Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FöldFelettiMozgalom

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint egy olyan téma, ami nagyon megosztja az embereket. Valaki erre esküszik, valaki arra, sokszor nem egyeznek a vélemények. De a lényeg, hogy amíg nem szobatiszta a gyerek, rá kell adni a fenekére, hogy ne legyen minden csupa kaka. Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Még…..
FFM Társasjáték függőség 1. 2020.09.02 13:02:58
Nem azt mondom, hogy nagyon nagy gyűjteményem van társasjátékokból, mert az ismeretségi és baráti körömben vannak olyanok, akik túl szárnyalnak engem. De azért van, és lesz is mégJ Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Szerintem már nem kell elmondani, hogy miről fog szólni ez a…..
Hogy mi minden kell egy babának?  Nagyon sok minden, és még annak a fele. De főleg ruha. Ahogy korábbi részben is említettem, a Zero Waste jegyében, mi igyekeztünk nem új dolgokat venni a gyereknek, hanem használtan beszerezni. Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Úgy gondoltam…..
FFM Oltsd le, aki nem oltat be! 2020.09.01 16:23:09
Az emberiség két részre szakadt, és mindegyik oldal fel van háborodva a másikon. Persze vannak egy harmadik csapat, akik nem hőzöngenek, meg bántják a másikat amiért nem az Ő nézeteit vallják. Most legyen a gyerek beoltva, vagy ne legyen? Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Én…..
FFM Beismerés, főleg magamnak! 2020.09.01 16:21:25
Szinte mindenki nagy mellénnyel beszél olyan dolgokról, amiket még nem tapasztalt, de hogy majd ő megreformálja, és ő nem esik bele ezekbe a hibákba. Na én is így voltam a gyerekneveléssel kapcsolatban. Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Már most bocsánatot kérek minden olyan…..
FFM Kütyüzés 1.0 2020.09.01 12:49:18
Emlékeztek a Jetson családra? Volt benne egy robot, aki a háztatást vitte. Na ez már elkezdődött nálunk is. Igaz, még csak port szív és „feltöröl”.   Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! A következő videó nem szponzorált, de remélem az lesz:D (Ez a videó fel lett véve, de…..
FFM Babaverdák 1.0 2020.08.31 10:31:28
A gyerekek verdáiról is van nagyon sok videó, én csak bemutatom, hogy mivel kezdtük, és mi van jelenleg;) Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Ahogy a Zero Waste részben is mondtam, igyekszünk mindent használtan beszerezni. Mind a két babakocsit így vettük. Az első modell egy…..
FFM Kondi a babával 1. 2020.08.28 16:11:45
A következő forgatókönyvről se készült MÉG videós anyag:) De ami késik, arra várni kell:) Tényleg egyre többen járnak konditerembe. A mozgás már szinte elvárt, mivel szinte mindenki ülőmunkát végez, rájöttek, hogy valahogy kompenzálni kellene, és sportolni. Valakik pedig azért csinálják, hogy…..
FFM Fiús beszéd 2020.08.28 10:30:57
Megtaláltam egy előre megírt forgatókönyvemet, amit sajnos már nem sikerült levideózni, talán majd "archiválva" megcsinálom:) Hiába gondolja az ember, hogy felkészült, de az apaságra nem lehet! Sziasztok, én Gergő vagyok, és ez a FöldFelettiMozgalom! A feleségemmel, Éfikével babát várunk,…..
FFM Jófejségből csináljuk 2020.08.28 08:42:42
Sokan nem tartják elég férfiasnak a következő témát, de igazából nem is azért csináljuk már jó páran, mert macsók vagyunk. Sziasztok, én Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Komolyan kérdezem, hogy ki szereti mások pisiját takarítani? Na ugye, hogy senki. Most gondolj bele, hogy a…..
Sokan javasolnak különböző popsi krémeket, amikben gyakorlatilag nem tudjuk milyen vegyi anyagok találhatóak. Sziasztok, én Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Na mármost, még a picin nem tudjuk tesztelni, mivel még várjuk, hogy megérkezzen, de már felkészültünk arra, hogy házilag…..
FFM Tápszi te vagy az új Haver? 2020.08.27 14:40:22
Mindig szerettem nagyon feszegetni a tabu témákat, most is szóltak, lehet nem kellene. De ha én nem beszélek róla, akkor senki, emellett még megszabadulok a gondolatoktólJ Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! A mostani téma a tápszer, és amit kivált. Jönnek a táposgyerekek,…..
FFM Még tizenegy láb rohangál 2020.08.27 10:01:06
Sok videó készült már a felelős állattartásról, hogyan gondoskodjunk kedvenceinkről, és a többi és a többi. Most én nem erről szeretnék nektek beszélni, hanem csak bemutatom nektek a rajtam kívül a lakásban élő szőrös lényt. Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Időrendi…..
FFM Cumi vagy nem Cumi? 2020.08.26 13:25:29
Sokszor belefutunk olyan dolgokba, amikben nem értünk egyet. Szerintem ez minden párnál előfordul. Főleg ha a gyerekkel kapcsolatos a téma. Sziasztok, Gergő vagyok, ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Mostantól sok részben besegít nekem SuperGreen (itt bevágás az Ötödikelemből), és Greenné is. De ők…..
FFM Vidéki Zero Waste gondolkodás 2020.08.25 15:37:53
Igyekszünk oda figyelni környezetünkre, és úgy vásárolni, hogy minél kevesebb hulladékot termeljünk. És igen, ez a rész is a Zero Waste jegyében fog telni. Sziasztok, Gergő vagyok, és ez pedig a FöldFelettiMozgalom! Tényleg, vidéken kicsit nehezebb ezt összehozni. Tudjuk, hogy Budapesten egyre…..
FFM Ha váltani kell, váltani kell 2020.08.25 15:00:16
Sajnálatos módon, a Vlogger-kedés nem sikerült, mert ahhoz több idő kell, mint ami jelenleg nekem van. Így megpróbálkozom a bloggerkedéssel, és a már előre megírt forgatókönyveket is fel fogom pakolgatni. De persze kicsit Chino-sitgatni kell rajta dolgokat, hogy jobban nézzen ki, ne csak egy ilyen…..