Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johny B. G.

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Visszatért az Office 2008.09.26 14:21:00
Nem is akárhogy, de nem spoilerkedünk. Egy biztos, Amy Ryan a sorozat negyedik évadának nagy találmánya volt, igazi scene-stealer (lemos mndenkit a képernyőről abban a jelenetben, amiben benne van - na erre tessék egy frappáns magyar kifejezést összehozni), és remélhetőleg az egész…..
Visszatérnek a közéleti műsorok, így a csütörtökökeink is foglaltak lesznek mostantól: 20:10 Szempont, 21:10 A la Carte (m1) és 23:15 Házon kívül (RTL Klub). Persze vannak, akiket a közélet egyáltalán nem izgat, nekik először Marcello Mastroianni - Az egyszerűség diszkrét…..
A nálunk Áll az alku? címen futott táskanyitogatós vetélkedő amerikai kiadásában, sőt, ha minden igaz, a vetélkedő egészének történetében sem fordult még elő egyszer sem, hogy egy játékos elvigye az abszolút fődíjat - bármenyi is legyen az. Nos, az ilyen rekordok azért…..
Viszatért a Szökés az amerikai tévére, elkezdődött a negyedik évad, rögvest egy olyan duplarésszel, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. A nálunk látható harmadik etap csalódást okozott, amiről egyrészt tehet a sztrájk, másrészt meg az, hogy ebből a sorozatból…..
Tegnap írtunk a TV2-SONY paktumról, és Barb kolleganő kielemezte a TV2 atombiztos szerdai lineupját is (House-SzülFel), ami persze csak addig ütős, míg a feleségek pár rész után el nem mennek pihenni, hiszen elfogynak a negyedik évados epizódok, a sztrájk most kezd begyűrűzni…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
comment:com Hé hatvannyóc! 2008.08.21 17:00:00
A mai nap '68-é, na jó, meg a Bermuda-háromszögé is egy kicsit. Lehet, hogy nem mindenkinek érdekes, de most akkor is ezzel kezdjük az ajánlót, ha már ennyit retrózunk itt a Comment:com-on. Lesz először is egy beszélgetős műsor, ami igen érdekesnek ígérkezik, még akkor is,…..
Pár nappal ezelőtt már megírtuk, hogy Jakupcsek Gabriellát augusztus végétől nem fogjuk látni a Mokkában, szülési szabadságra megy, helyettesét pedig már keresik. Demcsák Zsuzsát dobta ki a gép, a TV2 szóvivője szerint hosszas válogatás után esett rá a választás.…..
comment:com Hugh Jackman kétszer 2008.08.17 15:50:00
Kezdjük a ma esti ajánlót egy keserédes komédiával, amiben Tom Hanks egy olyan utazót alakít, akinek az országa addigra már meg is szűnik, hogy megérkezik az USA-ba, és mivel a szabál az szabál, kénytelen a tranzitban berendezkedni hosszabb ottlétre. Persze nem árulunk el nagy…..
comment:com Peking bekavart Jacknek 2008.08.06 10:48:00
Pénteken az olimpia miatt elmarad a 24 harmadik napjának utolsó előtti órája. Az MTV úgy döntött, hogy a megnyitó ünnepség ismétlése (élő adásban 13:45) generálta nézettséget nem rontja el az amúgy is csekély számú nézőt érdeklő 24-el, hanem helyette 23.20-kor, Az este…..
Amikor John McCain, a republikánus nagyfater beszólt, hogy Barack Obama olyan, mint Paris Hilton, nem is sejtette, mit szabadított el a viccesnek szánt megjegyzéssel, bár ha tudta volna, visszaszívta volna ott a helyszínen, szívószállal, vöröslő fejjel. Paris Hilton egy tényleg vicces…..