Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andimano1988

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
Olyan világban élünk, ahol a tökéletességre való törekvés erénynek számít. Az évszázadok során ez az ideál beágyazódott a tudatunkba. A tökéletesség az, ami arra késztet minket, hogy javítsunk a múltbéli erőfeszítéseinknek és folyamatosan dolgozzunk azon, hogy önmagunkat mindennél és mindenkinél…..
Andimano1988 2020.09.28 18:23:27
@232323: te hol élsz, hogy ennyire rémes a helyzet?
A kihívást jelentő élettapasztalatok hozzájárultak a világ legbefolyásosabb és legsikeresebb embereinek kialakításához, ami alól John Paul DeJoria sem kivétel. 1944-ben született, szülei két éves korában váltak el. Kilencéves korától kezdve többek között újságokat árult, hogy talpon tartsa a…..
Andimano1988 2020.09.09 13:06:33
@PattiLittleLotti: Szerintem ha Szabó Pétert idekavarjuk, akkor az olyan, mintha körtét hasonlítanánk almához. Szabó Péter ahogy @AntiChrist: is megfogalmazta egy rossz vicc és a legnagyobb jóindulattal se találok semmi olyan "értéket", amit le tett volna az asztalra. Én inkább azon gondolkozom el újra és újra, hogy az a gáz hogy vannak ilyen megmondó guruk vagy inkább, hogy több, mint 200.000 ember követi is őt....és felse tűnik nekik, hogy csak fizetnek egy újabb előadásért, egy újabb könyvért, egy újabb hanganyagért stb. de semmi sem változik, mert nem ezen múlik. Szabó Péter viszont jól eltudja adni mindezt a sok birka (már bocsánat) elhiszi. Inkább ő is fontolja meg az 5. pontot, dolgozzon keményen és végre egyszer hitelesen.