Regisztráció Blogot indítok
Adatok
escapelle

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis Blog! Először is, gratulálok a bloghoz, nagy szükség volt rá. Velem pár hete történt ez az eset, és még mindig forr bennem a düh. Panaszt fogok tenni a kórház betegjogi képviselőjének, de úgy érzem a nyilvánosság az egyetlen igazi fegyver ezek ellen a…..
escapelle 2010.03.31 19:41:21
@bazsa22: na persze, mert az OEP engedélyezi a gyógyszer forgalomba hozatalát... ha már tényeket emlegetsz, ne írj ilyen vadakat. A felelősség pedig igenis azé, aki beveszi a gyógyszert (az orvos feladata a tájékoztatás és a szükséges (!) vizsgálatok elvégzése). Ha szuicid hangulatomban egyszerre veszem be a havi szívgyógyszer, altató, stb adagomat, akkor azért sem az orvos felelős. nem? de.
A következő levél első olvasása közben nem tudtam eldönteni, hogy miről is szól igazán. Dühös a levélíró, mert egy ordenáré hangon kiabáló tanárnőt látott-hallott egy iskola folyosóján, vagy sajnálja, mert a legtöbb nő, önhibáján kívül kerül olyan helyzetbe, hogy nem…..
escapelle 2010.03.04 15:53:47
@Chegs: "de Te miért nem tanítod meg a kölyköt, hogy hogyan illik az iskolában viselkedni?!" Hidd el, próbálom. Például tudja, hogy nem illik csúnyán beszélni, sem az iskolában, sem máshol. És akkor ezt hallja a tanító nénitől? Lehet, hogy rosszul gondolom, de amit a gyerektől elvárok, azt magamtól is elvárom. Minimum.
"Ilyen még nem volt a Homáron" rovatunkból ma megtudhatják, hogy néz ki egy névváltoztatási procedúra Pumaföldön. A válasz egy jelzős szerkezetben: rohadt lassú. További részletek István levelében. Az én kálváriám nem tudom mennyire illik a képbe, lévén én az…..
Munkahelyi (T)error Nyuggerek 2009.02.24 16:22:00
Illés levele megmondom őszintén elgondolkoztatott. Maradjunk annyiban, hogy nem feltétlenül értek egyet vele, de nem is az én véleményem a mérvadó! Ti mit gondoltok róla?Sziasztok!Egy olyan problémára szeretnék rávilágítani, ami sokunk szemét csípi, ha nem tévedek. Egy állami…..
Vajon mi állhat annak a statikus, ugyanakkor heroikus, taktikai bacdoor-kommunikációs csapásokkal színezett harcnak a hátterében, amit egy IFOR-os autó tulajdonosa folytat az I. kerület önkormányzata ellen? Egyelőre a boldog képzelgés állapotában maradok, mert rohannom kell…..
escapelle 2008.10.28 13:15:41
Ha úgy kerestek állást, hogy közben még dolgoztok valahol: 1. Mennyire féltek önéletrajzokat szétküldeni? (nehogy visszajusson a jelenlegi munkaadóhoz) 2. Hogyan oldjátok meg, hogy részt tudjatok venni a gyakran sokkörös kiválasztási folyamatban? (nekünk ez állandó probléma)…..