Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Körmendi Konyhája

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt mondja Dr. Szinetár László háziorvos, érsebész. Véleménye szerint ez nyugtatja meg a leginkább azokat az embereket, akik az AstraZeneca oltóanyagát fogják megkapni. Szinetár úgy fogalmaz, minden orvosi beavatkozás, így az oltás is jár némi kockázattal, de a legjobb oltás akkor is az, ami már be…..
14 éve, 2007-ben indult útjára a juj.hu a magyar videós bulvár úttörője. Jáksó Lászlóval 2006 nyarán berúgtunk a Római-parton, ott fogalmazódott meg, hogy kellene valami mást, valami újat csinálni. Ez lett a juj.hu. Ez pedig egy archív interjú Nagy Feróval, a szélsőjobbról indulva az RTL Klubon…..
Emellett azért beszélünk a rózsákról, arról hogy hogyan kerül a magyar nappalikba afrikai virág és arról is hogy kb 200.000 ember menekül meg az anyagi összeomlástól, mert a kertészeti üzletek a mai naptól is nyitva maradhatnak. Virágokról folyik a szó, de nem virágnyelven.  ..
Lakatos Gergő még csak 20 éves, de már a hazai darts-társadalom egyik legnagyobb tehetsége. Focistának indult, de kocsma‐sportoló lett. Jó magas, a keze biztos, a konyhai tudásán azonban van mit csiszolni. Hagymás rostélyost készítettek Hunyadival, miközben Tamás életvezetési tanácsokkal látta el…..
Kijárási korlátozás ide, kocsmazár oda, a berögzült mindennapi kocsmázásnak ezekben a napokban is hódolhat a műkedvelő, ha tudja hová kell mennie. A 13. kerület egyik népszerű szegletében találtunk egy kocsmát, ahol belefutottunk Hornyák Bélába, aki többek között bajnok volt a győri Rába ETO-val és…..
Körmendi konyhájában ezúttal Berki Krisztián tesz látogatást. A magyar bulvár egyik legfontosabb alakja magabiztosan jár-kel a Lehel piacon és picit megszeppenve, de hozzá méltó önbizalommal szerepel az erkélyjelenetben, hiszen ott készít parasztreggelit. Tabuk nélkül megy a csevej, néha kioszt…..
Körmendi konyhájában ezúttal Dúró Dóra, aki gyermekei kedvencét a náluk olasz tésztának hívott ragut főzi tésztával. Természetesen darálással kezdtünk a hentesnél, majd főzőcske közben lefolytattunk egy speciális meleg vitát, amiben kiderült, hogy Dórát főleg az általa erőszakosnak ítélt propaganda…..
Igen, Kelemen Annáról van szó. Pár éve Schmuck Andor kitalálta, én pedig legyártottam egy miniszériát Annácskával, ahol a hölgy lenge ruhában sütiket készít otthonában. Egy részt már mutattam nektek, itt van a második. #nemfőzősműsor #ételavégemindennek..
Körmendi konyhájában Ujhelyi István szocialista EP-képviselő járt, aki egy kempingtűzhelyen készítette el kedvenc családi csirkeragujukat. Ezúttal nem a konyhában, hanem a szobában. Picit családoztunk, István mesélt válásáról és arról, hogy mind a mai napig közös számlája van első feleségével.…..
Ez egy rövidke poszt, melyben elárulom, hogy hamarosan Dúró Dóra lesz a konyhám vendége, hiszen most pénteken Ujhelyi István EP képviselő érkezik. Dúró Dóra is állta a sarat 3. gyermekének kedvencét készítette, amit ők csak olasz tésztának hívnak otthon. A Mi hazánk mozgalom alapítója tabuk nélkül…..
Pető Laura Körmendi konyhájában mesélte el élete legtisztességtelenebb ajánlatát. Előfordult, hogy rosszlánynak nézte egy férfi őt egy szórakozóhelyen és 300.000 forintért akarta randira hívni. De elmesélte azt a magánéleti betlijét is, amikor tudta nélkül volt szerető és egyszer csak felhívta a…..
Archívumbitorlás. Ez van nálunk, Éva manapság Hajdú Péter Vacsoracsatájában létezik, meg az Instagramon, de ettől függetlenül nálunk is vannak videók róla. Kedveljük őt, mert velem mindig korrekt volt. Elhisszük, ha valaki nem szereti, de mi elfogadjuk olyannak, amilyen. #nemfőzősműsor…..
Körmendi konyhájában párhuzamos főzőcskével helyeztük funkcióba Vágó Pirost a Retro Rádió Rádiókonyha című műsorának újdonsült háziasszonyát. Magyarország legkedveltebb női rádiósa vöröslencselevest főzött, ezzel párhuzamosan ugyanott Hunyadi kolléga szilvás gombócot készített. Piros annyira…..
Bizony ám, most megismételjük, vagy inkább felmelegítjük egy korábbi sorozatunkat, amelyben pár epizód erejéig Kelemen Anna készít fehérneműben elképesztő édességeket. A Bummos időkből származik ez a remekmű, ahol Anna az Anna álma névre keresztelt banános desszertet készíti el. Jó szórakozást, jó…..
Bulvármunkásságom vicces pillanatait felidéző coub-válogatásom harmadik epizódjában Puzsér Róbert Hunyadi Tamásnak káromkodik keményen, majd a híres G-nap másnapján Nagy Feróval a Story Gálán szembesítjük evés közben az emberi örökítő anyag szlengesített formáját. Feltűnik még dj szerepben Gyurcsány…..
Körmendi konyhájában Szanyi Tibor, az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje tonhalas borjút készített és közben mesélt arról, hogy 64 évesen milyen újra pelenkázni, de a közéleti kérdések elől sem menekült el. Elmondta többek között, hogy a politikai pártokat a közös lopás élményének kohéziója tartja…..
Íme, egy újabb elszólásgyűjtemény az elmúlt 8-10 év általam készített videóiból, van benne saját talk-show, szigeti szaladgálás, óriáskerekezés, Story Gála és miniszterelnöki lelátói vélemény is. Egy perc csupán az egész, ha már csak egy kis mosolyt is csaltam az arcodra, már megérte összerakni ezt…..
Szoboszlai Dominik nélkül is nyerhetünk Szófiában. Ez az utca véleménye a válogatott sorsdöntő, csütörtöki meccse előtt. Persze van, aki eltörné a lábukat, van aki Dzsudzsákot hívná vissza és van, aki a Mezey féle csapatot sírja vissza. De a dicsőséget azoknak kell kivívniuk, akiknek Rossi mester…..
Duplájára nő az orvosok fizetése, tűzzel-vassal üldözni fogják a hálapénzt. Így döntött a kormány és ez a döntés mindenkit érint. Nekünk pedig ez elegendő táptalaj ahhoz, hogy Hunyadi kolléga kimenjen az utcára és megkérdezze az embereket, hogy miként vélekednek ezekről a dolgokról. Most ezt főztük…..
Láttuk persze mi is, hogy Borat hogyan hordja a maszkot, de higgyétek el, Hunyadi kolléga még a plakátok megjelenése előtt a Lehel téren firtatta azt a problémakört, hogy ön lecserélné-e a maszkját a fehérneműjére. A Covid komoly dolog, hordjatok maszkot, tartsátok távolságot és vigyázzatok az…..
Nem vagyunk divatszurkolók, a megye kettőtől a BL-meccsekig bárhol feltűnhetünk, mert Körmendi Gábor és Hunyadi Tamás feltétel nélkül szereti a magyar labdarúgás bármelyik szintjét. A megyaszói izgalmak után az NB2-ből idén feljutott két csapat, az MTK és a Budafok összecsapását lestük meg péntek…..
Garami Gábort a rádiózásra Rókusfalvy Pál beszélte rá, mi pedig arra, hogy cukkinis répafasírtot készítsen konyhánkban. Éveken át vezetett hosszú hétvégi kívánságműsorokat a Danubius Rádióban, később pedig a Class FM-en, jelenleg a Sláger FM-en munkálkodik. Gurul a Garami címen még Youtube-sorozata…..
Ez egy nyilatkozat- és kérdésparádé a nem túl távoli múltból. Körmendi konyhájában az ételek mellett majd szórakoztató híreket is kínálunk nektek. Most csak a teljesség igénye nélkül vadászgattunk, mit találunk archívumunkból a neten. Lassan-lassan új, aktuális témákkal is jelentkezünk, de hogy…..
Füge, a főkóstolónk napközis lett, mivel gazdájának, Gábornak egyre több az elfoglaltsága. Hogy a magyar vizsla napközben ne legyen magányos elvittük őt a HOG Pub-tól 45 méterre található kutya-napközibe. A napközis felügyelőtől megtudtuk, vizslánk mintakutya volt, olyan négylábúval is játszott,…..
A most divatos sláger-duettek férfi fele, Burai Krisztián zenész, előadó, zenei producer főz második adásunkban. Pattogunk Krisztiánnal a piacon, a hentesnél és még kocsmázunk is a végén. Ott persze kóstolónk, Gábor, a hídépítő mérnök nem ismeri fel a végeredményt, de nem is elégedetlen.…..