Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RáK

144 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön a 18. szakasszal folytatódott az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia. A Levico Terme és Brescia közötti 156 kilométer hosszúságú táv volt az idei Giro utolsó könnyű, sík szakasza, így a sprinterek számára ez a nap maradt az egyetlen lehetőség egy…..
A hazai pályán idén csupán hét vereséget számláló Magic első perctől az utolsóig hátrányban volt kénytelen játszani. Eleinte Paul Pierce, majd pedig Ray Allen húzta a Boston szekerét támadásban, miközben a 2008-as bajnok csapat-védekezése egészen szenzációsan működött.…..
A Giro d’Italia árnyékában vasárnap kezdetét vette a Kaliforniai Kerékpáros körverseny, melynek mezőnyében hemzsegnek a sztárok, elég ha csak Lance Armstrongra, vagy Mark Cavendish-re gondolunk. A viadal első, 168 kilométeres szakaszán, melyet Nevada és Sacramento között…..
A pénteki viharos időjárás miatt két kört kellett letudnia vasárnap a PGA Tour résztvevőinek a Valero Texas Golfbajnokságon. A záró napi 36 szakaszt az ausztrál Adam Scott teljesítette a legjobban: a félidőben négy ütés hátrányban lévő Scott zseniálisan játszott, s legszebb…..
Az NHL rájátszásának főcsoportdöntői kezdődtek meg vasárnap, Nyugaton a San Jose Sharks és a Chicago Blackhawks részvételével. A világoskékmezes San Jose nyugati elsőhöz méltóan kezdte a találkozót, Jason Demers emberelőnyös találatával vezettek a házigazdák egy harmad…..
Bye-bye LeBron 2010.05.14 07:18:00
Magyar idő szerint csütörtök éjjel biztossá vált, hogy az NBA alapszakaszának kétszeres MVP-je, LeBron James idén sem lesz bajnokcsapat tagja. A Cleveland Cavaliers ugyanis 94-85 arányban elveszítette a Keleti főcsoport-elődöntő hatodik mérkőzését a Boston Celtics otthonában,…..
A spanyol fővárosban rendezett tenisztorna női küzdelmeinek harmadik fordulójában a világelső Serena Williams is pályára lépett, méghozzá az orosz Nadja Petrova ellen. A nyitó játszmában a sérüléséből nemrégiben felépült amerikai lány dominált, s egyetlen…..
Rafael Nadal - Olekszander DolgopolovA Madridban rendezett ATP 1000-es férfi tenisztorna második fordulójában az idén már két salakpályás tornát is nyerő Rafael Nadal ellenfele az ukrán Olekszander Olgopolov volt. Az első szettben nagyon korán brékelőnybe került a korábbi…..
Szerda este rendezték a labdarúgó Európa Liga döntőjét, mely során a Gera Zoltánnal feláló Fulham ellenfele az Atletico Madrid volt. A spanyolok szinte a semmiből szereztek vezetést a 32. percben: Kun Agüero lecsúszott lövésénél Diego Forlan érkezett jókor, s lőtt a Fulham…..
John Terry, az angol labdarúgó-válogatott és a Chelsea középhátvédje megsérült csapata edzésén, így veszélybe került világbajnoki szereplése. A játékost tüzetes orvosi vizsgálatra kórházba szállították, gyaníthatóan a lábközépcsontja tört el - kaptuk az első híreket…..
The PLAYERS - 1. nap 2010.05.07 06:39:00
Csütörtökön vette kezdetét a profi férfi golfozók második major-versenye, a The Players Championship, melyet szokás szerint a floridai Ponte Vedra Beach-en, a TPC Sawgrass pályán rendeznek. A nyitónap során több nagyszerű teljesítményt is láthatott a közönség, melyek közül…..
Pénteken este hat órakor veszi kezdetét a párizsi Bercy Sportcsarnokban a 2009-2010-es férfi kosárlabda Euroliga szezon végjátéka, vagyis a Final Four. Az első elődöntőben az idei évadban parádézó, mindössze két vereséget elszenvedő Regal FC Barcelona, és az elmúlt nyolc…..
Számunkra a csütörtök leginkább összecsapása mindenképpen Szávay Ágnes találkozója volt a 16. kiemelt kínai Na Li ellenébem. Honfitársnőnk parádésan kezdett: az első játzsmában első adogatásai 96 százalékban jöttek be, emellett háromszor nyert gémet fogadóként, ennek…..
Az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság negyedik napján a férfiak mezőnyében a felső ág második fordulós küzdelmeit rendezték. Egy korábbi finalista, a jelenleg nem kiemelt ciprusi Marcos Baghdatis ellenfele a 17. helyen rangsorolt David Ferrer volt. A spanyol kezdte jobban az…..
Nou San Trafford Kezeléskényszer 2010.01.17 23:59:00
Szomorú, már-már szánnivaló dolog, hogy egy amúgy sokra tartott fiatal nem az adottságaival, cseleivel, góljaival bizonyít, hanem arra világít rá, hogy a sportpszichológia hiányszakma. Azóta, hogy a belterjes belga bajnokságban második profi évében a csúcsra jutott, a standardos…..
RáK 2010.01.18 11:07:32
@popp: Ezzel csak az a gond, hogy minden fordulóban van 3 ehhez hasonló talpalás, még a spanyoloknál is. Angoloknál meccsneként... Pusztán szerencse kérdése, hogy lesz e belőle sérülés. @Hispan07: Milan-szurkolóként minden mérkőzés, amin a csapat szar, életveszélyes Gattuso szemszögéből. Egy ilyen mostani Witseles becsúszás pikk-pakk érkezhet. És igen, Mátyus óta nem emlékszem hasonló lábtörésre...Nem is ahhoz hasonlítottam Rino-t!
RáK 2010.01.18 16:14:18
@Titi120:
TÉnyleg ne mossuk össze... Mert én nem beszéltem arról az esetről, hisz annak ehhez a mostanihoz semmi köze. Megtörtént, megbüntették, perelik. És AZ UNDORÍTÓ volt!!!
Ez nem!
Katalónia kontra Argentína 2009.12.21 12:00:00
Kedden igazi focicsemegére kerül sor az FC Barcelona stadionjában, a Camp Nou-ban. A térség válogatottja ugyanis megmérkőzik az argentin nemzeti tizeneggyel. A Katalán nemzetiségi válogatott edzője nem más, mint az egykori Barcelonai zseni, Johan Cruyff, aki egyedül adott…..
Az NFL 15. játékhetének mérkőzései közül az egyik legizgalmasabbnak a San Diego Chargers és a Cincinnati Bengals összecsapása ígérkezett. A vendég Bengals játékosai lélektanilag pokolian nehéz helyzetben léptek pályára, hiszen a hét közepén, szerencsétlen baleset során…..
Hasonló szakaszába lép az Európa Liga, mint a Bajnokok Ligája, és ahogy a nagycsoportban, úgy a középsősöknél is van néhány fent hordott orr, ami erősen lefele konyul a csoportkör kétharmadánál. Ne is menjünk messzebb, az egyetlen továbbjutásra álló olasz csapat (Lazio)…..
Ghána a 20 évesek királya! 2009.10.17 08:30:00
A 10 emberrel küzdő Ghána nyerte az Egyiptomban rendezett U-20as labdarúgó világbajnokságot, miután hosszabbítás után, tizenegyesekkel legyőzte Brazíliát.         A nem túl izgalmas találkozó 37. percében sorsdöntőnek tűnő esemény…..
Két amerikai, Troy Matteson és Chad Campbell áll az élen a tengerentúli profi golf sorozat 4 egész 2 tized millió dollár összdíjazású Las Vegas-i tornáján. Matteson 67 ütésből teljesítette a pályát, míg Campbell 62 ütéssel, bogey mentes eredménnyel fejezte be a második…..
Az észak amerikai profi baseball bajnokság rájátszása már a főcsoportdöntőknél tart. A Nemzeti Liga első helyéről a Los Angeles Dodgers és a Philadelphia Phillies négy győzelemig tartó páros mérkőzése hivatott dönteni. A párharc második összecsapásának a Dodgers Stadium…..
A hétszeres Tour de France győztes kerékpáros, Lance Armstrong is használja az internetes körökben népszerű Twitter oldal szolgálatait. Ennek köszönhetően szerdai felszólítását csütörtökön több százan megfogadták: a sportoló arra kérte az embereket, hagyják otthon…..
Juande Ramos a CSKA-nál! 2009.09.11 11:36:00
A Sevillát korábban kétszer is UEFA Kupa győzelemig vezető Juande Ramos lett az orosz CSZKA Moszkva labdarúgócsapatának új szakvezetője. A tavalyi évben a Tottenham és a Real Madrid kispadján is megforduló spanyol szakember a rossz bajnoki eredmények miatt menesztett Zico helyét…..
San Andres visszatér! 2009.09.11 11:35:00
Combsérüléséből teljesen felépült, s újra játékra kész az FC Barcelona labdarúgócsapatának egyik alapembere, Andres Iniesta. Az idei nyár során a partvonalra kényszerített középpályás a katalán klub szurkolóinak nagy kedvence: a saját nevelésű játékos a San Andres és a…..