Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PdN

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Naplóm! Ezt a bejegyzést egy sorozatnak fogom szánni. A címe sok mindent elmond, mindent is elmondok a semmiről. Amikor úgy érzem, hogy egy teljes bejegyzést nem tudnék megírni, aminek lenne füle, farka, szeme, szájja, akkor csinálok egy ilyen mindent a semmiről posztot. De akkor mivel…..
Naplózoom Jogosítványszerzés 2020.09.22 11:15:26
Kedves Naplóm! Bár villamossal fél évtizede koptatom a síneket (néhol az aszfaltot), B kategóriára most szereztem jogosítványt. Ciki, hogy 40-60 tonnát vezethetek, de 3.5 tonna alatt nem gurulhatok az aszfalton. Eljött az én időm és úgy döntöttem, egye-fene csináljuk meg. Most nem arról szeretnék…..
PdN 2020.09.23 16:11:37
@villám.ló.láng.nyelv: Csak egy kis cooldown a tegnapi után. Reggelre elszabadultak itt az indulatok és nem kommentelés lett, hanem kissé indulatos anyázás és társai. Úgy gondolom, hogy egy humorfaktor miatt létrejövő poszt (Maszk háborúk), olyan indulatokat váltottak ki néhány emberből, hogy én ezt nem gondoltam volna. :)

Előmoderáció egy kis cooldown. :)
Naplózoom Maszk háborúk 2020.09.21 19:46:33
Kedves Naplóm! A történetemet múlt hétről hozom. Annyit hozzátennék a történethez, hogy titokban villamost vezető tisztességes átlag polgár vagyok, vagyis közutakon vasúti járművet vezető személy, aki vagyok. A történet szeptember első felében zajlik, amikor a szigorítások újra elindultak Budapest…..