Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picujka

2 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Végre reaktiválta magát a 79-ben alakult svájci Yello együttes. Hét évnyi hallgatás után tették meg, többszöri halogatással. Idén szeptember utolsó napján jelenik meg legújabb albumuk, Toy címmel, amit még egy Berlini fellépéssel is megspékelnek. Az emberek többségének a "The race" című slágerük…..
 Start.....
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
Picujka 2015.04.02 17:21:44
@Vortep 13: :DDD Jogos.
Visszanézve az eddigi bejegyzéseket nem sok csirkés receptet találni. Ha már nekiállok sütni, főzni, inkább mást húst szoktam választani, mert a csirke egyszerűen kicsit unalmasabb, mint például a marha, a bárány, a vadhúsok vagy akár a disznó. A paprikáscsirke viszont az egyik…..
Gyurcsány Ferencet sok mindennel lehet vádolni, de hogy kicsinyhitű lenne, azzal semmiképp. Pártja a májusi európai parlamenti választásra nem csak három mandátum elhódítását tűzte ki célul, de az egész Unióra kiterjedő egyházüldözést ígér, és nyíltan az Európai…..
Soros, Szulejmán szultán, természet, UFO, IMF, Európai Unió, Clemenceau, Ibrahimovic, Versaille, Don-kanyar, Hitler, Latisev, Cohn-Bendit, energiaszolgáltató, multicég. E felsorolás nem üzen mást, mint azt: a rontást máshol kell keresni. A felelősök sora olyan hosszan folytatható,…..
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
Ismerve Nyerges Zsolt és Simicska Lajos által pénzzel teletömött jobboldali lapok alternatív hírgyártását, tudjuk, hogy nehéz idők várnak az ellenzékre. Hétfőn szocialista forrásokra hivatkozott a Magyar Nemzet. Igaztalanul betámadták a cikkben Jávor Benedeket, utána általában…..
Már a bánatos francot sem érdekli, hogy éppen milyen körülmények között élik ki feltűnési viszketegségeiket a liberális egyetemisták, s még kevésbé érdekel bárkit is, hogy áll az egyébként hihetetlenül tré nevű HaHa forradalmasosdija. Ennek megfelelően már figyelemmel sem…..
Picujka 2013.02.16 17:13:35
@Stófi: Jézusom, te milyen anyagot tolsz?? Először azt hittem, valami ironikus hozzászólás akar lenni, de aztán olvasás közben jöttem rá: Ez komolyan gondolja amiket leírt!!! :DDDD Kész vagy mint a bableves!
kerdem Családias kis kennel 2013.01.03 14:23:20
A mulatságos Bárándy-Bárándy csúcs után összegereblyéztük az Együtt 2014 további civil katonáit. Az egészet leöblítettük Szanyi Kapitány szavaival.  Tegnap mosolyogva nyugtáztuk, hogy a Bárándy család megállapodott magával az ország jövőjét érintő pár lényegi…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Belsőség WTCC, Monza. Belülről 2012.03.13 10:31:00
Sági Elemér, amolyan kiküldött tudósítóként mesél a hétvégi WTCC-futamról. Ezt látni kell! - a nagyjából 35-ször átvariált, szinte sosem végleges FIA WTCC (Túraautó-Világbajnokság) 2012-es versenynaptárának első állomása Monza és ez a gondolat nem kevés magyar…..
Picujka 2012.03.15 21:55:14
  Ha érdekel, melyik étel mennyi cukrot tartalmaz akkor ajánlom figyelmedbe a képeket. Egyik másik meglepő. Az adagok elé helyezett kockacukor mennyiség jelenti azt, hogy mennyi cukrot tartalmaz egy-egy adag, a vizuális típusoknak ez sokat segíthet. Ha ezt tudod, akkor is…..
Picujka 2011.09.08 21:32:55
Köztudott, hogy a 2009-es év szupersztárja, Lady Gaga honnan kapta a nevét: a Queen nagy sikerű slágere, a Radio Gaga című dal inspirálta a névadást. Ez a fele a művésznévnek rendben is van, de az olasz származású amerikai énekesnőtől, aki már több No. 1. helyezést ért el a…..
Belsőség Kend el a szájukat! 2011.05.14 17:17:00
Alig értem haza az Opel buliról, máris a Zengő Dension Team honlapjára vetettem magam. Vannak, akik sejtik már, miért, a többieknek elmondom, hogy a hétvégén a motorsportok Mekkája ad otthont a WTCC-nek, márpedig Monza nem vicc. Monza maga a történelem, a legenda, patinás helyszznek…..
Az én történetem talán nem olyan durva, mint itt az oldalon többeké. Az én közvetlen főnöknőm lassan 8 éve vezeti a cég azon részlegét, ahol 9 nő dolgozik. A korábbi nagyfőnöktől félt és utálta is, folyton harcban álltak egymással. Aztán sajnos kifúrták a régi főnököt…..
Mindez mégpedig György által, Sydney-ben elszenvedve. Azt írta meg nektek, hogy ott se sokkal jobb a helyzet e téren, mint nálunk. Laza péntek esti motorosgázolós sztori, fogyasszátok egészséggel! Ez a történet a baleseten túl arról is szól, hogy nem csak Magyarországon vannak…..
Picujka 2010.03.21 15:33:28
Én elhiszem, hogy a mai világban fontos a tévé, az internet, meg a telefon is, különösen az utolsó kettő, de ha valahol mindenképp kell állandóan, akkor kiváltható mobil eszközökkel a vezetékes. Ennek fényében ahogy Mihály, én sem nagyon értem, hogy a lenti videón mi…..
Picujka 2010.02.19 19:58:22
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Picujka 2010.02.18 20:03:55
Magpet küldött már be néhány olyan sztorit, amik kiváló vitaalapok voltak annál fogva, hogy sokak szerint ő volt a hülye, hasonlóan sokak szerint pedig másik fél. Most is egy ilyen szituáció leírását kaptuk meg tőle fényképpel együtt. Szerintetek ő volt türelmetlen, vagy a…..
  Női autó, most már biztos. Ezt a meredek szögben álló pedálsort tűsarkúban kell taposni. Vélemények azonos című írásunkról...
Elérkezett az első xenon tesztünk, melyben egy olcsó kategóriás xenon szettet tesztelünk. Csomagolás egyszerű, sok érdekes szöveggel melyett a forgalmazó szerint nem szabad komolyan venni, legalábbis ő még nem találkozott olyan can-busos autóval amiben menne :) A trafó…..
Ha ez nem önkéntes rendőrködés, akkor semmi, de majd ti eldöntitek, hogy Tamás helyesen járt-e el akkor, amikor betolta a kocsija orrát egy igazi nagy büdös tapló autós elé, majd magát rendőrnek kiadva mentette önnön irháját. Ma azaz február 2-án kedden délelőtt 10.30…..
Picujka 2010.02.03 15:10:11
Picujka 2010.02.03 16:31:06
@mike_18: Sajnos nem ez az egy eset, ami enged arra következtetni hogy ez az ország egy fos. Ez csak egy siralmas látlelet ami jól példázza hol tartunk. Úgyhogy ne gratulálgass. :)