Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LiLeEszter

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Görgess tovább, meglátod, ilyen szokatlan kerti dizájnmegoldásokkal még nem találkoztál! Engedd, hogy lenyűgözzön a zöld kreativitás, ráadásul a cikk végén egyszerűbb, de annál ötletesebb megoldásokat is találsz!        Kövesd a DropGardent Facebookon…..
Nézegesd a képeket, és ámulj el a leglreatívabb kertformázási ötletektől! Lenyűgöző és profi vagy egyszerűbb és kreatív -minden típusra láthatsz példát. Görgess tovább, és gyűjts inspirációt!       Kövesd a DropGardent Facebookon is!  Ha szívesen…..
 Látványos, hangulatos és különleges....ilyen egy futóvirággal dekorált otthon! Kertben, falon, balkonon, ablak felett, szinte bárhol kialakíthatunk kúszónövény dekorációt. Nézegess képeket, és engedd, hogy lenyűgözzenek a szebbnél szebb lugasok és virágos…..
Nincs mindenkinek saját kiskertje, de lehet mindenkinek privát konyhakertje! Akár az erkélyen vagy bent a konyhában. Nem kell hozzá más, csak némi kreativitás és egy-két fondorlat, hogy sokáig szépek és egészségesek legyenek a növényeid, s a legjobb, hogy mindezek mellett esztétikus és…..
A könyvepolcok világa sokak számára konzervatív és unalmas. Pedig valójában egyáltalán nem az. Legyen a stílusod modern, kortárs, bohém, vintage, környezettudatos vagy teljesen játékos, biztos, hogy találsz kedvedre valót az inspiratív képek között! Hidd el, ezek a legkreatívabb polcok, amikkel…..
Városban élni jó! Sokminden van a közelben, könnyen és gyorsan el lehet jutni A-ból B-be. Pörgés van, sokféle üzlet, számos szórakozóhely. Csak a természet van távol.... De nem kell ennek így lennie! Egyre többen valósítják meg saját kis oázisukat a város közepén, sőt akár összefüggővé is tehetnek…..
A természetes anyagok egyre nagyobb teret hódítanak a lakberendezésben. A háziállataink "otthonát" is alakíthatjuk az organikus irányvonalnak megfelelően. Legyen akár gyors és egyszerű vagy hónapokon át tartó munka kedvenceink lakhelyének létrehozása, itt mindenféle verzióra találsz példát. Fusd át…..
Az elmúlt évek terrakotta divatos színhulláma mellett újabb trend a rose and gold színkombináció, amely igaz, hogy hasonló színárnyalat, de a mediterrán hangulat helyett egy kicsit barátságosabb és gyengédebb összhatást nyújt. Nézd meg a következő képgyűjteményt, és nyerj inspirációt a természetes…..
Óra sokféle van. Fából készült óra is rengeteg. De ilyen kreatív fából készült órákat biztos nem sokat láttál!  Fusd át a cikket, és engedd, hogy lenyűgözzenek a szokatlan és természetes dizájnötletek!      Kövesd a DropGardent Facebookon is!   Ha szívesen…..
DropGarden Extrém sziklaházak 2022.02.22 15:04:01
A legtöbb ember bőven megelégszik egy számára kényelmes és megfelelő magánszférát biztosító lakással vagy kertes házzal. De vannak néhányan, akik vagy a kihívást keresik az építészet területén, vagy anyagilag megtehetik, hogy extravagáns módon szerezzék meg a számukra oly fontos nyugalmat. S ha ez…..
A hexagon egy rendkívül különleges forma. A természetben a méhsejt és a hókristály formája. Az ókori görögök tökéletes és szakrális alakzatként tekintettek a hexagonra. Manapság mi is számtalan módon bevihetjük lakásunkba ezt a formát, így szebbé és különlegesebbé tehetjük…..
Egyre gyakoribb a lakberendezési tervekben az orgaikus, természetes és a tanúr hatású anyaghasználat és dizájn. Ez nagyrézt annak köszönhető, hogy egyre több ember számára fontos a természetközeliség érzése. Fürdőszoba-megoldásoknál ritkábban találkozunk ilyen jellegű tervekkel. A következő…..
 Természetes és modern. A kettő nem zárja ki egymást, sőt! A következő néhány kép bizonyítja: a természetes lehet igazán modern és trendi is.           Kövesd a DropGardent Facebookon is!   Ha szívesen megosztod ötleteidet, vagy mások tapasztalatairól olvasnál…..
 Valamiért a legtöbb ember számára a fa valamilyen konzervatívabb dizájnformát sugall. A modern fogalma pedig legtöbbünkben összekapcsolódik valamilyen szintetikus anyaggal. De ennek nem kell feltétlenül így lennie! Fából is  lehet modern dizájnt létrehozni, ugyanakkor persze organikus…..
Ki gondolná, hogy van a festményeken és a dekortapétán kívül egyéb "képszerű" faldekoráció. Főleg fából és nem műanyagból vagy fémből. A bemutatott 21 kép igazán lenyűgöző megoldásokat prezentál. Engedd át magad, a mesteri faldekorációk magávalragadó…..
Ha lenyűgöznek az esztétikus és a természetes anyagú hálószoba-megoldások organikus környezetben, akkor ez a legjobb bejegyzés, amit csak megnézhetsz. Akár az extravagáns, akár a diszkrét dizájn híve vagy, ez a képsorozat biztos tetszeni fog! Lássuk a csodálatos organikus…..
DropGarden Téli bekuckózás 2022.01.12 15:37:13
A leghidegebb évszak során sokan imádunk bekuckózni egy hangulatos helyiségbe és onnan nézni a szálingózó hópelyheket, a  kandallót vagy akár egy meghitt filmet. Ha természetes anyagokkal vesszük körbe magunkat, az csak fokozza az otthonosság, meghittség hangulatát. Erre az "otthonos" bekuckózásra…..
A lépcső meglehetősen hétköznapi lakáselem. De nem kell unalmasnak lennie! Ebben a cikkben igazán lenyűgöző megoldásokat láthatsz a lépcsők kivitelezésére: rendkívül ötletesek, harmonikusak, sőt, időnként extrémek, de az biztos, hogy nem unalmasak!          Kövesd a…..
 A narancs számtalan étel alapja lehet, ugyanakkor díszítési céllal is felhasználható meglepően sok módon. Asztali dekoráció, illatfüzér, gyertyadísz vagy akár csomagolásdizájn... nézegess képeket, és gyűjts inspirációt!             Végül egy-két…..
Olykor a kevesebb több. Némi kreativitással egyszerű és látványos téli dekorációkat alkothatunk. Ha télies DIY megoldásokkal díszítjük otthonunkat, könnyebben ráhangolódhatunk a hűvösebb, de annál szívmelengetőbb időszakra. Lássunk néhány inspiráló ötletet!      Kövesd a…..
Hamarosan itt az első adventi hétvége, a legtöbben meggyújtják az első gyertyát. Van aki vesz, van aki készít adventi koszorút, és a legtöbben a klasszikus koszorúformákat választják. Köralakú, fenyő vagy más alapanyagú koszorúforma, négy gyertya és díszek. Ez a standart összeállítás. Viszont vannak…..
A szukkulensek vagy másnéven  pozsgások egyre népszerűbb növények nemcsak kültéren, hanem bent a lakásban is. A megfelelő összeállításban szépek, különlegesek és alkalmasak beltéri dizájndekorációnak is. A szukkulensek előnye, hogy szinte gondozásmentesek és nagyon látványosak -amennyiben jó…..
Nem mindenki farigcsál szívesen, vagy ha kedvvel is teszi, inkább a meghökkentés a célja, mint az esztétikum. A következő néhány alkotás közül néhány a nyugalom megzavarására alkalmas, de a legtöbb inkább vicces. Az ebben az időszakban megjelenő nem túl esztétikus tököknek egy markáns csoportja a…..
DropGarden Őszi dekorfények 2021.10.26 15:50:13
Nem kell az ősznek ridegnek és szomorúnak lennie. A sok élénk szín, a minden nap változó természet, az otthon kellemes és meleg hangulata szintén megszokott kísérőtársa ennek az évszaknak. A hűvös őszi estéket mi is kellemesebbé tehetjük némi hangulatos dekorvilágítással.  Lassunk néhány kreatív…..