Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ági07

615 bejegyzést írt és 214 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyeseknek a halászlé vagy a töltött káposzta, másoknak a bejgli vagy éppen az ajándékozás jut eszébe a karácsonyról, míg a labdarúgás szerelmeseinek a Carlo Ancelotti által kitalált "karácsonyfa-felállás" (is).                               Kép forrása: https://www.instagram.com/mrancelotti/) Az…..
A calcio is visszatér a hétvégén. Kezdődik a Serie A új idénye, melyet Magyarországon a Digi Sport csatornáin követhettek figyelemmel. Egy rendhagyó felvezetéssel készültem nektek: a csatorna Csizmaszár című műsorának stábja nézett bele a varázsgömbbe. A hagyományoknak megfelelően pedig én is…..
¡Hola! Indul a spanyol bajnokság új idénye, a jeles alkalomból pedig arra kértem a Spíler TV stábját, hogy nézzenek bele a varázsgömbjükbe, és tippeljenek az új idényre. Ráadásként pedig én is beszálltam. A kérdések a következők: Legjobb igazolás? Ki lesz sorrendben az első négy…..
Eldördül a startpisztoly, kezdődik a Bundesliga új idénye, ennek apropóján pedig arra kértem a SPORT TV stábját, hogy tegyék meg tippjeiket! Bónuszként pedig én is beszálltam. A kérdések a következők voltak: Legjobb igazolás? Ki lesz sorrendben az első négy helyezett? Kik lesznek a…..
Ági07 2019.08.16 18:15:58
@riv3rsid3: Tavaly nem volt Bundesliga-tippelde. :)
Bonjour! Hölgyek Urak! Kezdődik a Ligue 1 új idénye, melyet Magyarországon a Digi Sport csatornáin követhettek figyelemmel. Egy rendhagyó felvezetéssel készültem nektek: a csatorna Ligue 1-stábjának tagjait kértem fel egy kis jóslásra. Ráadásként pedig én is beszálltam a tippelésbe. :) A…..
A várakozásnak vége, elrajtol a Premier League új idénye. Ennek jegyében pedig a már jól megszokott felvezetéssel készültem nektek: a DIGI Sport Háromoroszlán stábjának három oroszlánját  kértem fel egy kis jóslásra.  Ráadásként pedig én is beszálltam a tippelésbe. :) A kérdések a következők…..
Kedves Olvasó!  Állandó és részletesebb tartalomért, irány a Facebook-oldal. Katt a képre! :)..
Sorozatomban különböző blogokat mutatok be nektek. Olvashattok majd beszélgetéseket népszerű csapatokkal foglalkozó bloggerekkel, de olyan klubokért rajongó drukkerekkel is társalgok majd, akiknek nem a legpopulárisabb csapatokért dobog a szíve. A negyedik részben a Tot El Camp két…..
Ma rendezik Olaszországban a Derby della Lanternát, azaz a a Világítótorony derbit. Genova városának jelképe a világítótorony, innen az elnevezés. A Genoa CFC és a U.C. Sampdoria drukkerei nemcsak csapataik sikerét, hanem az ősi rivális…..
Az Újpest legendás csatára, Szusza Ferenc nemcsak játékosként, hanem edzőként is beírta magát a történelemkönyvekbe.  Szusza a lengyel Górnik Zabrze edzőjeként egy felkészülési meccsen 4-0-ra múlta felül a Real Betist. Éz ez a győzelem olyan volt, mint egy sikeres állásinterjú. Szusza Ferenc…..
Sorozatomban különböző blogokat mutatok be nektek. Olvashattok majd beszélgetéseket népszerű csapatokkal foglalkozó bloggerekkel, de olyan klubokért rajongó drukkerekkel is társalgok majd, akiknek nem a legpopulárisabb csapatokért dobog a szíve. A harmadik részben mgyurival beszélgettem, akinek már…..
Minden kapus bogaras – tartja a mondás, és ez nagyon igaz Dave Beasantra is, aki ma ünnepli 60. születésnapját. Dave Beasant több dologról is nevezetes: - Ő volt az első kapus, aki egy FA-kupadöntőben tizenegyest védett. Az 1988-as fináléban, az Őrült Banda, azaz a Wimbledon kapusaként kivédte…..
Legújabb sorozatomban különböző blogokat mutatok be nektek. Olvashattok majd beszélgetéseket népszerű csapatokkal foglalkozó bloggerekkel, de olyan klubokért rajongó drukkerekkel is társalgok majd, akiknek nem a legpopulárisabb csapatokért dobog a szíve. A második részben egy olyan blog szerzőjével…..
Legújabb sorozatomban különböző blogokat mutatok be nektek. Olvashattok majd beszélgetéseket népszerű csapatokkal foglalkozó bloggerekkel, de olyan klubokért rajongó drukkerekkel is társalgok majd, akiknek nem a legpopulárisabb csapatokért dobog a szíve. Az első részben épp egy olyan blog…..
A nagy focimániából földrajzórákon is profitáltam. Segített a térképismeretben, a fővárosok neveiben, a zászlókról már nem is beszélve. A focinak köszönhetően tanultam meg azt is, ha egy vezetéknév ‘vilire’ végződik, akkor az tuti, hogy grúz. Kivéve a Sebőkvili…  A kilencvenes évek végén, kétezres…..
Bonjour! Hölgyek Urak! Holnap eldördül a startpisztoly, kezdődik a Ligue 1 új idénye, melyet Magyarországon a Digi Sport csatornáin követhettek figyelemmel. Egy rendhagyó felvezetéssel készültem nektek: a csatorna Ligue 1-stábjának tagjait kértem fel egy kis jóslásra. Ráadásként pedig én is…..
Luka Modric számára hosszú és rögös út vezetett a világbajnoki döntőig. Háború sújtotta környezetben nőtt fel, ami a legjobbat hozta ki belőle: alázatra és kemény munkára nevelte őt. Ismerjétek meg a történetét!   Modric egy pici faluban nőtt fel Észak-Dalmáciában a Velebit-hegységben. A…..
Hiába szupersztár, Mo Salah nem felejtette el, hogy honnan indult, támogatásával focipályák és edzőterem épült szülőfalujában. Dominic King, a Daily Mail újságírója elutazott Egyiptomba és utána járt, hogy honnan is indult Mohamed Salah világhódító útjára. Hogyan lett egy egyszerű kissrácból…..
Ha egy szóval kellene jellemezni PAULINHO karrierjét, akkor a HULLÁMVASÚT lenne a legtalálóbb. Életének eddigi szakasza jó kis alapanyag lenne egy hollywoodi filmhez. Egészen hihetetlen, hogy kilenc éve még egy negyedosztályú brazil csapatban játszott, most pedig az El Clásicóra készül.…..
2015. novemberében a 18. helyen vette a Championshipben szereplő Huddersfieldet, korábban még nem volt felnőtt csapat edzője,  Angliában soha nem járt, másfél év múlva Premier League-csapatot csinált a Huddersfield Townból. Ő David Wagner.   A német anyától és amerikai apától született…..
A következőkben a Guardian francia szakírójának, Julian Laurens cikkének fordítását olvashatjátok, melyben Neymar klubváltásának hatásairól fejti ki gondolatait.  A világrekordot jelentő Neymar-business a katari tulajdonú klubot egy magasabb szintre emelheti és a brazillal teljesülhet a vágyuk,…..
A következőkben Jonathan Wilson, futballszakíró cikkének fordítását olvashatjátok, mely a Guardian oldalán jelent meg. Matic 'egy klasszikus második szezonos Mourinho-igazolás' aki stabilitást hozhat a középpályára, és lehetővé teheti, hogy Paul Pogba szárnyaljon. Mourinho második Chelsea-s…..
Az alábbiakban Rio Ferdinand Wayne Rooney-ról írt bejegyzésének fordítását olvashatjátok.    Ott volt ez a srác, aki rutinos válogatott védőkből csinált bolondot, aztán közömbösen átlöbbölte a labdát a kapuson is. Majd visszakocogott, mintha csak egy sima játszótéri móka lett…..
A következőkben  Harry Arter The Players' Tribune-ben megjelent írásának magyar fordítását olvashatjátok. A nővér odafordult hozzám és így szólt: „Ma este találkozni fogsz a kislányoddal.” Amíg élek, nem felejtem ezeket a szavakat. A párommal, Rachellel épp akkor estünk be a kórházba. Az első…..
Az Azzurri-blog szerkesztőit kérdeztem az Európa-bajnoksággal kapcsolatban. Fókuszban természetesen az olasz válogatott. 1., Az olaszok 23 fős keretéből van olyan játékos, akinek nem szavaztatok volna bizalmat, illetve ki az, akit nem hagytatok volna ki? Benedicto: Immobile helyét sehogysem…..