Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PalPeter777

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A katolikus.ma oldal "Francesco c. film: Manipulálták Ferenc pápa nyilatkozatát?!" címmel közölt releváns részleteket Ferenc pápa szavainak "Francesco" című portréfilmbe történt beszerkesztéséről. A cikkükkel kapcsolatban az alábbi bejegyzést tettük közzé a Facebook oldalunkon. (Manipulálták Ferenc…..
PalPeter777 2020.11.07 19:23:44
@csab carmarthen: Magyarúl olvasható valahol?
PalPeter777 2021.09.04 10:28:09
@Atle: A Jelenések könyve 2 fejezetei (Jézusnak a hét gyülekezetnek írott utasításai) félelmetesen jól ráillenek napjainkra.Az eretnekek számára fenntartott biztos büntetésen túl, vigasztalóak a befejezö útasítások: "Tiatírában vagytok, akik nem követik ezt a tanítást, és akik nem ismerték a sátán állítólagos mélységeit: Nem rakok rátok más terhet! Azonban amitek van, ahhoz ragaszkodjatok, amíg el nem jövök!" Jel 2:24,25
A homoszexuálisoknak jogukban áll egy család részévé válni. Ők Isten gyermekei, és joguk van a családhoz. Senkit sem szabadna megvetni vagy megnyomorítani emiatt. Törvényt kellene alkotni a bejegyzett élettársi kapcsolatról. Ilyen módon jogilag is védetté válnának. Én kiálltam emellett. A fenti…..
Az alábbiakban kommentár nélkül idézzük, amit a Katolikus Egyház Katekizmusának adott korokban aktuális kiadásai tanítottak a halálbüntetés intézményéről. Az Egyház első katekizmusa "Római Katekizmus" (Catechismus Romanus) néven 1566-ban jelent meg, azzal a szándékkal, hogy az Egyház alapításától…..
PalPeter777 2020.10.10 09:52:43
@Otido: Vért sír a szívem ... hogy történhet meg ekkora bün? -Ez az emberélet semmibevetele, Isten törvényeinek felhigitása ?! ... nem maradhat következmenyek nelkül.-Ha én irtam volna-e sorokat (mint teologus), nem mernék Isten elé jarulni ... imáim tudnám csak elszállnanak a semmibe meghallgatas nelkül.