Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almostsky

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnénk jelezni, hogy már elérhető két új videó az e-learning felületen, az ESTER C és az Összefüggő arcmasszázs. Regisztrációt, előfizetést követően kozmetikusként vagy beauty szakemberként ezeket a videókat tudjátok megtekinteni a kényelmes otthoni tanulás során: - Glycopure savas…..
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy elindult az https://e-learningcentrum.hu/!:) Cégünk klub formájában e-learning anyagokat kínál. Érdemes regisztrálni, tanulni és fejlődni különösen ebben a percenként változó, folyamatosan új ismereteket kívánó világban. Miért éri meg regisztrálni és új…..
metalblog Fémtermékek 2020.09.12 14:30:40
Termékek, amelyek beszerzésében és logisztikájában örömmel segítünk: Egyedi acélok, szerszámacélok, acéltermékek, csőtermékek, rozsdamentes, szénacél kovácsdarabok, öntvények, színesfémek, bimetálok, átmeneti fémek és ötvözeteik, egyedi, különleges kovácsdarabok, köracélok, lemezek,…..
Szolgáltatások előállítás, megmunkálás, lézeres vágás, darabolás, csővég megmunkálás, rézselés,  anyagvizsgálatok, lemezek alakos vágása, lángvágás, vizes vágás, plazmavágás és lézervágás, beszerzés, fuvarozás, logisztika, házhoz szállítás,  raktározás, vészleállások helyzetek esetén…..