Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susuka321

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim és ismerőseim! Egyeseket szomorú szívvel, másokat örömmel tájékoztatom, a nyilvánosan önmarcangoló, bugyután kitárulkozó énem, ezen az éjszakán befejezte földi pályafutását. Egyetlen teátrális mozdulattal lehelte ki lelkét és hagyott itt…..
Édesanya 55 évvel ezelőtt egy ugyanilyen forró augusztusi napon látta meg a napvilágot. Horoszkópja oroszlán, aszcendese szintén. Nem könnyű eset, mert nem nagyimék nyugodt, hanem nagyapámék forró vérmérsékletét örökölte. Amolyan perpetum mobile, aki remélem még sokáig fog…..
susuka321 2008.08.13 21:24:58
Napló A harmadik 2008.08.07 19:56:00
Igen, ez a harmadik próbálkozásom, hogy naplót írjak, vagyis a mai modern korunkban: blogot, mint a napló jogutódját.Az első nekifutás tizenegy néhány éves koromban történt, a szokásos tini-lányos maszlaggal. Naponta írtam a történéseket, és persze bevéstem az éppen aktuális…..
 Ki a fene gondolná, hogy a legdurvábban az izlandi Björk képes megdolgozni Seress Rezső, alias Spitzer Rudi Szomorú vasárnapját. Hiába fordították 100 nyelvre, hiába töltöd le ezer és ezer variációban, nekem csak Björk képes átadni ezt a halállal lassúzó nótát. A szöveget Jávor László írta…  Gloomy…..