Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csavargo 77

5 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A quadozás állati jó móka tud lenni, zárt pályán. Engem az is állatira tud zavarni, ha kirándulás közben ott zúgnak ilyenekkel a környéken, különösen, ha természetvédelmi területen történik minden, ami káros is, tilos is, sok taplót viszont az ilyesmik egyáltalán nem…..
Amikor először néztem ezt  a videót, hang nélkül láttam. Azt hittem, tv2-es műsor, már ki it találtam rá a fasza kommentet (valahogy így hangzott: megszokhattuk már, hogy a tv2 műsorai hatalmas bukások, de ez most magasra tette a mércét), de most, hogy másodjára hang is…..
Magyarországnak befellegzett. Lassan utcáinkat ellepik a hirdetmények: aki utoljára megy ki, kapcsolja le a lámpát. Sorolhatnám a jeleit a fenti állításomnak, de ehelyett csak egy aspektuára térnék ki. Az egészségügyre. Mert mivé lesz egy ország, ha már a gerincműtétet is TV-n…..
Dim olyat látott, amit én még nem, ha csúnya baleset lett volna belőle, simán megérne egy Darwin-díj jelölést is akár. Azt már megszoktuk, hogy sokan kézből telefonálnak, annyira, hogy már fel sem háborodunk igazán egy-egy ilyen eset láttán. De hogy valaki vezetés közben…..
Először is leszögezném, hogy Ennio Morricone zenje utánozhatatlan és fennséges. Több, mint amire földi haladó bármikor is képes lesz. Ellenben meg kell jegyezzem, hogy ez a cover engem nagyon meglepett. Ezzel a számmal a Metallica is próbálkozott, de be kell valljam nem zártam a…..
csavargo 77 2009.01.25 03:41:22
Oszt gyün ami gyün' E! 2009.01.17 17:29:10
A mai nap egyszerűen KATASZTROFÁLIS volt. Nem elég, hogy egyszerre tanulok nemzetközi jogot, közigazgatási jogot, valamint közpolitikát. Nem... Csörög a telefon és beleszól egy bátortalan női hang, hogy ugyan keressem meg a lányát. ( O.O ?!?!?!?!?!?!?!??!!?) Meg ha már elkezdem a…..
Nem tudom, kinek mit mond a Microsoft Songsmith nevű program. Én ma hallottam először róla, de ezt a nevet ezután a reklám után az emlékezetembe véstem. A videó 30. másodperce környékén erőteljes érfelvágási kényszer jött már rám, jóllehet alapjáraton nem vagyok emós.…..
csavargo 77 2009.01.18 11:01:56
Mindenek előtt remélem nem köveztek meg, hogy egy ilyen régi, 2-3napos videót idebiggyesztek! :)No, jó öreg Robbie Maddisonnak már hagyománnyá vált, hogy minden évben rekordot dönt.Igen, idén is.Tavaly 109méter hosszan ugratott de a 2009es év első napján se hagyta pihenni őt a red…..
Oszt gyün ami gyün' Fájersz-tata 2008.12.31 14:02:20
Fura egy év volt 2008. 2007 annyira szürreális, mint egy Monty Python szkeccs( ezért is zártuk a The Avalanches nevű zenekarral flash-ével), az idei inkább mókás, akár a most következő Prodigy paródia. Mert mi a '90-es évek egyik legfaszább trackje? Úgy van, a as long as you love me…..
MuellR, Anatole, Doctor, talán Szöle is abban a lázban ég, mint jómagam. A lázban amely átjárja az internacionalizmust, és az államközi viszonyok normalizálásában rejlik. Bizony bizony, nemzetközi jog vizsgára készülődünk, így sajnos nincs időm hosszabb posztra, se…..
Nem hittem volna, hogy valaha én fogok a WoW-ról posztolni, olyan témában, hogy mennyire de mennyire király reklámot dobtak össze, és hogy akkora feeling, mint állat. Kocsmában is ha szóbakerül ez a játék, inkább hozok még sört meg töményet, annyira nem köt le a dolog. De most a…..
A tegnapi poszt kommentjei közt jött elő Anatole és MuellR performansza kapcsán az alábbi párbeszéd: Anatole: Nem azért, de erre az Enter Sandman-re minden valamirevaló Metallica rajongó elsírná magát MuellR: Sztem Grammy esélyesek vagyunk Anatole! Túlordítottuk a hangfalakat:D…..
A DC egyik arca, a rallye-s Ken Block megmutatja mire is jó egy Subaru Impreza WRX STi.Itt csak szigorúan talajgyakorlat, ám szereti reptetni is a Subarut.Nevéhez fűződik a 171láb hosszú "Subaru Jump".Néha a motocross freestyle-er Travis Pastrana-val is "játszik", mikor…..
Oszt gyün ami gyün' Szerelem 2008.11.20 13:00:11
Egy kedves ismerősömmel "vitázgattunk" minden idők legjobb szerelmetes nótájáról. Itt nyilván mindenki a kedvencére szavazna, de most csak kettő közül választhattok. Természetesen a kommentek közé várom mindenki coming out-ját. Az első dal az említett ismerősöm,…..
Tegnap délután, a szokásos szemináriumot követő sörözés közben menthetetlenül éhes lett a nép. Add meg ami neki jár, míg ő nem veszi el, így átgurultunk javaslatomra a Móriczra, a híres/hírhedt Wikinger Étterembe(Meki mellett). Ez az a kajálda, amiért Endy barátom még…..
Woody Allen mondta, nem lenne tagja annak a klubnak, amelyik befogadná a soraiba. Ezzel körülbelül egyet is értettem, egészen mostanáig, míg meg nem ismerkedtem az Első magyar Milliomos társkeresővel. Eccerűen kanfasztikus, hogy már ilyen is van, a pina.hu maradjon a proliknak.…..
Sorry Béláim, hogy ennyire pang az oldal, de elkezdődött egyetem(ami kocsmázásokat és rohangálást von maga után), valamint beleszerettem a How I met your Mother című komédiába, és most azt darálom. Így most meg kell elégednetek minden idők legjobb Szomszédok mixével. Holnap…..
Oszt gyün ami gyün' PPP rajzás 2008.09.21 16:06:35
"Ilyet is láttunk már"- hogy egy kedves barátom szavait idézzem, aki egy bográcsozáskor a tűzbe esett lány sztoriját mesélte. Nos, tegnap megvolt az első PPP meeting, ahol könnygáz és vér nem folyt ugyan, de sör az igen. Sajnos többen visszamondták, szüret, korábban…..
Eddig azt hittük MI és sokan mások, hogy végre mi kis városunk is gazdagodhat a Mc Donald's ízvilágával... A legtöbb fiatal nemcsak a hétköznapok alkalmával fogyasztja a megannyi finom falatot, hanem a hétvégi éjszakai élet megkoronázásaként. Legtöbben ezt azért teszik mert…..
Kattintgatásra invitállak tetieket! Peat körvonalolta a találka helyét, idejét, gondoltam megtoldom ezt egy újabb közvélemény kutatós poszttal, melyben arra vagyunk kíváncsiak, amire! Az első és igenfontos:   A második, nem kevésbé fontos:   Három, mert…..
  A gyorshajtás mellett veszélyforrást jelent a közlekedésben a túl lassú vezetés is, ezért várhatóan a lassan hajtókat is büntetni fogják - írja a Népszava. Éljen,éljen hurrá! Végre valakinek feltűnt, hogy az indokolatlan lassú hajtás is veszélyes! Nem tudom eddig…..
Nos, elérkeztünk a fesztivál s élményeskedésem végéhez! Tömören összefoglalom mi történt az utolsó nap s a hazaút során, már amennyi eszembe jut, mert biz már halványodnak az emlékek. Húztam, halasztottam a végszót, de öreg ember nem gyorsvonat... Szokásához híven,…..