Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chvyvamere

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kellett sokat várni, itt az paródia második felvonása :) Köszönöm ismét HARDasNAILS3 ..
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Itt egy újabb agyament videó a nagyvilágból. Van amiben láttam némi poént, de pár helyen nem tudtam eldönteni, hogy fárasztóan idegesítő, vagy idegesítően fárasztó... De egyébként jól összerakta a videót a szerkesztője ;)Küldte: Axon98..
Chvyvamere 2010.03.23 15:22:08
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
ROFL-net A nap weboldala 2009.12.30 21:18:00
Rég volt ilyesmi ;) Sokan hiányolták, hát tessékhttp://asylum626.com/Küldte: Crash..
Chvyvamere 2009.12.30 23:11:14
@K1fl1: Ki a franc csinál ilyeneket? :D
ROFL-net Képválasztás fail 2009.09.02 06:44:00
Mit gondolt itt a szerkesztő???  ..
Chvyvamere 2009.09.02 16:42:27
Milyen irónikus, hogy előtte egy "Győztünk" ajánló ment :D Hiányozni fogsz :( RIP UPDATE: Azért milyen már? A Bp Tv honlapján ez a kiírás található! :DTisztelt Nézőink!Tájékoztatjuk Önöket,hogy a UPC Direkt közlése szerint, a Televízió…..
Chvyvamere 2009.08.31 13:10:54
@weeez: A jós azt is mondta hogy ha nem ez, akkor egy másik csatorna lesz ugyanezen a néven. Avagy: Zombi BPTV! vagy BPTV 2! vagy BPTV Az új nemzdék!

Hurrá, hurrá!
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
ROFL-net Ilyet sem láttatok még 2009.08.20 05:07:00
Chvyvamere 2009.08.20 22:18:38
@Limrasson:
Ez olyasmi mint amikor szarvast gázolnak el az úton. Az is óvatlanul kiugrik szegényke az útra.
Itt ráadásul nem is volt rendes út, csak földút ami a lovaknak nem tűnhetett fel. Mentek valamerre, megijedtek a motorzajtól és rossz helyre futottak.
Szegényke:(
Biztos nem élte túl. Hatalmas erővel ütötte el az autó, valószínűleg csontjai törtek, belső vérzése volt tehát a lassú halál várt volna rá. Remélem elaltatták és nem kellett szenvednie.
Nem tudom, mennyire lehetett látni a videóban. Mivel sokan megemlítették, gondoltam kirakom őket teljes méretben. Szóval itt a Velocity féle Budapest és itt az, amilyennek én látom (<- Legnagyobb méret)  ..
Bizony, már tudom a nevét is. Hála ennek a videónak, amelyet a youtube ajánlott. Ilyen zakó kell nekem! Ráadásul megint ugyanazt énekli, mint amit egy videón már láthattunk, úgyhogy szerintem minden héten ugyanazokat "kívánják" a nézők. A tánc megint zseniális és…..