Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yaz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Macenstein készített egy hosszabb interjút egy volt Apple-alkalmazottal, egészen pontosan egy évekig eladóként dolgozó férfival, Mr. F-fel. A beszélgetés egyes részletei a mi szempontból nem különösebben érdekesek, például kevés hasznát vennénk a magyar Apple-kereskedésekben…..
Yaz 2009.03.09 15:38:21
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
A boldog új évet hangulatos légkondicionáló berendezéssel és Rob levelével kezdjük, aki Ferencvárosban sétált egy fényképezőgéppel. Hogy mit keres egy randa doboz egy két éve nagy csinnadrattával renovált, védett homlokzatú (!) házon, azt nem tudjuk, de akit érdekel a bizarr…..
Yaz 2009.01.03 00:19:40
@Álmos: Mivel van olyan, aki leszólja a Tesco-ban vásárló réteget... IGEN! Fontos volt megemlíteni. Olvass fentebb!

Amúgy pedig a butaságot alapulvéve nem lepődnék meg, ha több diplomám lenne, mint Neked... Tahókám!
A lányszív-lányszopat saga folytatódik: itt van Lady, a tegnapi bi-történet másik fele, hogy elmesélje a történetet a saját szemszögébőlNote: a levélformátum nem igazán tud formázásokat megjeleníteni, én kérek elnézést.Helló világ! Lady vagyok. :-) A kis „szerelmi…..
Megtört a jég, megérkezett az első lányszopat - lányszív, igen, a történet szereplője két lány, és van benne sok szex, olvassátok tehát.Lady válaszát itt olvashatjátokEgyszerűen muszáj leírnom a történetem, had okuljanak belőle a velem egy cipőben járók, nők és férfiak.…..