Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sroc

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ingatlan igen világos, köszönhetően a nagy ablakoknak"- számtalanszor találkozunk ilyen, és ehhez hasonló leírásokkal az ingatlanhirdetésekben. Akár ennek a szuper menő penthouse lakásnak is kezdődhetne így a leírása, csakhogy ebben az esetben az ablakok inkább hatalmas méreteket öltenek és…..
Berlinben jártam feltöltődni. Megint. Sokadjára. El kellett merülnöm kicsit a városban, mint tíz évvel ezelőtt is, amikor a kemoterápia lezárultával fellélegezhettem és utazni vágytam, a célállomás pedig egyértelműen Berlin lett. Vagy tavaly novemberben, amikor azt gondoltam, ha…..
Ahhoz képest, hogy a logóért egy "Budapest Turisztikai Desztináció Menedzsment Nonprofit Kft." elnevezésű szervezet felel, nem is olyan rossz. Csak egyszerűen unalmas és jellegtelen. Lehet, hogy bennem van a hiba, mert a régi arculatért sem tudtam lelkesedni. Hivatalosan az…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
sroc 2011.11.16 17:06:14
@zsceroc: diákhitelt nem kell fizetni ha piros hó esik: nincs munka, nincs kötelezettség
sroc 2011.11.16 17:16:16
@CatMother: úgy tudom, fix havi ktg van, meg valami plusz kamat is esetleg?
Bár a cím vaskos lózungnak tűnhet, ez esetben tényleg van értelme: Gaschitz Andrea, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős hallgatója olyan diplomamunkát tett le az asztalra, ami nem csupán a Balatonhoz érzelmekkel kötődő magyarok, de az ide látogató angol, dán, vagy német…..
A brit üzleti elemző társaság, a Datamonitor előrejelzése szerint 2010-ben jelentősen felértékelődhetnek azok a termékek, melyek csomagolása biológiai úton lebomló, vagy fenntartható gazdálkodásból származó természetes alapanyagokból, például bambuszból készül. A…..
A pumpán bemutatott, kortárs épületeket gyakran éri az a kritika, hogy öncélúan modern, steril tereikben a bacilusok sem laknának szívesen, nekik is több melegség kell a túléléshez. Ezzel részben egyet is kell értsünk, bár az épületefotózás napjainkban menő stílusa is erős…..
sroc 2009.12.20 13:32:38
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Az MVRDV a napokban hirdette ki az Urban Ecological Masterplan elnevezésű pályázat eredményét, melynek győztese az albán fővárosba megálmodott új városrész lett. A Tirana Rocks elnevezésű projekt a Tirana-tó északi partján, egy eddig be nem épített, 20 hektáros zöldövezeti…..
Olvasónk december 2-án a 240E jelzésű busszal utazott. A buszt a Sasad ligetnél egy csapat gyerek szállta meg. Egyiküket, vagyis csak a táskáját a busz ajtaja odazárta. Az utas szólt a sofőrnek, de az nem foglalkozott vele, ezért rákiabált. Mondta neki, hogy odacsukta a gyerek…..
sroc 2009.12.04 17:54:01
@Húzzunk bele!:@jaku: arra nincs bringaút, és ki is vannak onnan tiltva a bicósok, de az télleg nagyon szar ha megfuttat a busz, velem is megtörtént ugyanígy ugyanott, de csak magamra vethetek hogy ott tekertem.
sroc 2009.12.04 18:21:59
@Húzzunk bele!: oké, akkor a nyomomban lihegett: ) és el akartam engedni, mert nekem is szar volt, meg feltartottam 50 embert még ha 40-nel is mentem legalább, de nem tudtam elengedni.
Geekblog Engedj be! 2009.11.15 15:50:00
Mi állhat 48 díj, a reprezentatív szakmabeliek és a közönség ösztönösen szinkronizált bólogatása, elismerő csettintései mögött? Hogy adhat a tematikai hiánygazdaság közepette egy túltermelt toposz, egy mozgóképes megkerülhetetlenség – valami újat? Talán a…..
A koreai Jung Myung Taek designer tervezte a képen látható, Ducking Lounge Chair elnevezésű "hintaszéket", ha szabad így...  A bútor a Tent London kiállításon mutatkozott be idén szeptemberben, gondolom kellett hozzá egy másfeles stand... Via: Contemporist..
Design Pumpa Hazai Design 2009.10.20 11:00:00
A közelmúltban, Hazai Design néven új kezdeményezés indult, melynek célja kitörési pontokat találni a magyar terméktervezés számára. A webshopként is működő oldal felkarolja, összegyűjti az alkotókat, alkotóműhelyeket, cégeket, hogy megmutassák mire is képesek. Részletek…..
Egyelőre úgy tűnik, nem indulhat el a 2037 óta tervezett ütemezés szerint, 2043. december 15-én a 4-es metró első kocsijainak próbaüzeme. A tervezett metróátadás újabb elcsúszását a beruházó főváros szerint több összetevő okozta, így a Duna váratlan tavaszi áradása, az…..
Bebiciklizés címmel indít programot vasárnap délután 2-kor az Arany János utcai metrómegállónál a Magyar Kerékpárosklub azoknak, akik biciklin ülve nem érzik magukat elég felkészültnek ahhoz, hogy bevessék magukat a fővárosi forgalomba.  A jelentkezőket a klub tagjai…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
sroc 2009.09.17 08:42:11
A Big Mac index megmondja, hogy mennyit ér a pénzünk; egyesek szerint pontosabban, mint a valutaárfolyamok. Az alapötlet egyszerű: meg kell nézni, mennyibe kerül az egyes országokban a McDonald's zászlóshajója, és máris össze tudjuk hasonlítani az adott valuták vásárlóértékét.…..
sroc 2009.08.24 00:23:29
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
Kirúgottaknak, mellőzötteknek, leégett brókereknek, stb... Az ötletes kollekció megoldást nem, de az elcseszett élethelyzetben megbúvó humort, és az összetartozás érzését mindenképp biztosítja. Design: Irina Blok. Hajtás után a sorozat további darabjai... Via: Swissmiss..
Londoni bringás életet élő, Szegedről elszármazott állandó levelezőnk, Viktor a napokban elutazott Párizsba. Mivel saját kerékpárját Nagy-Britanniában hagyta, lehetősége nyílt kipróbálni a világ első nagy kerékpárkölcsönző rendszerét. Érdemes figyelni, mert azért egy…..
Letisztult, egyenes vonalakra, valamint határozott színkontrasztra építő, minimalista ház, barátságos, otthonos belső terekkel. Ellentmondás? Az arányosan alkalmazott faburkolatok és az átlátható, mégis elegendő diszkréciót biztosító terek miatt a Brown House a ritka kivételek…..
sroc 2009.06.16 20:35:21
Demszky Gábor már valószínűleg a városháza börtönpincéjének megőszült, szakállt növesztett lakosa lehet, mikor 2039-ben próbaútra indulhat a négyes metró. Mostanában nem múlik el úgy hét, hogy fel ne hívná valamely metrótudós a figyelmet a függőben lévő brüsszeli…..
Filmdroid S.Darko előzetes 2009.02.22 11:53:00
A Donnie Darko a mozikban ugyan nem volt sikeres, de később videón kulfilmmé vált. Richard Kelly (a rendező) nem szándékozott folytatást készíteni, ezért nélküle ugrottak neki. A sztori 7 évvel később játszódik, mint az első.  Ebben Samantha Darko a főhős, aki…..
Európa kulturális örökségének elvitathatatlan részét képezi a Staropramen sör, melynek imázsára legalább úgy vigyáznak a csehek, mint a Mercedes brandre a németek. Még akkor is, amikor Bulgária sörpiacára, praktikus okokból, egyliteres PET kiszerelésben kell bevezetniük a…..