Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Börnánki

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
Devizakereskedés Szabadság 2009.07.09 19:19:00
A mai naptól a pihenésé a főszerep, holnap elutazunk nyaralni, igy csak naponta egyszer-egyszer fogok benézni.Készüljetek fel, mert ha visszajövök kipihenten, akkor nehezen fogjátok birni a tempómat :-)A nyaralás alkalmat ad arra is hogy átgondoljam a folytatást, nagyon sok tervem van…..
Egyik olvasónk rövid időn belül 20 % körüli hozamot ért el a K&H Bank egyik kockázatos befektetési termékével, de az öröm nem tartott sokáig. A bank a különböző díjtételekre annyit levont a visszavásárláskor, hogy az ügyfélnek kevesebb pénze maradt, mint amennyit…..
Devizakereskedés Lelki gyakorlatok 2009.06.23 17:38:00
Csatornás kérésére nyitottam ezt a bejegyzést.Itt beszélhetjük meg a tradelés lelki nehézségeit.Kinek milyen érzései vannak pozició felvételekor, zárásakor ? Milyen lelki terhet jelent minuszban ls plusszban ülni?Hogy kezeled ezeket a lelki "gondokat" ?Ilyen és hasonló…..
Börnánki 2009.06.25 22:42:55
@sztavrogin2:

"Az is baj, ha jön egy rossz széria, könnyen szakad a cérna, türelmetlenné, meggondolatlanná válok"

Pont ettől lesz valaki sikeres vagy sikertelen. Mármint, hogy ha nem tud eltántorítani egy rossz széria sem, akkor lehetsz sikeres. Az egésznek a titka szerintem a KITARTÁS, mert a legtöbben (én sem igazán) nem elég kitartóak és ezért leginkább csak bukogatják el a lét.
Devizakereskedés Kezdők topicja 2009.08.05 10:27:00
Kérésre nyitottam egy ilyen topicot. Itt bármilyen alapkérdést fel lehet tenni, még olyat is, amit esetleg máshol nem mersz.GGui: most előrehoztam ezt a topicot, hogy ne kelljen keresgélni a kérdésekhez.  ..
Ebben a bejegyzésben egyik blogtársunk kommentjére szeretnék részletesen reagálni, mert szerintem érdekes témákat érint. Elöljáróban annyit a korrektség kedvéért leírok, hogy én senkit sem akarok a forex piacon való kereskedésre rávenni és ez talán ki is fog derülni az…..
Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..
comment:com Fábry szezont nyitott 2008.09.12 15:00:00
Fábry mindenki szerint egyre rosszabb, ez ordas közhely, maximum a különböző táborok más-más időponttól számítják a mélyrepülés kezdetét. Mi viszont telhetetlenek vagyunk és mohók, és valamit azért mégiscsak vártunk egy szezonnyitó adástól. Pozitív, hogy a gegmen nem volt…..
Börnánki 2008.09.12 20:20:54