Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MAXVAL_birca geci

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyúlünnep utáni első munkanapon köszöntök mindenkit, végre meg fog íródni a JLB utolsó része, ami igazából nem is JLB, hanem JLGY, mert bizony Vivi itt Jött, Látott és Győzött. Anikó szerint is így van ez, hisz a JLGY az bizony a JLB különkiadása..ám legyen. Könnyebb lesz címet adni ennek a 39…..
MAXVAL_birca geci 2021.09.30 19:22:17
@VV11Vikcsii: nilton nem is akart kijutni igazán, hiszen őt egy ketrecben hozták eleve a forgatásra és úgy engedték ki a civilek közé !
Néhány hónap szünetet követően folytatjuk a diktátorokat bemutató sorozatunkat. Legutóbbi spanyolországi látogatásunkat követően visszatérünk a fekete kontinensre, amelynek 20. századi történelme bizony bővelkedik az egészen elképesztő történetekkel. Hotel a közép-afrikai fővárosban, Banguiban.…..
MAXVAL_birca geci 2021.09.29 10:10:36
@citrix: Hogy mik vannak....
Orbán Viktor politikája a folyamatos terjeszkedésre épül, így a legnagyobb félelme az, hogy védekezésre kényszerítik. Mivel jelenleg több tényező is akadályozza az expanzióját politikai és gazdasági téren, mindenképpen változtatni szeretne ezen a helyzeten. Erre utal, hogy több befolyást akar…..
MAXVAL_birca geci 2021.09.12 17:36:44
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mi van szarevő, geci, még mindig élsz ? Rohadtál volna anyádba bolgár szarkupac!
MAXVAL_birca geci 2021.09.12 21:27:03
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Kiontanám a beled te szardarab, de faszom se megy Bulgáriába ezért....
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
MAXVAL_birca geci 2021.08.01 09:24:01
@Denise Hogyisdugják: Azzal mit érne te félhülye ?
2 szputnyikja van !
MAXVAL_birca geci 2021.08.01 09:25:36
@eßemfaßom meg áll: abba a párba ? Csak 1-2 -ben fogadják el, a többiben nem !
Egyébként szerintem nem rossz az orosz vakcina, de az oroszok vadbarmok mint mindig....
ezért nincs még elismerve
Mikor? Melyiket? Döntetlen 2021.06.19 21:55:02
Bravó, született egy döntetlen, amit most majd évekig lehet lobogtatni a hazai foci sikerének bizonyítékaként. Persze ez az eredmény is szép, akkor is, ha tudjuk, hogy a franciák ezt nagyon ellazázták, de ne ünnepeltessük magunkat úgy, mintha a végeredmény 1:0 maradt volna, és azt az ifista szintű…..
Tegnap este nagyon felgyorsultak a folyamatok az Európai Unió költségvetési tárgyalásairól. Biztos, hogy Orbán Viktor nem sokat aludt, különben nem nyilatkozta volna azt, amit másnap reggel "rádióba mondott"..
MAXVAL_birca geci 2020.12.06 21:08:46
@nincs1agy: Agyatlan fasz vagy ebből is látszik....
Az első világháború lezárásakor már látszott kb. az egész második világháború!
A németeknek pedig nem volt szerencséjük hogy egy vadbarom idióta lett a vezérük.....
Persze eleinte jöttek a sikerek....
Ami a Színház- és Filmművészeti Egyetem körül zajlik, a civil kurázsi és a hatalmi arrogancia csatája. Az esélyek természetesen nem egyenlők, hiszen a hatalmas médiagépezettel rendelkező Orbán-kormány nincs kényszerhelyzetben akkor sem, ha a hallgatók ellenállása és a tanárok jelentős részének…..
A közösségi oldalak csodálatos helyek. Tarthatom a kapcsolatot a barátaimmal, követhetem a kedvenc újságaimnak az oldalait, csoportokban ismerhetek meg új embereket, leírhatom a gondolataimat és a lista végtelen, hogy mi mindent tehetek még meg. De van ennek egy árny oldala…..
MAXVAL_birca geci 2020.09.07 16:10:15
Ákos tavasszal teljes csendben volt az év elején kitört koronavírus-járvánnyal kapcsolatban. Online ugyan folyamatosan jelen volt, adott karanténkoncerteket, gyakorlatilag karanténnaplót vezetett, ellátta rendesen a rajongókat anyaggal, de nem nyilatkozott például a zeneipar összeomlásával…..
292 fertőzött egy nap alatt, ez a legfrissebb szám. Rekord. Messze az áprilisi csúcs felett. Európa legtisztább államából két-három hét alatt sikerült a közepesen fertőzöttek közé csúszni és a trend is ijesztő. De a legdurvább, hogy szinte csalogatta a vírust a kormány, hogy jöjjön vissza. Másfél…..
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
MAXVAL_birca geci 2020.08.26 16:14:47
@MAXVAL bircaman közíró: Te kapsz utasításokat a központból, majom!
MAXVAL_birca geci 2020.08.26 16:32:22
@MAXVAL bircaman közíró: Hogy a legjobb magyar külügyminiszter az utóbbi 30 évben?
Hú baszd meg, már ilyen faszságokat küld a központ ? Mondjuk hozzád jó helyre megy, mert te bármilyen idiótaságot nagy lelkesedéssel le tudsz írni !
MAXVAL_birca geci 2020.08.26 17:05:22
@hordalek: Például egy Martonyi !
A Samuel Kim Music nevezetű YouTube-csatorna igencsak nagyot megy mostanában a világszőttesen. Pár nappal azután, hogy a fél internet a középkori hangszerekkel előadott Star Wars-zenén pörgött, a Star Wars-zenét más és más stílusban áthangszerelő csatorna felrobbantotta az internet maradék felét a…..
MAXVAL_birca geci 2020.08.23 11:37:26
@MAXVAL bircaman közíró: TE VAGY szánalmas te szardarab !
  A területi egység mellett az egy nemzethez tartozás érzése az, ami egyben tart és megőriz önállónak egy nemzeteket. De mitől érezzük egy nemzethez tartozónak magunkat? A szeretteink, az ismerős föld, vagy a közös nyelv miatt?  Ha csak az egységes Németország létrejöttét vizsgáljuk a 19.…..
MAXVAL_birca geci 2020.08.22 17:56:09
@Tamerlane: Tesó Téged fizetnek, hogy ennyit írsz ?
Forrás: AFP/Getty Images Július 30-án lemondott a Skót Konzervatív és Unionista Párt vezére, Jackson Carlaw, aki csak hat hónapig töltötte be a pozíciót. Carlaw-nak – mint nyilatkozta – arra a „fájdalmas konklúzióra” kellett jutnia, hogy jelen helyzetben nem ő az alkalmas személy arra, hogy a skót…..
MAXVAL_birca geci 2020.08.22 17:46:43
@MAXVAL bircaman közíró: Pofádat befogod birkageci putyin csicska !