Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatál natál (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..
Hozzávalók:400 gr kelbimbó (én fagyasztottból csináltam)2 kisebb-közepes krumplireszelt sajtkukoricacsíra-olajmajorannaanyának plusz:kevés tejszín vagy joghurtsó, pirospaprikapiritós (én rozskenyérből szeretem a legjobban) A kelbimbó állítólagos puffasztó hatása miatt 8…..
fatál natál (törölt) 2009.02.02 14:41:32
@fatál natál: Most látom az első bejegyzésednél, hogy csak sajtot adsz az első évben a gyerkőcnek.

Én meg az olajosmagvakkal vagyok úgy, hogy 2-3 éves (még nem tudom) koráig nem adok neki.
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
fatál natál (törölt) 2009.02.02 13:36:25
fatál natál (törölt) 2009.02.02 13:39:27
@LacaPc: Vidéken nincs túlkapás, mert mindenki tudja, hol lakik a rendőr, milyen autóval jár, hol parkol. Megtörténhet, hogy leöntik kromofággal a kocsiját.

Vidéken inkább megveregetik a drogos bulizók vállát. Vidéken a rendőr leparkol a részeg kocsijával, vagy haza is viszi. Tudod, sógor, koma, jóbarát.