Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botu Kán

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem a mi bőrünkre menne a játék, egész szórakoztató lenne a számháború a felek között. Még jópofább, hogy az egyik oldalon csak a Fideszes politikusok küzdenek, a másikon meg az ellenzékiek mellett ott az összes kormánynak dolgozó szakértő is, meg amúgy az egész világ.  Érvek, tények? Mármint a…..
Először is valamit le szeretnék szögezni: ízig-vérig fradista vagyok, már a cipszer dédapám is a Ráday ulicában üzemeltetett hentesműhelyt, nem is beszélt magyarul, de megbicskázta azt, aki a magyarságát meg merte kérdőjelezni. Amikor Ypernnél gáztámadás érte, ott üvöltött a franciáknak szászul,…..
Botu Kán 2020.09.30 20:22:07
@ember100: "Ugye nem voltál a Dankó utcában ? A hajléktalanok , SZEGÉNYEK , nyugdíjasok ...sokan egy tál ételért , ruháért..."

Azt hiszem mán egy éve Karigeci vezeti Budapestet!

Miatta van ennyi hajléktalan, szegény nyugdíjas!

Ha elbaszta ezek életét akkor oldja meg, és ez a KAMU-EGYHÁZ NE AZ ÉN ADÓFORINTJAIMBÓL ÉLJEN, HANEM KARIGECI PÉNZÉBŐL!
Nézem az eseményeket, figyelek. Látok, hallok, bár nem beszélek. Csak forognak a gondolatok, amihez talán jogom sincs, hisz tapasztalatom sincs. Ám annak ellenére, hogy mit nem tudok, sokfélét érzek. Érzek erőt, energiát, összefogást, HITET! Nagybetűs hitet abban, hogy lehet ellenállni, lehet nem…..
Botu Kán 2020.09.06 20:25:47
@huleaks: gyurcsányi a demokrácia letéteményese!

Aki ezt kétségbe vonja, az fasiszta!
Botu Kán 2020.09.06 20:29:28
@MAXVAL bircaman közíró:

bezzeg a náci-JOBBIK nem tüntet a művészetért!

Ezért 0 a náci tüncizők száma!

Ezt jól jegyezd meg!