Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ndr

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A motorozás iránti vágy pusztító dolog. Belülről mar, a torkot szorítja, az elmét megzavarja. Csikósnak van igaza, ha új találmány lenne, biztos, hogy betiltanák – az addiktológusok, a közlekedésbiztonsági szervezetek és a nőmozgalmak együtt tennék lehetetlenné a…..
Ázsia hadseregei furcsák. Az egyik atomkísérleteket folytat és szomszédjai hajóit torpedózza meg, a másik bevonul a környező országokba és keménykedik. A kínaiak motoros alakulata sem piskóta – milliók örülnénk, ha a besorozott ifjak a tibeti agresszió helyett inkább csak…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Autófília Megettük a jövőnket! 2009.09.29 10:00:00
Ezt a fájdalmas kijelentést egy autófinanszírozásra szakosodott bank alkalmazottjától hallottam. A kijelentés ráadásul nem most hangzott el, hanem már pár évvel ezelőtt. A helyzetet reálisan látó szakemberek már akkor tudták, hogy válság nélkül is hamarosan reformra lesz…..
ndr 2009.09.29 13:31:10
@fdavid: Sajnos a szemlélettel van gond. Az emberek azt hiszik, hogy a kereskedőnek az a dolga, hogy segítsen a választásban! Egy nagy szart! Neki a minnél nagyobb profitot kell termelnie, és többnyire nem is azért mert köcsög, csak ha nincsenek meg a számok, akkor kirúgják és neki se lesz nagyobb tv-je. Nekik is rugdossák a töküket. Azt kellene megérteni, hogy ha neked fontos az új autó akkor neked kell utánamenni megnézni, és a sok maszlagból leszűrni a lényeget.
ndr 2009.09.29 13:33:21
@Joe-ból is megárt a shock !!!: Nem hiszem, hogy a kommunizmus számlájára kellene írni, hogy az emberek nem tudják megszorozni a hónapok számát a törlesztőrészlettel, és hozzáadni az egyéb fizetni valókat. Sokminden változott a matematika szabályai nem.
Autófília Jurij Budapesten 2009.09.10 10:00:00
Azon ritka alkalmak egyikén találkoztam a jelenséggel, mikor munkám rákényszerített, hogy átvágjak szeretett fővárosunk belső részén, egész pontosan a Nagykörúton. Mit ad Isten, pont aznap kezdtek a 4-6-os helyett pótlóbuszok járni a Blahától, de ez, úgy tapaszaltam, nem hogy…..
Bigyóblog Fa, post-it, pendrive 2009.02.05 14:40:00
Három Kettő az egyben. Egy fából készült pendrive, post-ittal kiegészítve. Hogy legyen mire firkálni. Persze emiatt nem az a "könnyedén zsebrevágom"-típusú kütyü, hiszen összegyűrődik a papír. De irodában, otthoni íróasztalon jól néz ki.Via Übergizmo..
S-blog A motoros 2009.01.28 10:04:00
A fenti címmel készült 1978-ban a Csak ülök és mesélek című műsor egyik riportja, az első magyar streetfighterrel. Körmend réme indiánfilmekből merítette az ihletet.. Ezt mindenkinek látni kell, tényleg.    ..
Autófília W123 - Negyedik rész. 2008.12.29 08:00:00
Előzmények - első rész - második rész - harmadik rész Péntek este van, épp egyik ismerősöm hív, hogy holnap költözik, nem tudok-e valakit Brünnben aki itt van a hétvégén autóval. Nem tudtam ajánlani senkit, de megígértem holnap délután felhivom. Elmentem aludni, de az…..
Egy kis felnőtt sztori - ez volt a levél subjectje, a felnőtt tartalom kifejezésen egy csöppet mást értettem, mint ami következett: egyetem, diploma, házasság, egy gyerek, két gyerek, építkezés, ház, válás, szomorúság. Segítség: a levélíró nő, az ő a későbbi férjre…..