Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentendrei közügyek

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://www.filmio.hu/animacio..
Kiváló ötlet, nagyszerű kezdeményezés van születőben. És a magunk részéről mélységesen egyet értünk Zarubay Bencével is, hogy tarthatatlan és szomorú, hogy ilyen szobrok még mindig hiányoznak Szentendréről, a képzőművészet városából!..
Szentendrei közügyek Budapest 150 2023.11.26 13:55:16
Divat & Város – Kiscelli Múzeum, Képek: BTM Kiscelli Múzeum Fb..
Fortepan/Umann Kornél..
A nemrég indult csatorna a magyar filmek kincsestára sok-sok meglepetéssel, felfedezni valóval és érdekességgel. Nem csak nosztalgiázni vágyóknak :DDD   Kapcsolódó a filmhez: https://www.youtube.com/watch?v=puiAHrXmhvk További javaslat: Filmio..
"In memoriam Turisztikai koncepció & Brandstratégia"..
Szentendrei közügyek Lapajánló 2023.05.11 10:21:18
A májusi számban több írás is foglalkozik a turizmus kérdésével...
Fortepan/Wikipédia „Többet jelentettünk, mint amennyit tartalmaztunk. Mi is csak néztünk, hogy ennyi embert érdekel. Abba is hagytuk, amikor minket már nem érdekelt.”..
  Az önkormányzat lehetőségeiről és az építésügyi jogszabályok változásairól Kiss Gabriella főépítész beszélt a SzeVi 2020. április 8-i és a 2021. február 17-i számában...
Szentendrei közügyek 2021.05.17 15:52:15
Ez tuti abnormális: www.e-epites.hu/hirek/ev-vegi-jogszabalyvaltozasok-az-epitesugy-teruleten
"Módosulnak a beépítési szabályok. A Kormány még inkább elő kívánja segíteni a kertvárosias lakóövezetekben a lakóépületek építését. Ennek érdekében a kertvárosias lakóövezetben növekszik a beépítési magasság, illetve ami még fontosabb, növekedett a telek maximális beépíthetősége (30%-ról 35%-ra). Ahogy eddig, úgy az önkormányzat egyedi módon továbbra is megállapíthat szigorúbb szabályokat ezeknél."

Viszont milyen lehetőséget jelent ez?

"Ahogy eddig, úgy az önkormányzat egyedi módon továbbra is megállapíthat szigorúbb szabályokat ezeknél."
“Tudom, hogy ez nem városi hatáskör, hanem a Magyar Közúté. Ha ők nem lépnek, vagy az állam nem ad erre forrást, akkor nekem, mint polgármesternek az lesz a válaszom, hogy a város pénzéből kell áldozni erre, mert fontos a szentendreiek egészsége, közlekedésbiztonsága.”..
mert súlyos jogi következményekkel járna. Annyit azért megjegyeznénk, hogy ez a város megbolondult. A TV Szentendre felvétele              ..
Napi szubjektív A város irányításának feladatához a mai napig felnőni nem tudó új csapat és vele Fülöp Zsolt polgármester szemmel láthatóan magára hagyta képviselőjét, Hernádi Krisztina Nórát. A TESZ-es többségű testület TESZ-es tagja mostanában gyakran kerül az országos sajtó és - ami talán még…..
A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg. További információk: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/danurb,…..
Szentendrei közügyek 2020.09.08 10:22:28