Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drukker!

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai járványügyi központ, a CDC a COVID-19 áldozatainak komorbiditási statisztikáiról szóló közleményében megállapítja: mindössze 6%-nál mutatták ki, hogy a koronavírusfertőzés okozta kizárólag a halálukat, 94%-nál 2-3 másik betegség, meglévő egészségügyi probléma is tényező volt...
drukker! 2020.09.02 12:35:18
@A kiló nem százat jelent.:

"Semmit sem vettem el belőle és semmit sem tettem hozzá."

Épp csak a hamis kontextust, amival hónapok óta szennyezed a környezetet.

"Mert akkor nem írok semmit."

Mindenki jobban járna.
drukker! 2020.09.02 13:07:53
@alöksz róz: Baszki ez hihetetlen! Komolyan. :)) Teljesen egyértelműen leírtam az álláspontom a legeslegelső kommentben, te és fideszblogger haverod meg mást se csináltok, csak mellédumáltok, ködösítetek, de a konkrét álláspontotokat egyetlen értelmes mondatban se vagytok képesek leírni.

Hát bocs, hogy belerondítottam a bulitokba, úgy látszik, csak akkor meritek nyíltan felvállalni a vírustagadó faszságaitokat, ha egymásközt vagytok, mások előtt láthatóan csak a célozgatásra, utalgatásra futja a nyilván sziklaszilárd érveken alapuló kis alternatív világotokból. Ahogy példaképetek, Trump twittelné erre: Saaaad!
drukker! 2020.09.02 13:27:24
@alöksz róz:

" a fidesz politikai narratívája a komoly járványveszély"

A komoly járványveszély nem narratíva, hanem tudományos tény.

Látod, ez egy egyértelmű állásfoglalás, amihez hasonlót te láthatóan gyáva vagy megtenni. Ahogy a blogger is - mondjuk ő láthatóan minden más témában is ilyen "egyenes", ahogy a Fideszesek általában.

Neked lehet, hogy rövid az emlékezeted, de én azért még emlékszem rá, amikor tavasszal egyik nap még végig tolta a lakájmédia, hogy micsoda hülyeség bezárni az iskolákat, meg csak a Sorosista tudjukkik csinálják itt a fesztivált vírus ügyben, aztán még aznap este kiállt a legfőbb Vezér és bejelentette, hogy bezárják az iskolákat, a lakájmédia meg alig győzte követni. Ilyen az, amikor jön a valóság és pofánbasz.

Ti persze nyugodtan hazudhadtok tovább, főleg ilyen bátran sugdolózva, célozgatva, nem fogjátok annyira érezni a következményeket a saját bőrötökön, mint ahogy a legfőbb vezér érezte volna, ha hirtelen tömegek szakadnak rá, az amúgyis kizsigerelt jó magyar egészségügyre. Nem is csoda, hogy ebben a kérdésben nem merték tovább tolni a Sorosozós, migránsozós konteó csomagot.

"nem, csak tényleg nem tudsz olvasni. az következik, hogy te nem vagy komoly "

Szóval "nem", dehogy akkor mi az álláspontod azt persze továbbra se mered leírni nyíltan, csak a dedózás megy.

És még én nem vagyok komoly. :) Ééértem.

További jó mindent IS tudást kedves járványügyi professzor urak!