Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikk rivers

0 bejegyzést írt és 534 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amaryllis Fox, a CIA volt ügynöke, ma békeaktivista szerint a cégnél megtanult szokások némelyikétől nem lehet megszabadulni. „Megpróbálok ezeken ösztönösen változtatni – írta könyvében, a Life Undercoverben – de azt hiszem, ezek már benne vannak a tudatalattimban.” A CIA-ügynökök szert tesznek…..
nikk rivers 2020.07.09 17:44:03
A budapesti FIDESZ egy olyan (azóta már törölt) képet tett közzé a Facebook oldalán, amelyen Szálasi fejét Karácsony Gergelyére cserélték.  A főpolgármester persze ezt rossz néven vette.  Igaza van Karácsonynak? Elsőre persze rávágja az ember, hogy naná, ki ne érezné sértőnek, ha a XX. századi…..
Az egyesületünk (Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület) hivatása a fogyasztóvédelem, ezen belül a tesztelés. Amikor vásárolni járunk, mintha a munkahelyünkre járnánk be. Az elmúlt hetekben minimalizáltuk a vásárlásokat, nem csak egyesületi szinten, hanem magánemberként is. De azért lenne pár…..
nikk rivers 2020.03.24 14:39:45
@odamondó: pánikban??
Attól, hogy másnak több esze van a túléléshez, miért mondod rá, hogy pánikban van?
:-))
nikk rivers 2020.03.24 16:31:08
@odamondó: cikket olvastad? - vagy csak a szövegértés megy nehezen?
Ki beszélt itt szkafanderről? :-)
Az óvodák és iskolák kényszerű bezárása új kihívást jelent minden szülő és gyerek számára. Távmunkában tapasztalt szülőként összegyűjtöttem 10 hasznos tippet, hogy ne kergessen őrületbe a kényszerű otthonlét, és hasznosan kösd le gyermeked fölös energiáit...
nikk rivers 2020.03.16 07:23:48
@Lillaf: végső érv a személyeskedés, a gyengék erősége ;-)
nikk rivers 2020.03.17 11:44:51
@nitro1: Teljesen egyetértek.
Az enyémek már önjáróak, de az alap problémát se értem, sosem volt gond kicsapni a laptopot és megírni pár scriptet, míg szineznek vagy autóznak a szőnyegen. Plusz külön jó volt az időnkénti szünet a munkában, ha nem lettek volna, sose állok fel a gép mögül.
Teljesen idegen számomra a fenti "használati utasítás" a saját gyermekedre vonatkozóan... - bár pedagógus feleségem szerint sok szülő az első közösségbe adás után elfelejt gyermeket nevelni, ismeretlen számukra a saját gyerekük...
Aki nevelt már gyereket, annak nincs szüksége a fentiekre.
Az 5G körül óriási a hype, hiszen egy új, forradalmi technológiáról van szó, és ezt meglovagolva sokan akarják magukat ultrainnovatív, jövőt építő cégnek beállítani. Előfordul, hogy van ennek alapja, de az is, hogy az egész csak egy óriási, bélgázzal töltött lufi...
Bemutatót tartottak a leendő utasok számára a hétvégén Vác, Monor és Szolnok állomásokon a MÁV-START Zrt. új, 815 003 pályaszámú, Stadler gyártmányú, KISS típusú, emeletes, elővárosi villamos motorvonatával. A hatrészes, két vezetőállásos motorkocsiból és négy betétkocsiból álló vonat engedélyezett…..
Igaz, valószínűleg ő sem így tervezte, de tény, hogy szakmailag egy perc alatt jobban lealázta a konzervatív újságírást, mint a teljes ellenzék az elmúlt 9 évben. Az oroszoknak éppen a hazáját áruló Strache videók elemzésével nyitott az eheti Keménymag, benne vitathatatlanul a konzervatív újságírás…..
Mohács népe kicsiny piros-fehér-zöld zászlókat lengetve vonul a Duna partján, a kikötőhöz, ahol éppen a Paksról érkezett sugárzó anyagokat rakodják ki, hogy azokat az M60-as autópályán Pécs mellé, a bodai atomtemetőbe szállítsák. A több ezres lelkes tömeg, sugárzó arcok tengere, időnként Viktor,…..
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
fáymiklós Hofi-kérdés 2018.10.21 08:25:53
Az a kérdés, hogy van-e Hofi-kérdés. Már hogy volna? Hofi Géza a 20. század legnagyobb, vagy várjunk, volt azért egy Karinthy is, volt egy Rejtő is, akkor a 20. század második felének legnagyobb humoristája, szerző, előadó, egyedi jelenség, sem utódja, sem boldog őse senkinek. Egyszer volt. És ha…..
nikk rivers 2018.10.22 14:08:33
@szepipiktor: "Bődöcsöt iderángatni nem szerencsés, mert így ő egy negatív példa lett, miközben a 2010-es évtizednek az egyik különlegessége (a Kőhalmi mellett) és fényévekkel magasabban mozog a mai és az ittragadt komcsi barmoknál. "
Up.
A Munkácsy-trilógia, Golgota című alkotásának kálváriája, úgy tűnik, egyelőre véget ért. Ahogy az a 2016 szeptemberében írt bejegyzésben, a "Lófej a Golgota alatt"-ban olvasható, a Magyar állam a hatalom vértjében feszítve, neki ment Justitiának, - kard ki, kard - hogy legázolja. Úgy tűnik, hiába a…..
nikk rivers 2018.05.25 19:57:44
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát: Mondjuk én értem, miért nem érted kristálytisztán.
Mi ez a 37 méteres monstrum, amiből lassan negyven éve potyog az ólom, az azbeszt, a poliklorobifenil és csöpög az üzemanyag? Meghökkentő képek bizonyítják, hogy az ameikaiak nem ismertek határt, ha a hidegháborúról volt szó...
nikk rivers 2017.12.11 12:26:38
@dunántúli gyerek: hogy bírtad a polgári repülést bekavarni ehhez a cikkhez?! :-)))
Úgy döntöttem, ellenőrzöm, hogy igazak-e a hírek a Nemzeti Konzultáció internetes felületének gyengeségeiről. Alig egy órán múlva már egy tömeges hamisítást elkövető csaló nézett vissza rám a tükörből. Hiszek a nyilvánosság erejében, úgyhogy publikálom az eredményt, aztán vihet a TEK. Komolyan…..
nikk rivers 2017.11.26 17:34:45
@tudorka57: mit kell letenni az asztalra, hogy valaki elmondhassa a véleményét?
Az Európai Szakszervezeti Szövetség és a magyar szakszervezetek egyaránt elfogadhatatlannak tartják a kelet és a nyugat közötti bérszakadékot az Európai Unióban. Elfogadhatatlan, hogy egy magyar dolgozó átlagosan nettó 840 euróval keres kevesebbet havonta egy német munkásnál...
nikk rivers 2017.09.23 09:28:56
nikk rivers 2017.09.23 12:53:08
@Bafana: ha a piacon a sápadtabb paradicsomért kevesebbet fizetsz, az rasszizmus?
Hétfőre megint kaptunk egy csemegét. Európai raktárból jön, így nem kell se vámot, se ÁFA-t fizetnünk, ráadásul gyorsan megérkezik!..
A Vernee Thor Plus készenléti ideje 30 nap, ha videózni támad kedved, akkor egy feltöltéssel 20 órán keresztül nézhetsz rajta filmeket. Elég meggyőző adatok!..
nikk rivers 2017.08.16 09:08:31
@Hmm..: +áfa +vám
... és lenovoé nem prospektus adat...
:)
  A világ (jó, csalok: szerintem) legrövidebb liftje Pest szívében látható, a Parlament tőszomszédságában -- az általa leküzdött magasság 20 cm körüli. *** S hol másutt is hirdethetné méltóbb helyen a mérnöki tervezés diadalát, mint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala…..
nikk rivers 2017.08.11 19:40:48
@legális: egy parkolóhelyen az utasoldalon szűk a kiszállás vs több milliós viccberuházás..., had gondolkozzak, mi a magyarosabb megoldás?
Számtalan írás jelent meg már azzal kapcsolatban, hogy mibe kerül nekünk a vizes világbajnokság. Nem akarok ezekkel az írásokkal vitatkozni, mert nem vagyok a megfelelő ismeretek birtokában. De talán azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit hozhat ez az esemény a konyhára...
Nézd mit rendelsz Xiaomi Mi Plant 2017.04.07 08:02:53
Nem egy Asimov féle utópisztikus dologgal és nem is egy robottal van dolgunk, ami karokkal, ásóval, lapáttal, öntözőberendezéssel és egyéb felszereltséggel van ellátva, csupán egy érzékelőkkel telepakolt eszközzel, amely monitorozza nekünk a levegő hőmérsékletét, a fénymennyiséget/fényerősséget,…..
Milliónyi tanulmány készült már arról, jobb-e éjszakai bagolynak lenni, mint reggeli pacsirtának, és arról is, hogy átjárható-e a két kategória, vagy valójában ez nem is a szokásainkon, hanem a génjeinken múlik. A mindennapok tekintetében viszont gyakorlatilag tökmindegy, hogy…..
nikk rivers 2017.02.20 18:50:21
Hihetetlen gyorsasággal telt el az előző év, még mindig kapkodom a fejem, hogy már 2017-et írunk. Számomra az év úgy kezdődött, hogy ismételten az álláskeresők táborát erősítem. Ezért gondoltam megosztom veletek mi az, amit felvehetünk ebben a szituációban és mi az, amit inkább kerüljünk. Tudom,…..
Szép legyen, meg nagy a képernyője, ja és azért a fotók se mutassanak rajta rosszul, különben hogy mennek ki a zseniális selfiek a facebookra? Na, ha valahogy így néz ki az optimális okostelefon leírás, akkor elég nagy bajban vagyunk. Persze legyen csecse a készülék, ez nem kérdés, de azért…..
nikk rivers 2017.01.20 22:32:41
kmv.to/f/hnd35J
- ebből a listából talán a xiaomi ami megfizethető....
Hazatérve a munkából, iskolából, szeretünk lehuppanni a gép elé és versenyezni vagy lövöldözni egy kicsit. Csak hogy levezessük a napi feszültséget. Lenyűgöz minket az egyre fejlettebb képvilág, a hirtelen, gyors váltások, akció és az izgalmak. Egyszerűen kikapcsol minket és…..
Van Xbox 360 konzolom, tisztelem, becsülöm mind a mai napig, számtalan felejthetetlen, gyönyörű órát töltöttünk egymás társaságában. De hát az idő elszállt felette, meg is döglött mostanra szegény, elvásott a merevlemeze. Úgyhogy úgy gondoltam ideje lecserélni az utódra. Hiba volt, sőt több annál:…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
nikk rivers 2015.10.22 18:55:52