Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DD Réka

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az alábbi 5 pontban összegyűjtöttük nektek azokat az Önfejlesztő lehetőségeket (persze a teljesség igénye nélkül) melyek amellett, hogy kirángathatnak a szürke hétköznapokból, akár új hobbiként, vagy ha elég elszántak vagytok új bevételforrásként is szolgálhatnak...
Az alábbi 5 pontban összegyűjtöttük neked azokat a szépségápolással kapcsolatos kezeléseket, amelyeknek kifejezetten kedvez a jelenlegi téli, hűvösebb idő, illetve csokorba szedtük azokat a szolgáltatásokat, melyeket javallott kúraszerűen alkalmazni, és amiket még pont időben végig tudsz csinálni,…..
Itt a hideg, rossz idő és ilyenkor az idő java részében bekényszerülünk a négy fal közé. Az időjárás cudar, hideg, és a nap sem süt már ki olyan gyakran. Emiatt sokszor tehetetlennek és rosszkedvűnek érezhetjük magunkat, ezért kifejezetten fontos, hogy megfelelő és pozitív tevékenységekkel foglaljuk…..
Biztosan te is szeretnéd, ha fiatalságod és szépséged még sokáig kísérne az utadon! Ahhoz, hogy javítsuk a megjelenésünket és fenntartsuk az egészségünket szükséges odafigyelnünk rá, így összeszedtünk Nektek pár hasznos és egyszerű tanácsot, ami segíthet a hétköznapokban is!..
Te is jól tudod, hogy az Ősz tud ám meglepetéseket okozni, és itt kifejezetten az időjárási viszonyokra gondolunk! A változékony és olykor kiszámíthatatlan időjárás jelentősen megterhelheti a szervezetünket és legyengítheti az immunrendszerünket, ezért kevésbé leszünk ellenállóak a külső…..
Te vagy az aki folyamatosan süt főz és még mos is a konyhában, vagy örülnél ha partnered számára megkönnyíthetnéd a mindennapokat? Akkor ez a 10 pénztárcabarát de praktikus eszköz mindenképpen érdekelni fog!..
Kézírásunk, akárcsak gesztusaink vagy testtartásunk számtalan dolgot képes közvetíteni másoknak. Az, hogy hogyan tesszük az "I"-re a pontot, vagy hogyan húzzuk át a "T" betűt akár 5000 különböző személyiségjegyről is árulkodhat. Most összeválogattunk néhány fontosabb szempontot, amit képzett…..