Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dav

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kids like us records Öt perc nyál 2008.12.15 11:08:00
 VégszóÚgy érzem, hogy ezt csak magamnak fogom leírni, de akkor meg milyen hülye skizo dolog saját magammal megbeszélni, hogy magamnak írom. Na mindegy, így is elég nehéz belekezdenem, mert közben folyamatosan azon jár az agyam, hogy teljesen elhülyültem. Ennek a…..
Jilted John - Jilted John 2001 környékén sikerült beszereznem egy olcsó punk válogatáscédét. Tele volt fasza briton dalokkal, első számú kedvencem a Damned lavszongja volt, mindaddíg, amíg el nem jutottam a 17-es nótához. Ez vala Jilted John - Jilted John című szerelmi opusza,…..
Dav 2008.12.13 15:01:37
Szevasztok! Mindenkinek kurva nagy örömmel jelenthetem be, hogy (dobpergés) új sorozatot indítunk, mely minden szombaton fog megjelenni, feltehetőleg 17:00-tól. A címet már fentebb olvashattátok, szóval nem ismételném feleslegesen magam. Pár szót mégis írnék ehhez, hogy mégis mi…..
Kedves trenszerek! Megfigyelhettük a zenetörténet során, hogy amint egy zenész eljut egy magas technikai szintre, onnantól kezdve elfelejt zenét írni, helyette hallgathatatlan, mesterkélt végterméket gyárt. Nagyon kevés példától eltekintve ez mindíg is így volt és lesz is. Az…..
Röff röff kishaver.Mikulásra sikerült meglepnem magam egy cuki poppánkos koncerttel kis városomban, amiből levontam az intelligens következtetést: Még mindíg jobban szeretem a Kindert. Az első zenekart nem sikerült elérnem, helyette megérkezésem pillanatában élvezhettem a Mom's…..
Na hejj! Újra itt, újra a szarban, újra magyarban!. Ma három metalcore-nak csúfolt zenekart fogunk kielemezni, íme. Elég elbaszott egy ötlet volt, hogy a szombatjaimat azzal töltsem, hogy számomra teljesen ellenszenves zenekarok oldalait fürkészve és zenéiket hallgatva felbasszam…..
Épp azon morfondíroztam a buszon ülve, Lawrence Arms-t hallgatva, hogy mennyire jó dolog, hogy új életet kezdtem, amikor eszembe jutott, hogy ez a zene olyan, mintha Isten írta volna, mert valahogy pont nekem szólt az a két sor a szövegben, meg a dallam is pont passzolt, you know wha' I'm…..
Itt az idő, készen álltok a mocsokra? Fel vagytok készülve, hogy a zenei pokol újabb bugyraiba merüljünk? Ajánlom, mert ez itt újra a Saturday Night Holocaust! Ma, mint egy, az első rész közvetlen folytatásaként, a pop-punkot vesézzük ki. Kezdjük is pár érdekes adattal.…..
Jújj, nekem is baromira megtetszett ez a saját fesztiválos játék, csak istenments, hogy regisztráljak portálra, de ki kell írnom magambul. A feloszlott zenekarokat is beleszámítottam, kivéve a halottat tartalmazó zenekarokat. Az undi.1. napEnd of a YearIliketrainsHot SnakesMillion Dead2.…..
Mivel a beígért szombati, ifjúkorban szenvedő zenekarok degradálása elmarad (a főszerkesztőobersturmbahnhofführer technikai okokra hivatkozott, de valójában hivatalos a 14. eisenach-i homo-gokkun biennáléra), ezért úgy gondoltam szólok pár szót egy olyan zenekarról, amit egész…..
  Kinks - Everybody's gonna be happy Ezt a dalt egy QOTSA átdolgozáson keresztül ismertem meg, szerintem olyan édesek a srácok. Felhívnám a figyelmet a klip végén kiteljesedő formációra, hangsúlyozandó a nóta mondanivalóját...
Who - Can't explain  Mivel látom, hogy a firkász-kollégák még mindíg nem szoktak le a punkról, meg a többi hülyeségről, ezért gondoltam rakok a pofátokba egy cuki klipet.     A világon létezett legjobb zenekar lehetett volna, ha a tökéletes első albumuk után nem…..
Az előző postban látható egy klip. Itt van hozzá az útmutató. Scooter - Fire Ez a klip zseniális. A történet borzongató: Három fiatal düsselfdorfi zenész suhanc egy felhőkarcoló tetején éjszakai előadást tart a szórakozni vágyó…..
Mikor 13 évesen csak azért megvettem egy Bravo Superhits válogatáskezettát, mert rajta volt a Scooter - Fire című nótája, nem gondoltam volna, hogy tíz évvel később nem ekizett aggyal fogom összerókázni white sensationön a vadiúj hófehér lenvászon nadrágomat, Lada VFTS kulcsot…..
Corrodal           Már megint a tarjániak. Elmondom mi a helyzet itt. Csak a köcsögmetál, de az már émelyítően sok. Vagy a megszokott lezúzom az agyad metál. Sok, túl sok ez nekünk ide. De akkor vala Corrodal és megment a blőd…..
Something Against You - 11 songs about kids without fateEzt a lemezt teljesen ingyen kaptam a Zenekarénekesétől cserébe egy értéktelen hazafias néprock zenekar cédéjéért. A cím alapján 11 dalt kapunk cserébe a pénzünkért. Igen, én kaptam ingyen, mert megsajnáltak hovatartozásom…..
Ez a rovat hivatott bemutatni azokat a zenekarokat, akikről olyan kevesen tudnak, hogy beleférnének egy félig teleszart Toi-Toi-ba. JolanaEz a zenekar salgótarjáni. Sajnálom is őket, amikor arra gondolok a 14:35-ös 63-as buszon, hogy ez a három tehetséges művészlélek egy városban él…..