Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Basamao

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában rengeteg túlélő telefon járt nálam. Én teszteltem a Blackview BV6000 és a Vkworld V3 készülékeket is, ezért lassan egy teljes paletta rajzolódik ki a fejemben. A mai tesztalany is egy IP-68 szabvánnyal rendelkező eszköz, ám itt a külcsínt és a beltartalmat sokkal…..
Basamao 2017.01.10 14:13:24
@V-ger: Hejhó! Ez a TomTop mennyire megbízható? Vám és egyebek szempontjából...
Nem? (De!) TE tetted ezt! 2011.05.05 05:49:42
 Te vagy vállalhatatlan, meggondolatlan vadbarom nem én! TE vagy képtelen irányítani! Nekem legalább még maradt valamennyi józanságom és eszem. Neked? (Én legalább merek te szerencsétlen! Ha nem alkoholizálnál akkor mindig csak a kisördög lennék a bal válladon. Te hívsz…..
Nem? (De!) Őszinteség? 2011.04.21 19:50:18
 Leszarom. Nem mondom meg.Lássuk mi lesz. Megint fáradtan ültem neki az előhűtött söröknek. 2-n vagyok túl még 2 van talán annyinál megállok és alszom egy hatalmasat. Most is azt kéne.Vajon szeretnem kéne titeket? Nézni jó... mosolyogni jó... elhinni, hogy én is? -Nem…..
Nem? (De!) E 2011.03.18 00:55:38
 No lám, hát ki van itt? Csak nem?DE!Szia én! Rohadj meg! 4 nap alatt semmi értelmeset nem csináltál. Aztán meg alig jöttél vissza és rögtön az ágyba bújtál. Tanultál mint a güzü, s aztán próbáltál ébren maradni. És most a fáradtságodnak és az eddig elfogyasztott…..
Nem? (De!) Igenis, nem is! 2011.03.07 00:53:00
 Olyan volt mintha írtam volna. Mégsem írtam."Adjatok tollat és papírt!" - jelentettem ki tegnap a hétvégi borozgatásnál. Kaptam tollat és papírt:Ne gondolkodj állandóan!Mindent ezzel baszunk el! Túl sokat gondolkodunk!Kicsit paradox lesz, de: gondold végig mi lenne, ha…..
 No te naplópónak naplója! Idehallgass!Olyan veszekedhetnékem van... :/ De inkább mégsem bántalak.Mindenki tele van gondokkal. Hallom nap, mint nap. Bárkivel beszélek. S én is mindig csak nyávogok. Magammal akarok veszekedni!Te tehetsz róla, hogy ilyen vagyok! Igen te te hústorony!…..
Basamao 2011.02.23 21:30:46
www.korosi-hnanas.sulinet.hu/diakrovat/moricz_3x_100328

Tavaly láttam színházban, azután írtam a "kritikát".
Ez ugrott be a naplópókról. Teee nyolclábú.
Nem? (De!) Igen vagyis de 2011.01.05 22:15:00
  Ha bárki megkérdezné, hogy tudnék-e most aludni...Illetve valószínűleg akkor is azt mondanám, ha valaki megkérdezné van-e értelme folyton csak hazudni...Most azon kattognak az agyvelővel kent fogaskerekeim, hogy vajh az első avagy a második tárgyalása lenne az…..
Nem? (De!) Kusza 2010.12.21 20:04:00
 Néha nyomogatom az f5-öt a blogomon: Hátha magától terem más téma, mint ami miatt napok óta rosszul alszom...Utálom... nem, Gyűlölöm a rendezetlen ügyeket. És ha valamit nem tudok helyretenni az dühít és hiába nem akarok foglalkozni vele, annál inkább bosszant…..
Basamao 2010.12.22 21:08:57
@Lidus: "Zenész vagyok. Engem a csend is dühít. Valakit nyugtat a csend..."
Basamao 2010.12.26 09:35:40
@MakiKA: Én nem állítottam egy szóval sem, hogy az általatok hibásnak vélt személynek igaza van, és nem hazudik. Azt sem állítottam, hogy Te hazudsz, vagy hogy igazad van. Szívesen megmutatom a beszélgetéseinket, egyszerűen arról volt szó, hogy egy ilyen helyzetet hogyan lehet kezelni. Nekem tök mindegy, hogy hogyan teszitek tönkre a saját életeteket, illetve máséba hogyan szóltok bele/hogyan manipuláltok, hazudtok, szerintem ezek lényegtelen dolgok egy kívülálló számára (itt a többes szám MINDHÁRMÓTOKRA vonatkozik). Ráadásul egy 10 perces találkozás után egyikőtöket sem ismerem annyira, hogy tudjam, milyen emberek vagytok, és ezt az egészet sem látom át annyira, mintha benne lennék. Mindenesetre szerintem (és itt jelezném, hogy NEM állok senki oldalán) egy konfliktust könnyebb elkerülni, mint megoldani. Ezt tettétek ti is. Csakhogy hosszútávon nem mindig jobb, hogyha a könnyebb úton halad az ember. De persze veheted ezt okoskodásnak, nyilván, mi közöm ehhez az egészhez és egyébként is hogy jövök a képbe? Lelkes blogolvasó vagyok, és szeretem megérteni az embereket, és hogy bizonyos döntést miért hoznak meg. És még mindig könnyebb a más hibájából tanulni :) Anyway, legyetek boldogok, kellemes (?) ünneplést, és tényleg kívánom, hogy jól menjenek a dolgaitok. És bocs, ha valakit megbántottam :)
Nem? (De!) Ovisok 2010.12.20 20:29:15
Eltaszítottad és most várod, hogy visszajöjjön mint a hinta ha ellököd, hogy ismét taszíthass rajta egyet. Nem vagy más mint gyerek, aki abban a hitben él, hogy minden kis óvodáspajtása fél tőle. Mert úgy hinti el köztük a hírt: hogy ő bizony, ő tud egyedül homokvárat…..
Nem? (De!) 1 ? 1 : 0 2010.12.18 23:52:27
? operátor: ha az előtte álló feltétel igaz akkor a kettősponttól balra, lévő kifejezés hajtódik végre, ha hamis akkor attól jobbra. Ansi C-ben minden ami nem 0 az igaz, de alapértelmezésben az 1 jelenti az igazat.Az előbbiek alapján a bejegyzés címe csak egyet jelent: DE!Mosom…..
Basamao 2010.12.19 10:22:14
@gogerham: Nem félsz, hogy megorrol a naplód, és ellened fordul? :)
Nem? (De!) Nem tudok aludni 2010.12.05 04:44:29
Az első ami mindenképp említést érdemelne az a péntek éjjel vagy inkább szombat hajnal.Rámfért már egy jó beszélgetés, viszont itt érzem, hogy valahol valamit nagyon elszúrtam.Most félek. Leginkább magamtól. Várható volt, hogy itt nem áll meg a szekér. Újabb lapáttal került…..
 Miután ennyire tetszett nektek a party, gondoltuk, rögvest összedobunk egy amolyan igazi aftert, ami minden nagyobb buli után szokott lenni. Az igazi afterhangulathoz a Liget Söröző kocsmarészét fogjuk igénybe venni, ahol jóval lazábban, jóval kisebb hangerőn,…..
a legjobb hely Közös lekvározás 2010.06.22 19:52:00
A zenélés az olyan mint a szex, egyedül is lehet csinálni, de másokkal sokkal élvezetesebb. Ha minden jól megy, akkor fiúk, lányok vegyesen fognak részt venni Hajdúnánás legelső örömzenélésében, amit a Bocskai mozi szupertágas, szuperhangos termében kéne megejteni.Ezt a…..
FRENCH GIRLS FEETFőtér, szabadtéri színpadJúnius 7. hétfő, délután 7 óra Bővebben:A hétfői főtér legalább hét főt ér, de reméljük, hogy ennél sokkal többen kíváncsiak arra, mekkora az összefüggés a sajtfogyasztás és a lábszag között nőknél innen kicsit…..