Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Troller

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszi, jól vagyok Az oltóponton fiatal doktornő adta be az injekciót. Nem volt vita köztünk, harmadiknak is Pfizert kértem és azt kaptam.Ugyanis én hallgatok Karikó Katalinra, akit jobb egészségügyi szakembernek tartok, mint Szíjjártó Pétert :-) Márpedig Karikó szerint nem szerencsés az oltások…..
ReCenzor Cigányút. 2016.06.14 09:15:06
Ha - itt és most - választ nem várva, felteszem a kérdést, hogy ártanak e a cigányság ügyének az olyan bűncselekmények, mint a két hete a tanítványai előtt összevert tanárnő esete vagy a szintén mostanában történt Baross téri erőszak, ahol egy életerős roma férfi puszta szórakozásból a nyílt utcán…..
Troller 2016.06.14 12:06:28
@kewcheg:
Az ötlet nem rossz, annyival kiegészítve, hogy aki vállalja azt visszafordíthatatlanul sterilizálnák.
Meg kaphatnának ingyen piát meg cigit vagy herbált, mostanábn az a menő náluk, oszt még csak túl sokáig fizetni se kéne meg a probléma se termelődne újra. ;-)))
  Jaj, kislányom, elment az eszed?! Hogy jelentenéd már fel a hites uradat?! ... Igen, látom az arcodat, meg a karodat is, sajnállak is érte, de hogyan akarsz boldogulni a családod nélkül? Nem úgy van az, hogy az első összezördülésnél összepakolsz, aztán add vissza a babaruhát! A jó házasságért meg…..
Troller 2016.06.14 11:04:15
@nagybalfasz:
Amit én élőben láttam, az az volt, hogy a csajszikám az esküvőről lelépett a viszonylag normális faszijától, hogy hozzámenjen egy agresszív baromhoz, aki hetente eltángálta és ettől úgy érezte, hogy igazi férfi van mellette. A csajszikám anyja meg ott sírt anyáméknál, hogy hiába beszél a lányával nem akarja otthagyni ezt a vadbarmot.
Na, ilyen esetekben mija fax a teendő szerinted?
Ez mondjuk 30 éve volt kb.
Troller 2016.06.14 11:58:39
@nagybalfasz:
Nézd nekem az a része az írásnak eléggé abszurd, ahogy anyuka beszéli le a lányát a válásról, erre írtam, hogy már 30 éve is gázos lett volna ilyen példát felhozni. Nem mondom hogy primitívéknél elvétve nem fordulhat elő, de szerintem ma már messze nem tipikus.
Sokkal inkább van az, hogy gzdasági okok miatt tűr a bántalmzott. Sajnos ilyet is ismerek élőben, a hölgy 40 év körüli, minimálbérnél kicsit többért dolgozik, apuci viszont jól kereső vállalkozó vagy vezető valahol, ezt pontosan nem tudom. Apuka a napi stresszt levezetendő időnként megdádázza anyucit, persze utána megy a bocsánatkérés, engesztelő ajándék, welness stb. Anyuci tűr, mert egyedül gyakorlatilag esélye se lenne a közelében se lenni annak az életszínvonalnak, amit így megkap.
Nyakunkon a nyár, kezdődik a strandszezon Te pedig épp azon agyalsz, hogy a sok edzés ellenére még mindig akad egy kis felesleg deréktájékon? A jó hír az, hogy még van 1,5 heted, amíg beköszönt a naptári nyár, ami most úgy tűnik 30 fokos meleggel fog érkezni. A rossz hír viszont az, hogy ebben a 1,5…..
Troller 2016.06.14 09:44:11
@zsocasos:
"akkor mit szólsz Rich Piana 8 órás bicepsz edzéséhez? "
Mondjuk azt, hogy egy idióta szteroidokkal megtömve? Ráadásul ez is kevés volt neki, így magába injekcióztatott egy közepes hordó syntholt, hogy izmosabbnk nézzen ki. Attól, hogy a többi kis agyhalott kajálja a faszságait csak annyira lett hiteles ember, mint Győzike...
Ma olyan hét óra tájban láttam az NGC-n valami dokumentumfilm-szerű műsort, amelyet Jézus perének(?) újratárgyalásáról forgattak.Volt benne egy hirtelenszőke, fiatal (gondolom) valamilyen tudós, aki minden bizonnyal élete legnagyszerűbb napjának gondolhatta, hogy a NatGeo éppen…..
Ha Magyarországon csak romák élnek, akkor miért van CIGÁNY önkormányzat?..
Graffitik Nimfomániás nő 2009.03.31 08:00:00
Nimfomániás az a nő, aki annyit foglalkozik a szexszel, mint az átlag férfi...
Troller 2009.04.01 09:42:39
 Az államcsődöt leszámítva manapság egy fontos probléma foglalkoztatja a gondolkodó embert: akad-e az országban 200000+1 csúnyán kihasználható, beparáztatható, megszivatható, szétalázható meleg és zsidó, illetve a gimnáziumban tornából felmentett, ezért magát élete…..
Subba Kámonevibádi 2008.12.09 12:02:00
Nos, mindenki tudja, hogy nincs igazán jó dal anélkül, hogy ne legyen benne egy missz jú, tácsdöszkáj, evribádi, hendzápp, kisszjú, lávjúbéjbe,kencsúszíííí, és társaik. 3 részes mini-sorozatunkban, újabb szavakkal látjuk el azokat, akik zabolátlan szenvedéllyel áldoznak a…..
Troller 2008.12.10 06:42:32
Troller 2008.12.10 06:43:46