Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Soros Alpt. Koordinációs Iroda

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Péter, az igazságügyi miniszter férje nyilvánosan hazudozik a CSOK-kormányrendeletről, mindeközben a "melegpropagandáról" törvényt alkotó miniszterasszony fia balettra jár, ami a kormány szerint a kisfiúkat homoszexuálissá teszi. Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.07.07 12:28:39
Egyetlen fotókollázs, ami tökéletesen megmutatja mennyire volt valótlan a mainstream média hírhamisító lejárató kampánya a lezárásokat elkerülő Svédország ellen. A hangzatos szalagcímekből egy szó sem volt igaz. A legtöbb országgal szemben csak enyhe korlátozásokat bevezető Svédország…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.04.02 05:47:22
@matyas.kiraly:

Brendel elvtárs! Ön nem vette fel a munkát az éjszakai műszakban. Már megint gyerekpornót nézett, és elaludt közben? Azonnali magyarázatot várunk legkésőbb 08:00-ig!

Ha nem dolgozik lelkiismeretesen, rombolva az index.hu kriptoorbánista blogjait, a végén megint kétharmadja lesz a cigány Orbánnak jövőre!

Heti béréből levonunk, plusz ugrott bónusza, az ingyenjegy a szombati nekrofil-pedofil estre!
Ha tényleg kínai vakcinával oltották be Orbán Viktort, akkor vajon utazhat-e olyan nyugati országokba, melyekben nem engedélyezték a Sinopharm koronavírus elleni oltóanyagát? Ha a tanárok megkapják az első oltásukat a húsvéti ünnepek környékén, vajon annyira védettek lesznek a vírus ellen, hogy…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.04.02 05:46:27
@jancsi_31:

Brendel elvtárs! Ön nem vette fel a munkát az éjszakai műszakban. Már megint gyerekpornót nézett, és elaludt közben? Azonnali magyarázatot várunk legkésőbb 08:00-ig!

Ha nem dolgozik lelkiismeretesen, rombolva az index.hu kriptoorbánista blogjait, a végén megint kétharmadja lesz a cigány Orbánnak jövőre!

Heti béréből levonunk, plusz ugrott bónusza, az ingyenjegy a szombati nekrofil-pedofil estre!
Szemben a zárral Háború 2021.03.25 17:17:48
Nagyon jó lenne a 2022-es választások kapcsán arról elmélkedni, vitázni, hogy jó-e az egykulcsos adórendszer, vagy legyen esetleg az adózás progresszív. Meg lehetne vitatni az oktatás jelenlegi helyzetét, számot vetni azzal, hogy hasznos volt-e a központosítás. Átverte-e Orbán Ángyán professzort,…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.03.27 11:02:43
@jozsef_12:

Brendel elvtárs! Csak 147 kommentje van az utóbbi órában. Emlékeztetem: a norma 240 komment. Ha így folytatja, levonunk heti béréből!

Kérjük pedofil pornó iránti vágyait ne munkaidőben élje ki, hanem munkaidőben összpontosítson a munkára!
The Milkman Baj van Dubajban ? 2021.03.18 08:35:06
Kicsit túl van lihegve ez a "neres" repülőgép-saga. Dejszen' ott áll ez a masina, ki lehet bérelni, oszt' huss ! Vihetik a keNERes pajtások, vihetik politikusok, de a nép egyszerű fia is. Legutóbb is ez történt. Én tudom. Itt a hiteles történet és ezután tessék befejezni a rosszindulatú…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.03.20 19:38:39
@jozsef_12:

Brendel elvtárs, ma fél délután igazolatlanul hiányzott a munkából! Ön csak 1 órára jelentett be hiányzást, szerelmi élete miatt az 5-éves Zolikával, ez teljesen elfogadható indok, de mi van a további 4 óra hiányzással? Amennyiben nem tud elfogadható indokot felmutatni, tájékoztatom, hogy ez 1 napi munkabér megvonással járó mulasztás!
Egy ország nem lehet szuverén, vagyis teljesen független, ha nem világhatalom. Egy nemzetállamnak csak annyi mozgástere van, hogy - jó esetben - maga választhatja meg azt a szövetségi rendszert, amelyben szava lehet. Egy ország jelentőségét korunkban sem a történelmi múlt dicsősége, sem az ősi…..
Szükség van-e a politikusok évértékelő beszédeire? Vajon tényleg célba érnek azok az üzenetek, melyekkel irányítani szeretnék a pártok, kormányok vezetői saját országaik polgárait? Ilyen és hasonló kérdések különös aktualitást kapnak olyan szituációban, mint a mostani. A járványhelyzet ugyanis…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.02.04 17:35:02
@matyas.kiraly:

Brendel Elvtárs. Köszönjük munkáját, lelkesedését, de miközben Ön itt több száz kommentet ír be, addig a címlapon megjelent több cikk, ahol szabadon vitáznak egymással a fasiszták. Ön ismét megsérti a munkarendet. Ha ez így megy tovább, ugrik a heti ingyenes szaunameghívója!
Érdekes írás jelent meg Ablonczy Bálint tollából a Válaszonline.hu-on „Átállt a „sötét oldalra”? – így lett ellenségből Orbán Viktor barátja Emmanuel Macron” címmel. Ablonczy Bálint Fredrik Erixon-t, a Centre for International Political Economy igazgatójának a Spectator brit konzervatív lapban…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.30 06:53:17
@matyas.kiraly:

Brendel Elvtárs! Az éjszakai műszak alatt Ön elaludt, nincsenek kommentjei 2-6 között! Mivel magyarázza ezt a felelőtlen viselkedését?
(Kép: Contextus)Varga Judit hamarosan benyújtja a parlamentben az ún. social media megregulázására szolgáló törvényjavaslatát. Örülhetnek azok, akik Trump kitiltása miatt hullattak krokodilkönnyeket. Lám, most majd jól megkapja a gonosz Facebook a magáét. A birodalomnak visszavágnak.…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.30 06:04:48
@matyas.kiraly:

Brendel Elvtárs! Ön egész éjszaka lazsált, nem kommentelt, megint gyerekpornót bámult.

Heti bónusza megvonva!
Ma már biztosnak tekinthető, hogy az ellenzéki pártok közös jelöltekkel, közös listával vágnak neki a jövő évi választásoknak, mely elhatározásnak nagy lökést adott a független országgyűlési képviselő, Volner János törvényjavaslata, ami a kormánypárt, így a parlament által elfogadásra került. Ezt…..
Egyre frusztráltabbnak tűnik Orbán Viktor, amit alátámaszt legutóbbi reggeli rádiós monológja is. Ebben kvázi elismerte, hogy a vakcinaháborúban egyelőre elég rosszul állunk, de a felelősséget azonnal át is tolta az Európai Unió döntéshozóira. A kormányfő idegessége főként annak tudható be, hogy a…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.24 14:12:43
@gergely_3:

Brendel Elvtárs!

Köszönjük, hogy felvette a munkát. De nehéz lesz behoznia az eddigi kimaradást. Mai targetje 1000 komment, ezt 20:00-ig kell teljesítenie. Ha nem sikerül, sajnos le kell vonnunk heti béréből, s a thaiföldi szivárványkisfiús team buildingnek is bűcsút mondhat!
Vallásgyakorlásunk, hitünk és az állam jóléte közti egyensúly fontosságának felismerése nem modern vívmány.  Az első jeruzsálemi Szentély polgári időszámítás előtt 425-ös leromolását követően a zsidó közösség felismerte, hogy sorsa elválaszthatatlanul kötődik azoknak az államok jólétéhez,…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.22 18:31:37
@szajer_jozsef_1:

Brendel Elvtárs! Ne ateista hobbijának éljen, mikor kint vannak a címlapon politikai posztok! Azonnal vegye fel a munkát!
Szomorú igazság, hogy a hihetetlen technológiai fejlődés nem a kiművelt emberfők korát hozta el, hanem a cuki macskás mémeket, meg egy olyan társadalmat, ahol még mindig vannak laposföld-hívők, tanítani kell a maszkhasználatot és találni embert, aki úgy tudja, hogy a hód az hal. És ezek csak a…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.13 08:32:51
@kovacs_janos_45:

Brendel elvtárs! Tegnap ellazsálta az egész délutánt, 100-nál kevesebb kommentjét regisztráltuk. Azonnali magyarázatát kérjük a példátlan alulteljesítésre!
Az idő rövidsége miatt csak néhány szerencsés nézhette végig az egyik videómegosztó oldalon feLugossy László és Szirtes János 2001-ben készült Tiszta lap című filmjét. A Jégkrémbalett című film alkotói ebben újra bemutatták a „zen-buddhista televíziót”, melyben meghökkentő álmokat és víziókat…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.11 19:19:05
@hunyadi_janos_138:

Éjfélig ha nincs beírva ezerszer ez, levonunk a béréből, Brendel elvtárs, s ugrik a tavaszi thaiföldi pedófil team buildingre is a meghívó!
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.12 05:23:06
@hasdrubal_barcas_140:

Brendel elvtárs, ez elfogadhatatlan! 210 komment, az előírt 1000 helyett. Logja szerint egész este gyerekpornót bámult munka helyett. Hogyan képzeli ezt? Utolsó figyelmeztetésben részesítem Önt! Persze a heti bónusza ezzel ugrott, de ez magától értetődik.
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.12 10:04:34
@hasdrubal_barcas_141:

Brendel elvtárs! Ne fészbukozzon munkaidőben, hanem kommenteljen. Nem azért fizetjük, hogy fasiszta profilokat lessen, keresztényfasiszták képeire önkielégítsen egész nap. Reméljük tanult valamit büntetéséből, és a tegnap esti lazsálás helyett ma minden erejét bedobva harcol Orbán diktatúrája ellen.

Jó munkát! Kiartás, éljen Soros!
Rokaffy Farkas Létezik-e NER hit? 2021.01.07 16:46:03
 Létezik-e NER hit? A Katolikus Egyház és az általános közvélemény elé odavetett gumicsont is lehetne akár a nemrégiben felvetett téma a Makovecz Imre által tervezett megatemplom esetleges megvalósulása.  Gégény István a szemlélek blogon megjelent írásában ITT részleteiben és korrektül körüljárja a…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2021.01.08 19:11:55
@hasdrubal_barcas_123:

Elvtárs, ne lazsáljon. Ha éjfélig nincs meg a 2500 komment, levonunk fizetéséből! S ugrik a szabadjegye is az Angyal utcai szaunába.
Ismét a szómágiát veti be a kormány a koronavírus ellen, noha egyértelmű, hogy a keményen hangzó, ám tartalmában üres intézkedésekkel nem lehet legyőzni a járványt. A rendkívüli jogrend bevezetésétől inkább pszichikai, mint gyakorlati előnyöket remélhet a kormány, vagyis a lakosság egy részét…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2020.11.06 22:57:10
@hunyadi_janos_112:

Brendel elvtársa, köszönjük mai áldozatos munkáját! Erre a hétre jár Önnek a bónusz. Továbbá holnap fáradjon be hozzánk átvenni szabadjegyét a Biden elvtárs győzelme kapcsán tartandó demokratikus-szivárványos fogadásra, melyet az Angyal utcai szaunában rendezünk meg, szívesen várjuk partnerét, a huncut gumifiúját is.
Szkülla vagy Kharübdisz típusú választások jöhetnek csak szóba a legtöbb esetben  a magyar viszonylatok között, de lehet épp az amerikai elnökválasztásról szó, akkor se jobb a helyzet. Odüsszeusz hajósaihoz hasonlóan, ahol egyik oldalról az örvény, a másikról egy sokfejű szörny fenyegette a…..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2020.10.18 19:00:41
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Én 2018-ban a ballibek ellen protesztszavaztam.
  Elmaradt az idei Tusványos, így Orbán Viktor ezúttal nem élőszóban, hanem a Magyar Nemzet hétfői számában adta közre aktuális politikafilozófiai meglátásait. Írásművében elsősorban a címbéli állítást igyekszik körbejárni.   Valójában már az is jócskán megkérdőjelezhető, hogy a liberalizmus és a…..
Senki nem bújhat el Nélküled! 2020.09.20 16:16:01
Már megint itt vagyok nyulacskáim. Remélem Nektek jól telt a napotok.Az enyém kicsit beárnyékolódott. Összecsaptak a füleim fölött a sötét felhők, meg a sötét emberek. Még jó, hogy itt van nekünk operatív nyunyóka, aki vigyáz ránk. Nem is tudom mi lenne velünk nélküle, de szeretném tudni! Nem vagyok…..
Már régóta meg akartam írni ezt a posztot, csak valami mindig közbejött. Egy ma olvasott index cikk azonban megadta a szükséges utolsó lökést. Ebben a mai index cikkben szülők csodálkoznak rá jogosan, hogy miként lehetséges, hogy a gyermekük karanténba kerül a lakásukban, mindeközben nekik szabad…..
Matolcsy György hosszú idő után végre igazat szólt. A növekedés.hu-n tett közzé egy cikket, amiben egy vadi új, a családoknak szóló hiteltámogatási programot mutat be "Új Otthon Program" néven. Két dologról fogunk beszélni. Egyrészt a programról, másrészt az egész mögöttes értelméről. Új Otthon…..
Két évvel ezelőtt a lámpa Heller Ágnes hathatós közreműködésével zöldre váltott. Ő, mint idős zsidó származású liberális, aki átélte a vészkorszakot, kijelentette, hogy a Jobbik nevű pártot is be kell engedni az ellenzéki pártok összefogásába, ha le akarjuk váltani az Orbán-rezsimet. A gondolat…..
Senki nem bújhat el A belépő 2020.09.02 07:31:19
Megint győztünk. Már kurvára unom ezt sok győzelmet! A 2010-2019 közötti évtizedet megnyertük – mondta a Kárpát-medence legnagyobb lángesze, a Matolcsy. Amblokk az egészet, egyszerre. Csak azt tudnám, ki volt az ellenfél. A fene egye meg! Ebbe a sok győzelembe fogunk belepusztulni!..
Soros Alpt. Koordinációs Iroda 2020.09.02 14:24:45