Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chaoyang

132 bejegyzést írt és 2206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb Napi érdekes, a múlt vasárnaptól (aki nem látta: mars vissza) a sorozat elején egy kissé szubjektív, kedvenc képpel kezdődik az összeállítás és egy kérdés is mindig lesz a hardcore töribúvároknak! Lássuk! MAI KEDVENC KÉP: 1954. Marilyn Monroe látogatja meg a Japánban állomásozó amerikai…..
Chaoyang 2021.05.23 14:42:50
@¿Qué tapas hay?: Big Ben: ebből is látszik, hogy a Blitz a kontinentális terrorbombázásokhoz képest diákcsíny volt.

Hosenfeld: neki nyilván pusztulnia kellett, mert a szovjet doktrínába egy emberséges német katona aligha fért volna bele.

Ezek nagyon jo meglatasok.
A címben feltett kérdésre bizonyos szempontból elég nehéz válaszolni, hiszen nyilván attól is függ, milyen színvonalú életre gondol az ember. Vanessa úgy döntött, neki egy hónapra 1500 eurója van a megélhetésre. Lássuk, hogyan jön ki ennyi pénzből...
A véres akciófilmjeiről híres (Machete, Alkonyattól pirkadatig, Sin City, Alita) mexikói - amerikai rendező, Robert Rodriguez valóságos akcióbombát tett le elénk a 14 rész elkészítésével, melynek 31 perce szinte végig egyetlen elnyújtott, hosszú akciójelenet. A helyszín a Tython bolygó, ahová a…..
Pusztán összegezni a Mank komplexitását és dicsérni David Fincher új filmjét nem tesz eleget a Gary Oldman főszereplésével készült Netflix-projektnek. Azonban megteszek minden tőlem telhetőt, hogy megpróbáljam közölni, miért az év eddigi legjobb filmje Fincher alkotása. A Mank egyben életrajzi film…..
Chaoyang 2020.12.07 10:25:19
1900. A brit Wight-szigeten található egykori ajándékbolt belseje, ahol egy bálna csontvázában lehetett válogatni a portékák között..
Levélben emlékeztette a Ferrarit és a Red Bullt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a koronavírus-járvány hatására életbe lépett protokollra...
Számtalan híresség járt hazánkban, az elmúlt évtizedekben és szinte mindenkit meg is örökítettek fotókon az utókornak. Az MTI Fotóarchívumában is rengeteg külföldi uralkodóról, színészről, zenészről, sportolóról, politikusról sőt még űrhajósról is találunk képeket. 1990. május 9. A hivatalos…..
1911. A New York-i 68. utcai Central Brewing Company sörgyár elektromos szállítóautója..
Chaoyang 2020.06.22 14:09:31
@solar flare: Arnold Rothstein, Hyman Larner, Allen Dorfman, Hank Greenspun... és maris megerkeztunk ezen a vonalon a Sun ujsagkiadohoz és ADL szervezetekhez..
Hála a pandémiának, egyelőre még nem lesz az oktatás sem a régi, noha az új tanév kezdetére már elvileg eljutunk a korlátozások gyakorlatilag teljes feloldásáig. Sőt, erre már valamikor augusztus első felében sor kerül.   Az intézmények ennek ellenére még elővigyázatosak, így aztán nem is…..
Valószínűleg egyik olvasóm figyelmét sem kerülte el, hogy Amerikában verik a négereket történt egy meglehetősen heves indulatokat kiváltó rendőri túlkapás, amely hátterében feltehetően egy nagy adag rasszizmus lapul.   Az sajnos tagadhatatlan, hogy rosszabb életkilátásai vannak egy fekete vagy…..
Spanyolország ma a második legfertőzöttebb ország a koronavírustól Európában, 127 ország tiltja, vagy korlátozza innen a beutazást. A spanyol egészségügyi rendszer összeomlóban, 50 ezer ápolót kell sürgősen toborozni. Egy friss felmérés szerint a lakosság 25,5%-a távmunkában, 49,9%-a pedig…..
1889. A 4554 méter magasságban - Európa legmagasabban fekvő menedékházának - a Capanna Regina Margherita építése..
Chaoyang 2020.03.15 18:56:49
@csorsza: miért, a magyarok nem kopkodnek?
Dehogynem, csak kevesebben vannak ergo kevesebbet kopkodnek.. "Csulaznak" mindenhova
Igaz, akkor a kórokozót diplomatatáskának hívták, és elsősorban gerincferdülést okozott. Avagy így menőztünk mi 40 éve.  ..
Az elmúlt négy évben ugyan elég feltűnő lett, sokan is foglalkoznak vele, de nem csak mostanában mentek el Magyarországról az emberek. Mentek ők régebben is. Az országot maguk mögött hagyók között pedig voltak szép számban zenészek is, akik nem egy esetben meghatározóak voltak…..
Chaoyang 2020.01.01 08:58:55
Baromi jó és autentikus kínai street food bukkant fel Budapesten, ezúttal már a belvárosban, és egyben itt vannak az év legfontosabb nyitásai is...
Chaoyang 2019.12.30 22:52:09
Egy újabb különleges résszel tér vissza a Hollywood legszebb színésznői cikksorozatunk, melyben Hollywood aranykorának legszebb színésznői kerülnek a reflektorfénybe. A széria korábbi részei – melyekben főleg napjaink gyönyörű színésznőit ismerhettétek meg – rendre nagy figyelemnek örvendtek,…..
Chaoyang 2019.12.30 18:22:37
@Budapest a kutyaszar városa: mert a producerek meg divat diktátorok mind buzik.. A fiús alkatú alanyokat preferálják. Semmi köze a közizléshez.
Chaoyang 2019.12.30 18:34:03
Nem stimmel napra pontosan, de nagyjából ennyi idő telt el megérkezésem óta. Mely megérkezés előtt erősen húztam azért a számat, ocsmány időre, beltenyésztett, vörhenyes koboldokra és érthetetlen akcentusra számítva.   Ez részben be is jött, de nem maradéktalanul. Legnagyobb félelmem, az időjárás…..
1873. A Novgorod nevű kerek formájú hadihajó (monitor). A 19. század végén a Duna alsó szakaszán is járőrözött..
Chaoyang 2019.12.15 18:39:10
Martin Scorsese –nek mindig voltak dédelgetett filmtervei, melyek csak évekkel később tudtak csak megvalósulni. A leghírhedtebb a Krisztus utolsó megkísértése volt, ami a premierkor nagyon megosztotta az embereket. Viszont ékes példa volt arra, hogy a rendező nemcsak egy műfajban tud alkotni. Az…..
Gretta 2019 legexkluzívabb jachtja 2019.12.02 13:17:46
Még az álmaidnál is szebb - talán így lehetne jellemezni a világ egyik legexkluzívabb jachtját, az Aurora Borealist. Tény, hogy nem ez a legnagyobb és legpazarabb hajóbelső, amit el tudsz képzelni, de meg fogsz lepődni, mennyire tökéletesen néz ki! A laikusok számára első ránézésre nem tűnik túl…..
Chaoyang 2019.12.03 08:59:00