Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisszalan

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy nagyon téma idegen bejegyzés, de annyira kikívánkozik belőlem, hogy letojom a téma idegenséget. Magyarázza el nekem valaki szépen lassan, hogy én is megértsem, mi jó a szűrőbetétes textil maszkokban? Mármint azon kívül, hogy eladhatók, hiszen a minősített szűrőbetétek úgy megszűrik a…..
Az előző bejegyzésemben kitértem röviden az automatika kérdésére is, és menet közben megfogalmazódott bennem pár gondolat, amit nem szívesen engednék el. Az automatika az épületek agya. Ahogy arra körbe nézve sok példát láthatunk, agy nélkül is lehet élni, de azért hatékonyabb a működés, ha némi…..
kisszalan 2020.11.05 11:21:07
@Karvaly: Köszönöm a biztatást! Ha van konkrét téma, ami érdekel, nyugodtan feldobhatod, hátha hozzá tudok szólni. :-)
A szigetelés egy olyan téma, amiről annyi helyen és annyit írtak már, hogy talán már senkit nem is érdekel egy ezzel kapcsolatos új írás. Mivel azonban a blogot magamnak írom, magasról teszek rá. :-) Szigetelni kell. Ez nem kérdés. A hőszigetelés olyan alap, amit már csak kevesen vitatnak. Amiről…..
Ahogy a modern épületgépészeti megoldások többsége, a légkezelők használata is a nagyobb méretektől indult, és megállíthatatlanul halad a családi házak piaca felé. De kell ez nekünk? Nem tudom még hova fog vezetni ez a kis fejtegetésem, de pillanatnyilag az a meggyőződésem, hogy a válasz igen. Mit…..
Az utóbbi időszakban rendszeresen részt veszek gépészeti konferenciákon. Valahogy követni kell a technika fejlődését... A fűtési rendszerek tekintetében mostanra igen komoly választék alakult ki, és a konferenciák alapján az összes megoldás a lehető legjobb. Akinek pellet kazánja van, annak az a…..
Régebben az alap elrendezés az volt, amit a panel házaknál látunk. Előszoba, konyha, fürdő, esetleg külön wc, és külön nyíló szobák. Egyszerű, praktikus, jó helykihasználás. Akik kevés pénzből kénytelenek lakni, most is ezt keresik, hiszen nekik a nappali, az luxus. A hálószobában miért ne lehetne…..
17 éve foglalkozom ingatlan üzemeltetéssel. Hosszú idő. Volt már a kezem alatt nyilvános mélygarázs, irodaház, logisztikai telep, bankfiók hálózat, lakóházak, kereskedelmi objektumok. Jelenleg olyan területen dolgozom, ahol a feladatom nem csak a rám bízott ingatlanok működtetése, de új, építés,…..