Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halkarika

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hALkarika COACHING A NEVELÉSBEN 2020.11.10 17:29:48
Az egyik legkedvesebb gyerekkori emlékem az újévi filmmaraton. Az akkori Jugoszláviában az egyik csatornán 72 órán át ment az amerikai akció, western, vígjátékfilmek mentek, megállás nélkül. Anyukám a háttérben sütött, főzött (sokszor voltak nálunk vendégek, hétköznapokon és ünnepnapokon is), és mi…..
Bevezetés Az iskolai konfliktusok irodalma többnyire a gyermekek közötti, illetve a gyermekek és a pedagógusok közötti összetűzéseket boncolgatja. Pedig manapság, köszönhetően a megváltozott családi, illetve közösségi dinamikának és változó világnézetnek, amelyben a tanár és az iskola szerepe is…..
Nagyon fontos, amikor emberek úgy döntenek, hogy közösen szeretnének csinálni valamit, akkor legyen hasonló hitviláguk és legyenek azonos céljaik is. Minden jól működő kapcsolatnak ezek a fontos alapkövei.  Mi most leírjuk miben hiszünk és mi a célunk a hALkarikával. Itt lentebb, majd a fotó után…..
hALkarika Csak ússz és evezz 2020.10.07 11:57:56
A Duna mellett nőttem fel. Szinte minden pozitív, megerősítő, támogató érzés a folyóhoz köt 2 éves koromtól 18 éves koromig. Ha most tanácsot adhatnék gyermek és fiatal felnőtt önmagamnak, ezt mondanám: Drágám! Csak ússz és evezz! Sose állj meg, legyen célod, higgy magadban és ne csüggedj! Ha…..
hALkarika Közösségre fel! 2020.10.06 14:42:36
Azt hiszem úgy egy éve hallgattam egy talk showt, ahol Almási Kitti vállalta azt a (szerintem) hálátlan szerepet, hogy tudományos háttérrel felvértezve “magyarázta meg”, hogy miért csináljuk ezt vagy azt a hülyeséget a gyereknevelés kapcsán. És volt egy kulcsmondata, amin azóta is rengeteget…..