Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halmos Attila Jr.

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lipinka Program egy egyedülálló, komplex oktatásmódszertani rendszer, amelyet egyfajta innovatív pedagógusképzési programnak is nevezhetünk. A program alapítója Tálas Ágnes és Kiss Zsolt, akik 20 év közös tapasztalat és együttgondolkodás után döntöttek úgy, hogy létrehozzák a Lipinka Programot és…..
Az Ötödik Évszak egy igazi világzenei szupergroupnak számít, a zenekar tagjainak komoly tapasztalata van az autentikus népzene terén is, de a hagyományos népzenétől eltérő műfajokban és formációkban is már bizonyították a zenei tudásukat (Napra, Buda Folk Band, Lajkó Félix, Dresch Vonós Quartett,…..
„25 éve vagyunk a színpadon, 25 éve vagyunk Kerekes, 25 éve vagyunk így együtt 5-en". A Kerekes Band ezalatt a 25 év alatt túllépett a kategóriákon és létrehozták a saját, egyedülálló stílusukat az ethno funkot. Többek között erről is beszélgettünk, de szóba kerültek a kezdetek, az átformálódás, a…..
Fiatalság, sokszínűség és kreativitás, röviden így lehetne jellemezni a Somló Banda Békeucca című lemezét, de természetesen ezekre a kulcsszavakra bővebben is kiterünk majd. Előtte azonban érdemes megemlíteni a zenekar központi figuráját Mesics György „Mesó”-t, aki az Allegro Alapfokú Művészeti…..
Korpás Éva hazai pályán maradt a Szívharang című lemezzel, egy kisebb kitérőt leszámítva a Felvidék muzsikája kíséri végig az énekesnő eddig talán legkomolyabb mondanivalóval bíró albumát...
Ritmus és hang Vissza a Forráshoz 2020.08.24 18:51:41
A Góbé meglepetésként jelentkezett a Forrás című albumukkal, amire akár azt is mondhatnánk, hogy ez egy újdonság és kihívás lehetett a zenekar életében, de ez mégsem így van...