Csak a rímet nem a szart ontjuk.Nem tiprom én a lelkedbe,Csak nagy faszt dugok a seggedbe.Az ujjad szopod, míg nekem a csajok a…..
Nem hallgattál az érvekreÉs belekötöttél a Téék Death-be.Megbosszulják tudod ezt a srácok,Valóra válik a legrosszabb álmod.Előugrik Caki is a fúróvalÉs nem fukarkodik a túróvalA két Ték, T. Ték a fejedre szarik,Senki nem látott még 3 ilyen palit.A legrosszabb pedig…..
Ha a faszod ki van az egésszel,A Börgibe menj a Tenyésszel!Megmutatja neked hogy mi a szeretet,Mikor túros fasztól sajog a végbeled.Tömjed az arcod, amíg csak bírod,Úgyis jön Vjacsee és leszedi a faszod.Kedvencünk az öreg Burger King,Ráülünk a szádra és jön már a…..
Kemények voltak a börtönévek:Ha arra gondolok, én mindig félekOtt volt tudod, a két kibaszott TékŐk sosem tudták, hol a mérték.Kemények voltak a börtönévek:Ott aztán megtudod, hogy mi az életHa a zuhanyzóban leesik a szappanNagy túrós fasz az seggeden csattanKemények voltak a…..
Újdonság rajongóinknak!Kattints ide, hogy a Téék-Death hivatalos blogja legyen a kezdőlapod! Hogy jó kezdődjön a kibaszott napod!..
Újdonság rajongóinknak! var bookmarkurl="http://www.teek-death.blog.hu/" var bookmarktitle="A Téék-Death hivatalos blogja" function ccaddbookmark() { if (document.all) window.external.AddFavorite(bookmarkurl,bookmarktitle) } A kedvenceim közé csapom a Téék-Death blogját! Még…..
A börtönben a négerekkel,Játszottunk a szőrös végbelekkel.Mikor a nigger faszt feléd emelTÉK,Megjelent arcodon a geciveríTÉK.Mert a börtönben senki sem szarozik,A Téék-Death pedig a szádra hugyozik!..
Már alig várom a holnapot,Hogy betöltsem a Téék-Death honlapot!Mert az eredmény kézzel fogható,Ha beindul az 5 lyukszaggató!Ebben a csapatban senki nem szarozikÉs habozás nélkül a nyakadra hugyozik.Mégis a legnagyobb élvezet,Mikor ízekre szedjük a végbeled!..
Barátaim, íme a mai evangélium!Öreg Ték vagyok, nem múzeumi darab.Ha felhergelsz, átharapom én a nyakad.Tenyésznek hívnak az igazi népek,Mert előfordul, hogy a farkamra lépek.A képek rólam mindig készek,Ha tiszta vagyok, vagy ha részeg.Nyugodt vagyok, közben totál állat:Be is…..
Folytassuk egy szövegkezdeménnyel, egy Téék-Death-es este történéseinek felvázolásával, melyet a közeledő Szilveszter ihletett:Felébredek este hétkor,a fejfájásra egy üveg bortlenyomok, de nem segít sokat,hogyha kapom az oltásokata csajtól, aki mellettem feküdt,és tudja a…..