Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxval nem birca

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karlendítve fotózkodtak, majd levizelték a zsinagógát (Népszava)  A rendőrség azonosította és csoportos garázdaság miatt kihallgatta azokat a fiatalokat, akik május elsején hajnalban a Dohány utcai zsinagóga oldalában matt részegen Sieg Heil-t kiabáltak, náci karlendítettek, szemetet dobáltak,…..
Maxval nem birca 2022.05.05 23:44:13
@Randy Marsch: Egyetértek. Ugyanakkor a srácokat agyba főbe kell verni, hogy egy hétig ne tudjonak felkelni,aztán meggondolják hogy miket ugatnak részegen !
Na igen, ostobaságot beszélni nem magyar kiváltság, ezt tudtuk. Ennek ellenére méltán számíthattunk valamiféle előkelő helyezésre a nemzetközi ostobaság beszélő versenyben, mondjuk mittudomén, második helyezésre az oroszok után, de most egy mesteri beszólással ezt a reményt elvették tőlünk. Szóval…..
Maxval nem birca 2022.05.04 19:32:08
@Androsz: Azért baszd már anyádat szájba a ravatalán te fasz állat !
Egy dolog, hogy szeretem vagy utálom az ukránokat békeidőben vagy hogy a saját országukban halomra öli őket egy csapat rohadt ruszki troll !
Maxval nem birca 2022.05.04 19:34:14
@Leylandi: Te is baszd anyádat szájba a ravatalán te másik fasz állat ! Majd ha téged lőnek szarrá a ruszki orkok akkor ugassál geci!
Határonkívül Hogy van Putyin? 2022.04.24 12:19:35
           /Copyright: Reuters/              Egy biztos, az ördög nem alszik           Putyin egyáltalán nem tűnik egy makkegészséges,kicsattanó formában lévő 69 éves férfinak.       Arca felpuffadt, egyes plasztikai szakértők szerint  arca "túl" sima, ránctalan korához képest. Feltételezhető…..
Maxval nem birca 2022.04.25 17:35:28
@Ménár Atya: Te szar rohadt álpap, ide figyelj barom:
Hát normálisnak nevezhető az aki emberrek 10ezreit löveti szarrá, köztük ártatlan 3 hónaposokat, csak azért
mert szerinte egy független állam az ővé ?
Ha igen a válaszod akkor baszd szájba a kurva anyádat a ravatalán te si te degenerált állat !
Maxval nem birca 2022.04.25 17:53:19
@Ménár Atya: Na figyelj szar állat : Ennyire nem lehetsz hülye !
Mondjuk úgy viselkedsz mint amikor kellemetlent kérdeznek a csüngőhasútól: azt mondja hogy a gyurcsánytízéve!

Lefordítom, mert nem értenéd úgyse: Igaz lehet hogy az amik rohadt szemetek vietnámtól irakig.
DE attól még a rühes ruszki szar állat gazdát egy elmebeteg pszihopata törpe Hitler !
És ha ezt azzal menteget, hogy a de az ami meg... akkor ismét csak azt kívánom : baszd szájba a kurva anyádat a ravatalán ! Pfőőőőőőőőőőjjj te szar te !
Maxval nem birca 2022.04.25 17:56:14
@Ménár Atya: Jah és a szar ruszkik (beleértve annó az ukárn-ruszkikat is) soha még jót nem csináltak nekünk, soha ! Mindent csak levertek, megszálltak , kiirtottak....
Egy csomó hiedelem, előfeltevés él bennünk a most zajló orosz-ukrán háborúról, amiket próbálunk racionális indokokkal aládúcolni. 1.Mindkét fél hibáztatható a háborúért hasonló mértékben? Egy nagyon erős előfeltevésünk, hogy a világ alapvetően egy igazságos hely, ezért ha valahol erőszakot látunk,…..
Maxval nem birca 2022.04.22 22:35:15
@Etniez: Pontosan !
És egyébként is : a rohadt ruszki ork népség még soha NEM tett velünk jót, csak rosszat :
levetre 48-t, 56-t, és itt baszta a kurva anyját 40 évig !
Aki nem utálja őket teljes szívvel az hazaáruló mocskos féreg !
Igazi Jolly Joker Orbán Viktor számára Novák Katalin. Szóba került már szegedi polgármester-jelöltként, dolgozott a fiatalokat és a családosokat megcélzó tárca nélküli miniszterként, a nők jogaiért küzdő mosolydiplomataként, és volt egy darabig a Fidesz alelnöke is, de kevesen gondolták, hogy a…..
Maxval nem birca 2021.12.23 23:19:41
@CSOKKI MÁLNA: Mit tudsz te Árpi bácsi életéről te szarcsíra ? Szily Kati meg egy rakás fos volt már akkor is és NEM lett belőle köztársasági elnök, mert akkor még nem ez a mostani világ volt !
  Csak arra figyelj, hogy miközben mászol lefelé az elefántcsont tornyodból a szűk csigalépcsőn és néha kényszerűségből kilesel az ablakon, vigyázz, hogy nehogy kiess. Szép volt, jó volt Miklós, de valljuk be őszintén, amit te műveltél az utóbbi 7-8 évben az minden volt, de értelmes és hasznos…..
    Miután Szájer „nem csak lepedőakrobata” József megcsinálta az ellenzék kaján hetét, ideje visszatérni a Demeter Szilárd és a Deutsch Tamás nevű bunkókhoz. Ugyanis nem Szájer tragikomikus szercipelő szertelensége az a titkos féreg, ami ma naponta rágja le a szürkeállományt a magyarokról, hanem…..
Tekerés közben Itt a fal 2020.12.01 20:06:40
Ha jól sejtem, a FIDESZ-ben most nagyon komoly brainstorming folyik, hogy kerüljenek ki abból a slamasztikából, amibe Orbán Viktor belekormányozta a pártot. Biztosra veszem ugyanis, hogy ami Szájer Józseffel a napokban történt, az nem a véletlen műve. Azt, hogy Szájer melegbárokba jár, már régóta…..
        Az utolsó két napon a megbízható (B+ vagy jobb) kutatók mérései.        Pennsylvania:    Hét mérés. A legerősebbnek az 1862 likely voter (LV)-s tegnapi Siena College/New York Times Upshot (A+)   ahol Biden 6 százalékkal vezet. Ma a Monmouth University (A+) két modellt nézett meg 502 LV-n,…..
Maxval nem birca 2020.11.03 18:04:39
@josef_1: Mohamed proféta verje beléd az ótvaros kankós redves büdös véreres faszát !
Nem kell félnünk a mesterséges intelligenciától (MI): kicsi a valószínűsége, de ha egyszer mégis öntudatra ébrednének a gépek – amely kedvenc alaphelyzete sok sci-finek – és az ember ellen is fordulnának, fogjuk tudni kezelni a helyzetet, mert addigra kiképezzük a megfelelő szakembereket. Az MI…..
"Fogsz egy bélást és rádobod a zsinórra." - mondja Deák "Bill" Gyula gyermekekkel játszva egy kőbányai telepen, a Kopaszkutya című, 1981-ben készített legendás rockfilmben. A mai 50-es-60-as korosztály jó része bizonyára ismeri és még emlékszik a mai blogunk címében szereplő fogalomra, azonban a…..
Maxval nem birca 2020.10.18 22:55:21
@232323: Kedves gyerek vagy te baszd meg anyádat a ravatalán, te buta állat :D
Kijött az első jogállamisági jelentés, amiben érdekes dolgokat írnak hazánkról, ráadásul úgy, hogy az egyáltalán nem tetszik az ország vezetőségének. De vajon hol az igazság, itt, ott, vagy esetleg félúton?..
Zord idők Mesés csapda 2020.09.28 13:06:39
♦ Mottó: Aki velem kikezd, az a családommal is kikezd!!! (a mélynövésű, köpcös és pocakos Danny DeVito az Ikrek című vígjátékban, miután ikertestvére, az izomkolosszus Arnold Schwarzenegger lepofozta a rosszfiúkat) ♦ Van egy jó hírem: ez egy rövid poszt lesz, vagy minden esetre jelentősen…..
Maxval nem birca 2020.09.29 15:28:53
@MAXVAL birсaman közíró: Te egy végtelenül hülye állat vagy avagy egy végtelenül gátlástalan gazember !
Most utoljára leírom , hogy nem az atipikus dolgokat szankcionálja a társadalom, hanem a számára veszélyesnek, károsnak ítélt dolgokat.
ÉS bizony vannak elbaszott társadalmak (főleg diktatúrák), amelyek olyan dolgokat is
irtanak, tiltanak amelyek valójában nem is azok.
És ekkor jönnek a többiek, akik ezt az egész társadalmat vagy inkább államrendet
ítélik immár magukra veszélyesnek és akkor ők ezt irtják.
PL. II világháborúban a szövetségesek !

Most visszaolvastam a kérdésedet és immár tisztán látom : Egy rohadt mocskos gazember vagy tudatosan kiforgatja mások szavait! Dögölj meg ahol vagy !
Maxval nem birca 2020.09.29 16:59:00
@MAXVAL birсaman közíró: Már írtam neked rohadt bolgár hazaáruló féreg
Gyere a Deákra a templom elé és kibelezlek aztán megetetem veled a beleidet !
Személyesen is gyűlöllek te féreg, nem csak amit képviselsz!
Maxval nem birca 2020.09.29 17:01:49
@MAXVAL birсaman közíró:
Hogy jön ide Soros? Mi köze a zsidókérdéshez?
Hát úgy hogy mindenütt ezt ugatod te moslék!
Mert ezt kaptad a pártközpontban a szintén féreg fönöködtöl aki sose tudja megbocsátani hogy szar senki korában Soros adott neki segítséget !
Ahogy a Vidnyánszki nevű senkiházi ukrán fajzat se, hogy kik segítették amikor az éhhalál szélén állt... a dagadt disznója !
Az Origo, a lap, amelyik egykoron egy minőségi, függetlenül működő sajtóként volt ismert, most pedig az undorító kormánypropaganda egyik legfontosabb zászlóshajója, megújult kinézetében. A döbbenetes változás csak akkor tűnt fel a mainstream médiának, amikor egész jelentős mértékben elterjedt az…..
Maxval nem birca 2020.09.15 13:16:03
@MAXVAL bircaman közíró: Mi van okádék itt is ugatsz hajnaltól ? Ahelyett hogy főbe lőnéd magad egy bolgár árokban... jobb lenne a világ !
Maxval nem birca 2020.09.15 13:30:17
@nemecsekerno_007: már értem miért írták kisbetűvel nemecseket... és miért ölte meg az író...
látott téged a jövőben a nickeddel :D
Maxval nem birca 2020.09.15 13:31:19
@MAXVAL bircaman közíró: a nép az nem, de a fizetett bolgár birka elhallgathatna végre
Valamit nagyon komolyan kéne vennie a miniszterelnöknek: A koronavírus elleni védekezést nem lehet az emberek vágyaihoz igazítani. Magyarán, a járvány elleni harc nem kívánságműsor. Orbán Viktor olyan területen kívánja felmutatni a demokratikus értékeket, ahol az a határozott központi akarat lehet…..
Maxval nem birca 2020.09.14 14:34:32
@Hasdrubal: Meg egí csomó stadiont ahol a vérszar focistái játszhatják a nézhetetlen focit.... már ha a város el bírja tartani a stadion üzemeltetést (nem fogja) !
Maxval nem birca 2020.09.14 19:37:10
Még mindig keveset tudunk a balkezességről, pedig az emberek minimum 8-10 százalékának ez az ügyesebb keze. Ők azok, akik jellemzően ezzel a kezükkel írnak, rajzolnak, vágnak, minden nehezebb, összetettebb kézmozdulatot inkább a bal kezükkel végeznek. De hogyan alakul ki? Van ilyen az állatoknál is?…..
       Ha epidemiológus lennék, akkor kétszer gondolnám meg, hogy milyen véleményt alakítok ki nyilvánosan a járványról. Mivel nem vagyok epidemiológus, a dolog egyszerűbb, az egyetlen dolog, amiben meglehetősen biztos vagyok az az, hogy fogalmam sincs. Egyszerűen, fogalmam sincs.      Néhány…..
Grillezés után, vagy ha a hűtőben rátalálunk az előző napi, vagy az ebédre elkészített steakre, akkor már jó eséllyel készíthetünk steak salátát. Persze szükségünk friss zöld saláta mixre is, de ha csak bébi spenót, vagy jégsaláta a készületünk, akkor se adjuk fel, hiszen akár cékla, sárgarépa…..
Maxval nem birca 2020.09.12 22:33:06
Két évvel ezelőtt a lámpa Heller Ágnes hathatós közreműködésével zöldre váltott. Ő, mint idős zsidó származású liberális, aki átélte a vészkorszakot, kijelentette, hogy a Jobbik nevű pártot is be kell engedni az ellenzéki pártok összefogásába, ha le akarjuk váltani az Orbán-rezsimet. A gondolat…..
Maxval nem birca 2020.09.12 11:34:16
@MAXVAL bircaman közíró: Itt is itt vagy hajnaltól, te baromarcú fideSS selejt putyin bérenc ?
Hát persze hogy itt, azért fizetnek !
haljál már végre hősi halált a gazdáddal együtt !
Maxval nem birca 2020.09.12 11:35:55
@Hasdrubal: Vagy fizetik a férget vagy a kettő együtt
ahogy orbán is elmebeteg és tolvaj gazember együtt
A kormány tisztségviselők láthatóan nem merik azt mondani, amit szeretnének, csak amit mondhatnak a központi ukáz alapján. Beleszőhetnek ugyan pár célzást, amit az elvtársaik talán megértenek ugyan, a nagyközönség viszont ezeket nem fogja venni, csak a kínos magyarázkodást látja. Logikai érvek…..
Maxval nem birca 2020.09.11 18:07:23
Maxval nem birca 2020.09.11 19:12:10