Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Consminor

180 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok streameket: https://soccerlive.app/       ..
Consminor 2024.04.24 09:08:12
@ZecH: Győzelemmel felérő vereség!
Consminor 2024.04.24 09:55:10
@Drughi Di Bianconeri: akár hiszed, akár nem, itt nem kontrollcé kontrollsmittelés volt, hanem ennyire egyszerre dobbant a Juve-szív ez esetben.
Consminor 2024.04.24 09:55:54
@rockitbaby: tudni kell mikor veszíteni :D
A torinói városi derbin elért gólnélküli döntetlen után ismét idegenbeli mérkőzés vár a Juventusra, így egy héten belül két résszel is jelentkezünk az olasz futball-kultúra ultráit bemutató sorozatunkkal. A fekete-fehér együttes ezúttal Olaszország második legnagyobb szigetének a fővárosába,…..
A Juventus elvesztette a döntőbírósági pert egykori klasszisával, Cristiano Ronaldóval szemben, így hivatalosan közel 10 millió euróval, plusz kamatokkal tartozik a portugál csatárnak. A portugál válogatott Cristiano Ronaldo megnyerte a pert korábbi klubja, a Juventus ellen. Mint arról a La…..
Consminor 2024.04.17 22:09:44
A Torino ellen elért gólnélküli döntetlent követően a Juventus játékosai közül Adrien Rabiot nyilatkozott a sajtóban, hogy értékelje a pályán látottakat. A francia középpályásban kettős érzések voltak, hiszen úgy érezte nehéz pontot sikerült szerezni, azonban így is lett volna lehetőség a…..
Nem sikerült győzelmi sorozattá duzzasztani a Fiorentina elleni 1-0-s diadalt, ugyanis hamar visszatért a tavasszal megszokott eredménysorhoz a Torino ellen elért gólnélküli döntetlennel a Juventus. Habár az első félidőben Dušan Vlahović két ordító ziccert is kihagyott, a szünet után kilátástalan…..
Consminor 2024.04.14 08:06:26
@Drughi Di Bianconeri: semmi olyat nem írtam, amit a Mister ne mondott volna :D
A Fiorentina elleni hazai 1-0-ás győzelem után ezúttal idegenbeli mérkőzés vár a Juventusra, hogy közelebb kerüljön a szezon elején kitűzött cél eléréséhez, vagyis a BL-indulást érő első négy hely valamelyikének eléréséhez. Ehhez ezúttal még a várost sem kell elhagyni, ugyanis a Bianconeri a város…..
Hét pont, egy győzelem, négy döntetlen, négy vereség. Ez az elmúlt kilenc mérkőzés mérlege a Juventus csapatának. Úgy tűnik a válogatott szünetben sem sikerült rendet rakni a fejekben, ugyanis a Massimiliano Allegri vezette együttes egy utolsó percben kapott góllal szenvedett vereséget Rómában a…..
Több, mint két hónapja sikerült utoljára idegenbeli mérkőzést nyerni a Juventusnak. A jelenleg katasztrofális formában levő csapat Rómában próbálhat meg visszatérni a győztes útra a Lazio ellen. Egy olyan klubról beszélhetünk esetükben, akinek ultráit a világ leghíresebbjei között tatják számon. A…..
Consminor 2024.03.30 12:38:38
@rockitbaby: köszönöm szépen. igen, közeledünk az álomszezon végéhez, szóval 4+1 rész maradt. a +1-et mindenki fantáziájára bízom :D
Újabb csalódást keltő döntetlen, kilátástalan játék, idegesség és tetézve megint csak egy forrófejűség után kapott piros lappal. Az első félidő végén, valamint a mérkőzés után is füttykoncert, pattanásig feszült idegek játékosok és edző részéről is. Kár lenne tagadni, hogy az elmúlt nyolc…..
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
Szűk másfél hónapja sikerült utoljára nyerni a Juventusnak idegenben még a Lecce vendégeként, habár sajnos a hazai eredmények sem lettek sokkal fényesebbek február során. A márciust egy olyan csapat vendégeként kezdi meg a fekete-fehér együttes, melynek identitása a leginkább forrt egybe az általa…..
Vért izzadva sikerült hazai pályán legyőznie a Juventusnak a Frosinone együttesét, így elkerülte azt a szégyent a csapat, hogy február hónapban nem sikerül mérkőzést nyerni. A hosszabbítás utolsó percéig döntetlenre álló mérkőzést végül Daniele Rugani döntötte el a Bianconeri javára, így nem…..
Consminor 2024.02.25 20:28:21
@Drughi Di Bianconeri: Igyekeztem megragadni a mérkőzés kvintesszenciáját, örülök, hogy átjött :D
Az Udinese elleni hazai mérkőzés után ismét idegenbeli mérkőzés vár a Juventusra, melynek apropóján egy újabb olaszországi szurkolótábor kerül bemutatásra. Egy olyan szurkolótáborról olvashattok ezúttal, akiknek jelentősége bőven túlmutat az általuk imádott klubbon – párhuzamba állítva ezzel őket…..
Az általánosságban véve a leghitelesebb átigazolási szakembernek tartott Fabrizio Romano a minap az SOS Fanta felkérésére beszélt mercatóval kapcsolatos hírekről, melynek keretében természetesen a Juventus, valamint a klub helyzete is szóba került. A szakíró Max Allegri és a kispaddal hírbe hozott…..
Consminor 2024.02.11 10:46:49
@delpi0823: egyet értek, csak a váltás ténye miatt ne váltsunk, viszont ha a Kupát legalább nem sikerül behúzni idén, akkor azt már tényleg nem lehet Allegrinek mire fogni. De Zerbi, Italiano, Tudor az a három név, akik miatt úgy gondolom, hogy érdemes lenne váltani, más reális opciót, aki valóban változást hoz, nem látok.

@Grinta: "Soulénak mindenképpen vissza kellene jönnie,ugyanis ha nem így lesz,akkor ezt az egész Next Gen nevet dobjuk ki a picsába,hiszen láthatóan csak a pénzre megyünk" - emlékeim szerint ezt a néhai Arrivabene kvázi kimondta, szóval nem lepődnék meg, főleg a jelenlegi pénzügyi helyzetünket látva.
Holnap este sor kerül a szezon eddigi talán legfontosabb mérkőzésére, ugyanis a Juventus az ősi rivális Inter otthonába látogat. Ez a Derby d'Italia nem csupán a történelmi ellentét, hanem a Scudettóért folyó harc miatt is rendkívül hangsúlyos lesz a felek számára, ugyanis Max Allegri fiai egy…..
Consminor 2024.02.03 20:00:22
@Andras74: az Internek nem, ha veszítünk, akkor lényegében véget ért a bajnokság
A szezon eddigi talán legfontosabb mérkőzése vár a Juventusra Milánóban holnap este. Amennyiben a csapat komolyan gondolja Scudettóról szőtt álmait, mindenképpen nyernie kell, de minimum ponttal kell távoznia a lombard fővárosból, hogy tartani tudja a lépést az éllovas Interrel, mely eggyel kevesebb…..
Érdekes véleményt fogalmazott meg a Juventus korábbi csatára, jelenleg a DAZN szakértőjeként foglalkoztatott Alessandro Matri, aki már a Juventus átigazolással kapcsolatos lehetőségeit taglalta a nyári mercatóra vonatkozóan. Nem kisebb kijelentést tett, miszerint szerinte megoldható lenne Victor…..
A Juventus korábbi elnöke, az Európai Szuperliga egyik agytrösztje, végül a plusvalenza-ügy következtében lemondó Andrea Agnelli pár napja interjút adott a Financial Times-nak. A tisztségét tizenkét évig betöltő Agnelli az interjú során a magánéleti dolgok mellett beszélt egy másik, a Szuperligával…..
Rendkívül fontos két pontott veszített a Juventus az Empoli elleni döntetlen következtében, mely mégjobban felértékeli a következő héten rendezendő Derby d'Italia jelentőségét. A mérkőzést alapvetően meghatározta Arkadiusz Milik piros lapot érő belépője, melynek következtében a hazaiak több, mint…..
A Juventus ma kora este az Empoli alakulatával szemben folytatja bajnoki menetelését, ahol értelemszerűen ismét kulcsfontosságú lesz a győzelem, lévén, hogy a következő fordulóban a legfőbb riválisnak számító Inter vár majd a torinói alakulatra, a lélektani pontkülönbséget pedig mindenképpen fenn…..
Consminor 2024.01.27 17:55:13
@kozagaha: Kell egy Kapitány a kezdőbe, ha már Danilo kiszorult.
Januárban szokatlanul sűrű menetrendje van a Juventusnak, elsősorban a kupamérkőzéseknek köszönhetően, így a Sassuolo elleni hétközi találkozó után egy újabb idegenbeli mérkőzés vár a Zebrákra. Hogy pályára léphessen, a stábnak ezen a héten kell a leghosszabb utat megtennie az idei bajnokság során,…..
Az Olasz Szuperkupa árnyékában is folytatódnak a Serie A küzdelmei a Szaúd-Arábiában szereplő négy csapat kivételével, és mivel a Juventus nincsen közöttük, lehetőség nyílik, hogy egy esetleges győzelem esetén átvegye ideiglenesen a tabellán a vezetést az Inter együttesétől. Hogy ez megtörténjen, a…..
Revansot vett a Juventus a Sassuolón az őszi vereségért, a torinói együttes 3-0-ra verte hazai pályán Alessio Dionisi együttesét. Győzelmével a Bianconeri továbbra is lőtávon belül tartja magát az éllovas Interrel szemben, és hét pontra eltávolodott a harmadik helyezett Milantól. A mérkőzés egyik…..
A hétvégi, a héten már második Salernitana ellen aratott diadal mellett is akadt azért még érdekesség szeretett klubunk körül – pedig semmi sem lehetett édesebb az előző szezon botrányos 2-2-je után, mint a Coppa Italiában megejtett szó szerinti gázolás. A Brand többi csapata is érdekelt volt a…..
A csütörtök este utáni erődemonstrációját követően vért izzadva tudott csak nyerni a Juventus Salernóban, a sereghajtó vendégeként. A nagycsapatok közül a Milant idén már hazai pályán megtréfáló Csikóhalak a Juventus ellen is vezetést szereztek az első játékrészben, majd a második félidőben a gólt…..