Regisztráció Blogot indítok
Adatok
millesei (törölt)

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első dermesztő pillantás, extra leanderrelÉn is egy kretén vagyok. Miért kell nekem egy félkész motort nézegetni? Hagynám inkább alkotni a művészt. Úúú…hhhhhh…. Khmhmhm, öhö… Ez most a permetezés és a Simson Schwalbe transzcendens kapcsolatára utal?…..
Hollywoodban senki sem kerülhet a halhatatlanok közé, amíg legalább egyszer meg nem halt a filmvásznon. Legyen szó természetes vagy erőszakos halálról, negatív vagy pozitív karakterről, a főhős halála mindig katartikus élményt kell, hogy okozzon. Hitelesen, megindítón meghalni…..
millesei (törölt) 2011.01.23 12:44:17
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
millesei (törölt) 2011.01.22 11:29:17
----> www.alfaamore.hu

Már vártunk.
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Subba Kansas 2010.12.18 09:18:00
Dorothyval és Totoval kezdődött, azóta rengeteg helyen használták: We are not in Kansas any more! The Wizard of Oz Sex and the City 2 Spring Break South Beach Academy Entourage Talons of the Eagle Honey, I Shrunk the Kids Population 436 Inkheart…..
millesei (törölt) 2010.12.18 09:41:09
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
millesei (törölt) 2010.12.18 09:36:55
- A karamell gyereknek nem gyűlt meg a baja a monitorral, hanem csak az elején kellett neki, mer van filhallása nekije. Ld. Danyl Johnson: www.youtube.com/watch?v=WF5aHzkVt-o&feature=fvw Nincs abszolút hallása, de ha már "benne van a hangnemben", akkor már nem kell a mankó.
- A Mester előadása meg vagy 1-2 hete lett felvéve, dzsordzsó rohadt szánalmasan erőltette, hogy a zsűri felé néz, de persze nem mutatták, hogy rohan vissza a helyére MT.
- Nem a tv2 összesíti a szavazatokat, de attól még nem tudjuk, mit kezdenek velük. Nem tudom emlékeznek-e a népek, de régebben volt még közjegyző is...
- Kökény Attila azért lett zámbósítva, hogy előkészítsék a közvéleményt a végkimenetelre - a csaj fog nyerni. Nem is lepődött meg annyira szerintem. Ugyanúgy, mint a fosógalamb kivezetésekor, csak kicsiben. Nem véletlenül mondják ezeket, gigasztár is lesz. Ez nem fridi hirtelen ötlete volt, hanem így vezetik be a nép elé a tervet. A magyarok már csak ilyenek, kézivezérelni kell őket. Azt mondják szavazz, és az állatja nekiáll pénzt tolni egy tévécsatornának. Vagy hogy hirtelen már nem jó a külkeres, most má ne szavazzatok, persze eddig jó volt, hogy hozta a lét, de a kapcsolat koncerten tényleg egő lenne. Lejáratás indul, még a két finalista is összeröhögött a színpadon, mikor hárman énekeltek. És akkor ne gondoljam azt, hogy az uccsó kettő sorsa is el van már döntve? És nem is tudták? A faszt nem.
Nagyon győzikés lett ez a tv2 által rendezett dráma.
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
millesei (törölt) 2010.12.11 14:57:31
@Zuzimama: Na ez nekem sem tűnt fel, lehet, hogy azért, mert nem is hallottam, mert csak másnap szoktam meghallgatni a dalokat jutyubon, rizsa és reklám nélkül.
 A kormány újra életre hívta a Gyurcsány Ferenc által alapított Országmárka Tanácsot. A testület feladata - a Magyar Turizmus Zrt. hasonló imázsépítő munkája mellett -, hogy kitalálja, mivel lehet népszerűvé, ismertté és azonosíthatóvá tenni Magyarországot. Az…..
millesei (törölt) 2010.12.07 12:08:46
Gulyásdemokrácia Mitől félnek? 2010.11.29 22:17:00
A nyugdíjvisszareform ma esti vitája valami igazán újat hozott az életünkbe. Nem gúny: határozottan érdekes példája volt a kormány kommunikációjának. Olyasmi, amit még alig láthattunk itthon, és amit különösen nem várhattunk a Fidesztől.Az történt ugyanis, hogy nemes…..
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
millesei (törölt) 2010.11.25 22:13:53
Szevasz sanya!

Jó hírem van, jöhecc majd tévézni, mer veszek egy ledeset. Kitaláltam, hogy hogy.
Asszonynak van két kölke, még a józsitól. Hátam közepére se kellenek, dehát ez van, meglátod majd a marimat, te is aszondod, hogy megéri. Szóval négyőnket tartom el. Marinak most nincs munkája, de nem bánom, mer jóféle. Hitelünk van, nem is kevés, meg még a józsinak is kezese volt a marim, azt ránkverték, mer az a görény nemfizet. Na ez a két kölök meg asztán fogyaszt is ám! Meki, diszkó, megafaszom. Igaz, dolgoznak is, meg gyűjtögetnek, mer a jány fodrászüzletet akar, az öcsi meg hokifelszerelést akar, mer az edzésen mindenkinek sajáttya van. Asziszi, mekkora sztár hokis! Aszt közbe úgyse lesz belőle senki, mer akkora fasz, mint az apja. De nem szólok, mer legalább dolgoznak, meg addig se vannak itthon. Aztán kitaláltam, hogy úgyis lehet, hogy bezárják a céget, úgyhogy karácsonyra veszek egy ledtévét hitelre, amíg lehet. Összegyűjteni úgyse tudnám, mer elmegy a pénz mindenre, aszt sose elég. De én akarok a kultúrára áldozni, mer az fontos énszerintem. Kell a tévé, na. Meg a meccset is jobb nagyba nézni. Meg azér is kéne a kápé, mer ki akarnak rakni minket a lakásból, mer a képviselő egy buzi. Nem érti meg, hogy ha nincs, akkó nincs! Na mondtam a kölköknek, hogy adják szépen ide a malacperselyeket, aztán majd én adok pénzt, ha kell. Aszt fogom a pénzüket, és beviszem a teszkóba önrésznek, meg veszek még új tűzhejet is, meg ülőt. A lakásból meg úgyse mernek kirakni, mer botrányt csinálok. Két gyerekkel??? Mit képzelnek ezek? Aszongya a jány, hogy ő nem adja, mer én úgyse fogok neki adni a boltra. Pedig isten láttya a lelkemet, én adni fogok. Ha tudok. Úgyhogy mondtam neki, hogy vagy ideadja, vagy innentől kuss a neve. Se karácsony sediszkó. Úgyhogy ide fogja adni. Az öcsi meg, na az meg simán ideadta. Tudja, hogy mindig veszek neki esztazt. Csokit, meg minden. De nem értem, miért paráznak ezen, mindig megvoltunk valahogy, meg most is itt van ez a kis bronz, amit a múltkor hoztam haza a cégtől. Mondjuk abból a kocsira költök, mer van most egy jó méjnyomó a janinál.
Szóval szerdán este várlak, hozzál sört, a helyet, meg a tévét én biztosítom. A mari meg majd csinál pörkűtet. Vagy majd lehet, hogy aszt én, mer nem jól főz.
De jól szopik!!!

szevasz
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
Budapest, Oktogon, tömeg. Idős, hajlott nénike érkezik a zebrához és készül átkelni a rövid ideig nyitva tartó zöldön. Lassú, mert jobb kezében elől botja, bal kezével pedig maga mögött húzza gurulós szatyrát. Benne krumpli, savanyúság, alma, ingyenes újság, szemüveg,…..
millesei (törölt) 2010.11.25 14:56:10
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
millesei (törölt) 2010.11.20 23:27:16
Oké, belinkelem még egyszer:
imgur.com/bYqVv

Nézze má meg valaki, aztán folytathatjátok tovább az acsarkodást.
millesei (törölt) 2010.11.20 23:29:58
@...::: Flúgos Kamionos :::...: Na akkor má nem küzdöttem vele hiába. Jóccakát!
millesei (törölt) 2010.11.20 23:47:47
@laverdasfc: Vagy olyasmi, mint az érdi. Kétsávos, de irányított. De tényleg jobb lenne, ha valaki hozzáértő elgondolkozna rajta, hátha...
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
millesei (törölt) 2010.10.29 08:59:07
@Ralph Cifaretto: "Muszáj gyereket csinálni!"
Azon vagyok. Már tíz éve. Eddig hiába. Ezután még nehezebb lesz összekuporgatni az ivf árát. De ez persze nem téma...
millesei (törölt) 2010.10.29 09:07:32
@kodó tamás: gyerekcsinálási teknológia. fizetős.
millesei (törölt) 2010.10.29 09:37:43
@lüke: asserossz

@radala: egyre bővül ám azoknak a köre, akik egyik csürhének sem hisznek. hálistennek
w Az új elkúrás 2010.08.17 07:00:00
Szeretnék néha szirénát szerelni a fejemre. Valami nagy-nagy-tüzet kéne nyitni. Mert amit Schmitt Pál és a hozzá hasonló majomságok elfedenek, az valójában borzasztó. Az Új Elkúrás tanúi vagyunk. Mert mi az elkúrás? Mi volt Gyurcsány felejthetetlen bűne, amit 2004 és 2006…..
Subba Napi GIF: Bamm 2010.08.16 09:00:00
millesei (törölt) 2010.08.16 22:50:03
Megvalósítjuk Reitter Ferenc korábban elvetett ötletét és bevezetjük a Nagykörútra a Dunát. Az amszterdami mintára megvalósuló csatorna és lagunahálózat forradalmasítja a főváros közlekedését, az elöntött Nagykörúton garantáltan megszűnnek a dugók. Ünnepnapokon a…..
millesei (törölt) 2010.08.03 15:02:39
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
millesei (törölt) 2010.07.05 15:36:21
Subba Aki mindenhol ugyanazt látja 2010.06.30 12:30:00
A tegnapi Ossianos poszthoz. Amúgy ha bárkinek van valami laza régi sztorija a hőskorból pl. Katona Főnökről, ne fogja vissza magát, mehet a kommentrészbe!  ..
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
millesei (törölt) 2010.06.30 13:17:54
Nem tudom, hogy a 29 pontos gazdasági akciótervvel elénk tárt, jókora gordiuszi csomót hányan kötözték, csak azt lehet tudni, hogy alig 72 órát adtak rá maguknak. A kormány gazdasági terve azzal vált kibogozhatatlan csomóvá, hogy ugyanazt a pénzt költené el többször is,…..
millesei (törölt) 2010.06.28 23:50:00
@Moulder: Jajmá... szócsövek. Így már érthető?
millesei (törölt) 2010.06.29 00:09:04
@Alvarez: "Állandó megszorítás": hát voltak itt mindenféle csomagok...
"Indokolatlanul emelték": na nálunk indokolt lenne. Írtam valamit a termelékenységről ezzel kapcsolatban. Tudom, hosszú volt...
"bért emelnek": nem ez a lényeg, azok az idők már régen elmúltak szerencsére (és a jelenlevők többségének sajnálatára), hogy állam bácsi bért emeljen. Maximum minimálbért. Viszont:
Túl kevés a pénz a gazdaságban, túl nagy az elvonás a nagy semmire, nincs multiplikációs hatás. És ezt nem lehet könyvelői szemlélettel rendbehozni.
Ennél lényegretörőbben nem tudom leírni. Ha így sem érthető, el lehet ezeket olvasni bármelyik közgáz könyv első pár fejezetében.
millesei (törölt) 2010.06.29 12:37:07
@Moulder: Nem tudom, hogy jön ez ide. Én ezt írtam: "Mindezekkel nem akarom a Fideszt védeni, mert őket is éppúgy utálom, mint a másik szarházi bandát (ezek is leértékelik a pénzünket"

Na én itt feladom.
Véleményvezér 2010 már nem 1975 2010.06.23 02:35:00
Ilyen történelmi figuráknak demokratikus országokban soha, sehol, semmiféle emlékművet nem állítanak! (Fotó: szoborlap.hu/Pál Tamás) A Jobbik és Kövér László eltávolítaná Károlyi Mihály szobrát a Kossuth térről, az MSZP viszont tiltakozik. Károlyi szerepének…..