Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redzone82

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A romániai válogatott vasárnap és hétfőn lejátszotta első két mérkőzését a lengyelországi divizió I-es világbajnokságon. Mindkét mérkőzésen vereséget szenvedtek, előbb Hollandiától 4-1-re kaptak ki, tegnap pedig a házigazdák győztek 10-0-ra .    A magyar…..
Egy utunk maradt, kétszer is nyernünk kell 2012.03.01 11:40 F.Kapus..
redzone82 2012.03.01 19:59:53
@Szoljanka: megy koszi szepen!
redzone82 2012.03.01 20:21:29
Biztosan sokunkban felvetődik az a kérdés, hogy mi lessz 2012-ben a jégpályánkkal sajnos csak találgatni tudunk, hogy fog-e működni vagy nem. A környéken élő emberek biztosan tudják, hogy anno a kommunizmus évei alatt nem volt könnyű felépíteni egy ilyen létesítményt.. Nagyon…..
 A gyergyói U14-es csapat, hétvégén hazai pályán rendezi meg a korosztályos fordulót. A gyergyói legénység Ploieşti-el, Brassóval, Bukaresttel és az igazi riválissal, Csíkszeredával néz farkasszemet.            A…..
  Ma este eldönthettük volna a továbbjutás kérdését Miskolcon, viszont a hazaiak nagyon harcosan és veszélyesen játszottak, míg mi óriási helyzeteinkből a legnagyobbat sem tudtuk kihasználni a második harmad után.   Az első játékrészben már 2-0-ra vezetünk Hurtaj és…..
    "Megkésve bár, de törve nem" átalakított közhellyel érdemes indítanom ezt a rövid összefoglalót, amely segítségével megpróbálom tető alá hozni mindazt, amit hőn szeretett gárdánk ki tudott hozni magából az elmúlt fél év során. Nem mellékes…..
redzone82 2012.01.30 20:39:41
  Ma este 19 órától a brassóiakat fogadjuk hazai jégen. Az öt nappal ezelőtti győzelem után ismét nyerni kellene, amivel a Steaua elenni botlást is feledtetni lehetne. A meccs előtt Nagy Béla edző nyilatkozott. Hajrá fiúk!..
Vasárnap nem sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna, mondta blogunknak Énekes Lajos, a SAPA Fehérvár AV19 edzője. Elsősorban a speciális helyzetekben mutatott játékban volt nagy a különbség, ez döntött a bécsiek javára. A fehérváriak úgy utaznak Bécsbe, hogy…..
redzone82 2010.03.02 20:56:00
redzone82 2010.03.02 21:34:05
Szinte mindenki a kanadai és az orosz válogatott párharcáról beszél a téli olimpiával kapcsolatban, pedig nem szabad megfeledkezni az északiakról sem. Annál inkább, mert a svéd válogatott címvédő, és a finnek is roppant erős válogatottal érkeznek. C csoport. Svédország…..
Flinta Botond a szezon hátralévő részét a Ferencvárosi TC-nél tölti. Kedden részt vett az első edzésen is, ha elintéződnek a papírmunkák, a következő Mol Liga-mérkőzésen be is mutatkozik. Így a zöld-fehéreknél már két olyan Fehérvár-játékos van – a másik Hegyi…..
Az összes szeptemberi mérkőzés pályaválasztói jogának elcserélését vagy halasztását kérte az Újpesti TE a szövetségtől és az ellenfelektől. Augusztus eleje óta problémák vannak az UTE Megyeri úti jégcsarnokában. A szlovákiai túrán Pék György vezetőedző a gyenge…..
Nem azt mondom, hogy 2010-ben csak a feljutás a cél, de azt igen, hogy a csapat képes lesz rá. Éremmel mindenképpen számolok, mondta blogunknak a svéd Färjestad BK-ban edződő Hári János, akit a minszki divízió 1-es U18-as világbajnokság legjobb csatárának választottak. A 16 éves…..
A Fehérvár Rádió megindító felvétellel búcsúzott Ocskay Gábortól. Leo945, a rádió egyik munkatársa volt oly kedves, és blogunk olvasinak rendelkezésére bocsátotta a felvételt a kommentek között, amit most kiemeltebb helyen mi is megteszünk. A műsorkészítők az egyik…..
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
Még kora délután kaptuk a hírt, hogy súlyos szemsérülést szenvedett Szilassy Zoltán, a Dab.Docler csapatkapitánya. A 33 éves játékost az Acélbikák edzésén érte a baleset,  azonnal Budapestre szállították. A klub közleményében úgy fogalmaztak, "csak remélni tudjuk,…..
redzone82 2009.01.19 23:08:58
Csütörtöktől vasárnapig rengeteg helyszínen rendeznek válogatott mérkőzéseket. Három városban olimpiai előselejtezőt vívnak, nívós kvartett alakult ki másutt is. Kanada időközben másodszor is kikapott, Németországban, 3-0-ra. A három olimpiai előselejtező csoport a…..
A marokkói–magyar–kanadai védő Angliából Franciaországba szerződött. Ezzel eldőlt, hogy a magyar válogatott bő keretében szereplő valamennyi játékos A csoportos ország bajnokságában játszik a következő szezonban. Ilyesmire még soha nem volt példa. Ezen legfeljebb…..