Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ehetetlen Odó

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sörimádóknak bármikor jöhet a folyékony arany, de nyáron különösen megnövekszik a sörfogyasztás, még azok is megkívánnak egy-egy dobozzal, akik amúgy nem nagyon söröznek. Az alacsony alkoholtartalom, a jéghideg ital, a frissítő íz mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezzel csillapítsuk alkalomadtán a…..
A találékony magyar ész képes túlbonyolítani alapjában véve egyszerű dolgokat is és különféle összeesküvés elméleteket gründolni, nincs ez másként az orosz-ukrán háború esetében sem. Egy konfliktus elején mindig nagy a porhintés, hagyni kell, hogy elüljön a por és magától kirajzolódjon a valós…..
A legutóbbit több mint ötvenezren láttátok, tehát mondhatni népszerű a sorozat és a Napi érdekes képeinek amúgy is vérfrissítésre van szüksége, szóval kicsit megint pihentetem a jövő hétig. Most ismét jöjjön az Észbontó tények világa!..
Ehetetlen Odó 2022.04.17 20:26:52
@JTom: Mert a Christian magyar megfelelője a Keresztély, akár dán volt az illető, akár sváb, mint a dédnagybátyám, Keresztély, aki Christian volt németül...
Van itt egy dolog, ami nekem teljesen nyilvánvaló. Nem is hoztam szóba, nyilvánvaló, biztos másoknak is az, miért kellene feleslegesen szaporítani a szót? Nos, kell. Sajna szükség van rá.   Amikor kicsi gyerek voltam az általános iskolában (voltam vagy mittudomén, 8-10 éves) volt egy tohonya nagy…..
Ehetetlen Odó 2022.04.15 16:57:07
@Ménár Atya: Röviden: az amcsik a szerencsétlen hülye ukránok farkával verik az orosz csalánt, biztos távolságból.
Ehetetlen Odó 2022.04.15 17:01:23
@tiltsál ki te gyökér:
Most viszont Ukrajna az amcsik csatlósállama, amcsi bábkormánnyal és egy szappanopera-főhős elnök-paródiával, akinek a legócskább halivúdi forgatókönyvírók írják a szöveget.
Ass blaster Ki a rosszfiú? 2022.04.02 17:30:05
Tudom hogy ennek a posztnak a megírásával az emberek többségét magamra haragítom. Ha elolvassátok akkor utána nem lesznek érvek hogy nincs igazad mert… Minősítések lesznek hogy ilyen seggnyaló olyan fasszopó. Miért nem lesznek érvek és miért a minősítések? A liberális alapvetés miatt. Miszerint a…..
Ehetetlen Odó 2022.04.08 13:16:19
@B u b u l e: Világos.
Addig kell tévéztetni meg körutaztatni a mucsai paraszt magyarokat, amíg csak nem változik mind felvilágosult nyugatimádó libsivé.
Akár be is zárhatnánk Magyarországot, semmi szükség erre a sok mucsi bugrisra, ha nem képesek felfogni a libsi ellenzék csodálatos eszmevilágát.
Ehetetlen Odó 2022.04.09 19:48:05
@maciasz: Ez hogy jön ide, okoska? Nem nagyon értetted a szöveget?
Ehetetlen Odó 2022.04.09 20:00:45
@Brian élete: A helyzet úgy áll, hogy az összes szarházi, mocskos népirtó amerikai elnök Nobel-békedíj várományos, van, amelyik meg is kapta előlegbe, csak utólag irtott ki néhány százezret.
Putyinnak még bele kell húznia rendesen a népirtásba, ha ő is szeretne egy békenóbelt...
Orbán és Magyarország sorsa a francia elnökválasztáson dől el Avagy; Vigyázó szemetek Párizsra vessétek! Érdekes hangulat uralkodik az országban, mintha mindenki szép lassan ébredezne egy brutálisan átbulizott éjszaka után, ahol felébredt valaki mellett, akit nem ismer, keresi bizonyos…..
Ehetetlen Odó 2022.04.08 20:18:34
@Ekrü: Áh, falrahányt borsó... úgysem tanulnak semmiből.
Bosszús vagyok a választási eredmények egyes kommentárjai miatt, elsősorban ellenzéki vélemények kapcsán. Először is az ellenpont, Mérő László: részletesen és nagyon önkritikusan leírja, hogy miként látja (másképp) az eredményt, mint ahogy látta/várta azelőtt, hogy szavazatszámlálóként részt vett…..
Ehetetlen Odó 2022.04.08 07:31:39
@cavalry: Haha, méghogy zagyvaság...
Persze annak az lehet, akinek fel sem tűnik, hogy a cikk épp róla szól.
Nézem, nézem a vereségre adott reakciókat, és azt látom, hogy az ellenzék nem tud akkora pofont kapni, amekkorát megérdemelne. Az emberi tisztesség minimumára is képtelenek, még akkor is ha "nincs tétje". Nem tudok mást mondani: elejétől a végéig ez egy értékelhetetlen söpredék. A 35% nem túl kevés,…..
Ehetetlen Odó 2022.04.07 11:09:05
@GyMasa: Ezt már a szerencsétlen Megyó is eljátszotta pont 20 évvel ezelőtt. Ő is ígérgette, hogy amit az Orbán-kormány jól csinált, azt továbbviszi.
Szerencsétlennek eszébe se jutott, hogy a kiéhezett, bosszúszomjas bolsi siserhad ezt egészen máshogy gondolta.
MZP ugyanígy járt volna, de szerencsére esélye sem volt kormányra kerülni.
Ehetetlen Odó 2022.04.07 11:13:40
@Ehetetlen Odó:
Satóhuna: természetesen remek értékelés - nehéz telefonon írnom rozoga ujjaimmal...
Ehetetlen Odó 2022.04.07 11:15:10
@Ehetetlen Odó:
Fene ebbe a telefonba, feladom...
Az első nyílt, egyterű irodák több mint fél évszázaddal ezelőtt jelentek meg az egyenlőség jegyében, népszerűségük azóta is töretlen. De tényleg szeretik a bennük dolgozók az open office-t?..
Minimum Orwell óta tudjuk, hogy „aki uralja a múltat, uralja a jövőt is”, és „aki uralja a jelent, uralja a múlttat is”. Ennek egyik eszköze a történelem meghamisítása. Ami a vezető politikai rendszerek mindenkori eszköze a hatalom megtartása és az ideológia teljes uralma…..
Pontatlan volt az államfői szűzbeszédében Novák Katalin, amikor azt mondta, hogy annak a generációnak tagja, amely készen kapta a nemzeti függetlenséget; ki kellett volna egészítenie azzal is, hogy ugyanígy készen kapta a NATO-, és az EU-tagságot is! Az általa olyannyira csodált kormányfő…..
Ideo-logikák A Gonosz Birodalma 2022.03.05 10:00:35
Hatalmas ország, nyersanyagokban gazdag, mindenhova elér a titkos ügynökeinek láthatatlan keze, folyton kavarja azt a bizonyos barnát, nagyon agresszív a nemzetközi politikában, a hadseregét mindig kész bevetni. Sokak számára magától értetődő, hogy csak az USA-ról lehet szó, leginkább az erősen…..
A kormánypártoknak az a stratégiája, hogy az országgyűlési választásokon mindent egy lapra, a homofób gyűlöletkampányra tesznek fel, nem kockázatmentes a saját szempontjukból nézve. A homofób népszavazás kierőltetése, és az országgyűlési választásokkal egy időben történő megtartása miatt…..
Ehetetlen Odó 2022.02.19 09:52:59
Tegnap több helyen is belefutottam abba a hírbe, hogy a Meta, a Facebook és az Instagram tulajdonos cége finoman meglengette, hogy kivonulhatnak az európai (EU) piacról, ha nem sikerül megállapodniuk az adatkezelési kérdésekben. Most tekintsünk el attól, hogy a szigorú EU-s adatkezelés mennyire jó…..
Február 9. az Orosz - Ukrán háború kezdete Sajnos a jelek egyre vészjóslóbbak, ami a szomszédban zajló orosz –ukrán konfliktust illeti. Százezer főt meghaladó mozgósítás az egyik oldalon, felgyorsuló fegyverszállítmányok a másikon. Ilyen mértékű fegyverfelhalmozás pedig sohasem jó jel, mint…..
A római türannoszok gyenge kezdők a Marxizmus árnyékában feltűnt évtizedekig uralkodó, vérgőzös figurák mellett...
Tegye fel a kezét, aki várta már az új év első Napi érdekes posztját! Letehetitek, én is kíváncsian vártam, mit dob majd a gép. Hát íme itt van, és ezzel kívánunk Nektek és minden kedves olvasónknak, támogatónknak, követőnknek Boldog Új Évet! Az idei évben nagyon szeretnénk már újra élő előadásokat…..
Ehetetlen Odó 2022.01.10 20:35:06
@Fotósképző: A "japán háromkerekű" valószínűleg egy európai háromkerekű utánérzése. A múlt század elején, (sőt egészen a közepéig) sorozatban gyártották ezeket az elsőkerék-meghajtású kocsikat, a német Phänomen-Werke, a holland Cyclon, később a német Goliath volt a legnagyobb előállító. Részben adó-okokból (mint Angliában), részben az egyszerű műszaki megoldás miatt tudtak ezek sokáig fennmaradni. a mellékelt linken nemcsak egy ilyen szekér felújításának története látható, hanem sok kép hasonló kocsikról - közte ez a japán felvétel is a hölgyekkel - úgy tűnik, hogy ez a Cyclonette típus egyik változata a század legelejéről...
phanomobil.co.uk/
Az Olaf Scholz kancellár által vezetett új kormánynak tervei vannak – amiket máris próbára tesznek. A London-München Lufthansa-járat stewardesse egy nagyon kicsi, sárga csomagolású csokit adott nekem – a szokásos ellátmányt. Amikor látta, hogy egy hosszú, német nyelvű dokumentumon próbálom átrágni…..
Mint egy felbolydult méhkas, olyan a kormány körül a helyzet. Már a múlt héten tudni lehetett, hogy valami nagyobb fajta galiba van a végrehajtók körül, de csak a hétvégén derült ki, hogy valóban letartóztatták Schadl Györgyöt, a végrehajtók fejét...
Halló, Nirvána, Vígmatróz. Testisértés, robbantás, lövöldözés, emberrablás és a külföldiek lehúzása pikáns showműsorral...
Ehetetlen Odó 2021.11.29 16:29:52
@Fue: 68-ban kezdtem a gimit, akkor a kötelező orosz mellé szabadon választhattam némete vagy angolt második nyelvként.
Nem szívesen foglalkozom a kormányunk aktuális intézkedéseivel, olyan ezekről beszélni, mintha darázsfészekbe nyúlnánk. Lehet, hogy kényes kérdésekről van szó, amikről nem nagyon tudunk értelmesen beszélgetni, másrészről viszont az is éppolyan feltűnő, hogy érdemben senki nem reagál ezekre. Úgy…..
Ehetetlen Odó 2021.11.15 11:47:24
Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése...
Ehetetlen Odó 2021.11.11 18:24:51
@a nagy hohohorgász: Nekem például a Patás teljesen megfelel, kivált, ha távol tudja tartani a hazaáruló libsikomcsi bandát a kormányzástól.
Szívesen.
Ehetetlen Odó 2021.11.11 18:32:34
@chrisred: Hogy Mr. Xmas vidéken nem népszerű, azt lehetett tudni előválasztási bohóckodás nélkül is.
Kétségtelen, hogy MZP a zavaros ideológiájával meglepte Feriéket, de ez csak a látszat: MZP-nek nincs háttere, a legnagyobb ellenzéki frakció a Gyucsevéké lesz, hiába ígérget Bige bármilyen anyagi segítséget is, MZP csak báb marad, ha egyáltalán.
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..